Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 369.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΟΚ αλλά ποτέ πάνω 40000;Ξέρω γω κάτι δεν μου κολλάει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω πολλούς με μετρήσεις στο antutu με σκορ απο 42000 μέχρι 47000 έχω δει. Με την τελευταία stable αλλά και με τις developer που είχα πάνω από 37000 δεν έχω δει. Έχω κάτι λάθος ή είναι ΟΚ; Από εφαρμογές δεν έχω πολλές 25 με 30 στο σύνολο. Και γενικά οταν πέρασα την stable το καθάρισα το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση. Ενώ έχω κάνει flash την τελευταία stable μου γράφει οτι φοράω την developer 3.3.0 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Επειδή το βλέπω αρκετά, μην κολλάτε με το πόση ελεύθερη μνήμη έχει το κινητό. Η μνήμη υπάρχει για να καταλαμβάνεται και εφόσον το κινητό δεν λαγκάρει τότε και 100mb να έχει ελεύθερα δεν μας απασχολεί Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” το λέω ενημερωτικά γιατί κάποιοι ασχολούνται από ότι βλέπω με αυτό. Προσωπικά αν κολλάει το κιν όλα καλά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κοίτα ή τελευταία που έχω είναι αρκετά καλή. Ούτε fc ούτε reboots ούτε chrash. Απο διαχείριση μνήμης αρκετά καλά σε mi3w περίπου 800 με 700.Ολα δουλεύουν καλά. Και εγώ μέχρι τώρα τις developer είχα για 8 μήνες. Τωρα είμαι στην stable. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από pasxalis: “Μπορείς να κάνεις remount αφού κάνεις επανεκκίνηση. Βέβαια δοκίμασε και τα άλλα τα ext 1,2,3,4 μέχρι να σου πει οτι είναι ολα OK. Η διαδικασία είναι η ίδια που λέει ο οδηγός. Μόνο με τα ext μπορείς να παίξεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” πως μπορώ να το κανω αυτο??” απο το μενου του link to sd. Έχεις εκεί τις επιλογές. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορείς να κάνεις remount αφού κάνεις επανεκκίνηση. Βέβαια δοκίμασε και τα άλλα τα ext 1,2,3,4 μέχρι να σου πει οτι είναι ολα OK. Η διαδικασία είναι η ίδια που λέει ο οδηγός. Μόνο με τα ext μπορείς να παίξεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
flash rom
Μήνυμαστο mi3w που βαζω το zip αρχειο στην sdcard η στο root της συσκευης;
-
Παράθεση από Arturius79: “Καλημέρα. Μια απλή ερώτηση θα ήθελα να κάνω και όποιος έχει την λύση ας με φωτίσει. Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στο Redmi Note 4G από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική SD; Για να βοηθήσω λίγο και για να μην σας βάζω να κάνετε post link του forum σας λέω ότι έχω διαβάσει όλα τα άρθρα που μας που λένε για το Link2SD αλλά και για το SD Fix και δεν δουλεύει τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για την Miui V6. Ευχαριστώ.” για το note 4g μονο σε ext4 δουλεύει. Δύο πο…
-
Αν την περάσω στο mi3w και κάνω ολα τα wipe δεν θα μου σβήσει και το zip αρχείο; Είπαν για καλό wipe που σβήνει τα πάντα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pasxalis: “μιλάω για το mi3w με την τελευταία custom rom την ελληνική. Η αναβάθμιση έγινε όπως και τις άλλες φορές απο την αναβάθμιση.” Εγιναν wipes??” υποτίθεται ότι δεν χρειάζονται. Είναι μεγάλη φασαρία. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Miui v6 themes
pasxalis - - Themes Store
ΜήνυμαΔεν θα έπρεπε να ανοίξουμε και ενα κομμάτι για v6 themes; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pasxalis: “Λοιπόν έγινε η αναβάθμιση αλλα δύο φορές μου εκανε το εξής.” Ποιά συσκευή παρουσιάζει το πρόβλημα και με ποιό τρόπο αναβαθμίστηκε??” μιλάω για το mi3w με την τελευταία custom rom την ελληνική. Η αναβάθμιση έγινε όπως και τις άλλες φορές απο την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν έγινε η αναβάθμιση αλλα δύο φορές μου εκανε το εξής. Τι τηλέφωνο στο ξεκλείδωμα πάγωσε δεν έκανε τίποτα και μόνο με reboot επανήλθε. Κολλάει αφάνταστα στο scrolling και στο άνοιγμα εφαρμογών. Είναι θεμα rom ή ram; Πρέπει να κάνω κάτι ή να περάσω την stable να ησυχασω; Μια βοήθεια PLEASE. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρώμα οθόνης
ΜήνυμαΈχουν γίνει πιο θαμπα τα χρώματα στην οθόνη σαυτη τη rom ή είναι η ιδέα μου; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή τη προέλευσης είναι. Αγγλική ή κινέζικη; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά αυτή η rom απαίσια. Το τηλέφωνο έγινε αργό με πολλά κολλήματα και η κάμερα ολο FC κάνει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά σε mi3w αξίζει η stable ή να βάλω την εβδομαδιαία. Αν ναι τι χάνω από την εβδομαδιαία και πώς την κάνω flash; Με full format ή απο πάνω; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικα αυτή η rom κακή διαχείριση μνήμης, ο launcher κάνει συνέχεια επανεκκίνηση και η μπαταρία φεύγει σαν τρελή. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi note
ΜήνυμαΈχουμε κανένα νέο για το καινούργιο mi note; Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά γιατί άλλα είπαν και τελικά όλα τα site μονο προπαραγγελιες δέχονται. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk