Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 369.
-
Ρολόι
ΜήνυμαΚαι με το αυτόματο το ίδιο. Στο reboot ξαναγυρναει μια ώρα πίσω. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέματα
ΜήνυμαΜε τα θέματα τι θα γίνει στην καινούργια rom; Τώρα έγιναν και λιγότερα. Ούτε με αφήνει να βάλω απο εξωτερική πηγή λόγο authentication. Είπαν οτι η ν6 θα στρώσει αλλά σε αυτό το θέμα που είναι και το ατου της miui ακόμα τίποτα. Με modules δεν θέλω γιατί υπάρχουν παρενέργειες. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρολόι
ΜήνυμαΤο κάνω αλλά με το πρώτο reboot ξαναγυρναει εκεί που ήταν. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά στο mi3w πάει μια χαρά και σφαίρα και δεν ζεσταίνεται. Μόνο ο ήχος lock unlock άλλαξε. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα υπάρχει αναβάθμιση αυτή την εβδομάδα; Τα θέματα θα διορθωθούν; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρολόι
ΜήνυμαΈχω το note 4g και έχω περασμένη την ελληνική rom. Με το ρολόι όμως έχω θέμα. Είτε στο αυτόματο είτε στο χειροκίνητο μου βγάζει απο μόνο του μια ώρα διαφορά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
hotmail account
ΜήνυμαΒάλε τον λογαριασμό σου στο meil που υπάρχει στο τηλέφωνο τον βάζεις και puss και είσαι ΟΚ. Το εταιρικό ειναι για Hotmail. Φορτώνει κανονικά και έχεις και real time μηνύματά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τα θέματα έχει ενα θεματακι. Δεν τα βγάζει όλα. Μόνο τα free και αυτά πολύ λίγα. Τελικά για ν6 ποια είναι; Θα υπάρχει αναβάθμιση σε αυτό τον τομέα; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τα μηνύματα αντιμετωπίζει άλλος πρόβλημα; Μου κάνει FC. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αξίζει η ν6;
ΜήνυμαΤελικά βρε παιδιά αξίζει η ν6; Την φοράω 5 μήνες τώρα αλλά ακούω τα χειρότερα σε σχέση με την ν5.Η αλήθεια ειναι οτι η ν5 ηταν πιο συμβατή σε πάρα πολλά πράγματα και πιο σταθερή. Απο την άλλη η ν6 πιο φρέσκια πιο όμορφη (ΒΈΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ) και ίσος κάποια futures παραπάνω. Τα θέματα δεν ταιριάζουν σε ν6 και ο ήχος στην ν6 πιο χαμηλός. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΝαι αλλά σε ν6 παίζει; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καμία καινούργια αναβάθμιση θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΠολύ φασαρία για το τίποτα. Ας έχω διαφημίσεις δεν πειράζει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΈβαλα το edfree και πάλι τα ίδια. Δεν μου ανοίγει τις διευθύνσεις που με στέλνει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΤελικά μάλλον η εφαρμογή adaway την έκανε την δουλειά. Το έκλεισα και ολα δουλεύουν ΟΚ. Γιατί όμως; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΠείραξα τα host και κόλλησε το τηλέφωνο. Τι άλλο να κανω; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΚαι με 3g που το δοκίμασα τα ίδια. "Αδυναμία φόρτωσης της σελίδας" μου βγάζει. Και με άλλο browser τα ιδια κάνει. Μου έσπασε τα νεύρα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαIp settings DHCP Διαμεσολαβητης "προφανώς το proxy setting" χωρίς. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΤο έχω χωρίς οικονομία. Αλλά πάλι τίποτα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
browser
ΜήνυμαΔεν μπορώ να πάω στο σημείο που γράφεις. Δεν βρίσκει την διεύθυνση λέει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk