Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 369.
-
Παράθεση από pasxalis: “Έχω την 3.22 σε redmi 1s να κάνω αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση ή να μείνω σε αυτή που έχω; Είναι διαφορετική έχει κάτι καινούργιο; Αν είναι πιο γρήγορη και χωρίς FC να την κάνω. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και πια από τις δύο να κατεβάσω; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την 3.22 σε redmi 1s να κάνω αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση ή να μείνω σε αυτή που έχω; Είναι διαφορετική έχει κάτι καινούργιο; Αν είναι πιο γρήγορη και χωρίς FC να την κάνω. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το redmi 1s; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα
ΜήνυμαΟκ I'll wait. Αναμένουμε Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα
ΜήνυμαΚανένας μία λύση; Άραγε με το καινούργιο update θα στρώσει; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα
ΜήνυμαΕίχα πολλά FC τώρα τελευταία και καταντά εκνευριστικό. Ούτε λεπτό δεν με κρατάει εφαρμογή. Είναι από την rom ή μπορεί από το link to sd. Είμαι στην 3.22 τώρα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι θα γίνει με αυτόν τον launcher, κάθε φορά που καθαρίζω τις εφαρμογές κάνει επανεκκίνηση. Φοράω τη τελευταία ρομ σε xiaomi mi3w. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
FC σε εφαρμογές
ΜήνυμαOK βλέπουμε. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
FC σε εφαρμογές
ΜήνυμαOK Θα περιμένω το update. Τώρα που έκανα downgrade να πάω σε fastboot και μετά να βάλω την αναβάθμιση; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα update για το redmi 1s την Παρασκευή θα έχουμε; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από SomniusX: “βγάλε τη λειτουργία γαντιού και το προστασία από κλήσεις.. έχεις επιλέξει έτσι να είναι υπερ-ευαίσθητο” Αν δεν κάνω λάθος έχεις το redmi 1s. Όλα καλά με το καινούργιο update; Η σε κολλάει και σένα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
FC σε εφαρμογές
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Αφού πέρασα το τελευταίο update το τηλέφωνο δεν δούλευε σωστά (redmi 1s). Τότε έκανα downgrade σε μια παλιότερη. Όλα καλά σχετικά μέχρι που αρχίζουν τα FC. Τι να κάνω; Να περιμένω κανένα update ή πάω και εγώ για fastboot; Σε γενικές γραμμές πάντως δουλεύει καλά. Λίγα κολλήματα μόνο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi στην Θεσσαλονίκη
ΜήνυμαΠαιδιά πληροφοριακά ρωτώ αν υπάρχουν άλλη στην Θεσσαλονίκη. Μια συνάντηση θα ήταν καλή φάση. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτισμός
ΜήνυμαΤελικά πήγα στην 3.22 stable. Όλα καλά, το τηλέφωνο (redmi 1s) πάει καλά αλλά τα touch κουμπιά πάλι δεν ανάβουν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω; Από τις ρυθμίσεις button δεν υπάρχει. Στο mi3w εκεί το έχει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτισμός
ΜήνυμαΝαι για αυτά τα κουμπιά λέω. Από το τηλέφωνο αλλάζει το όνομα και να προσθέσω συσκευή; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτισμός
ΜήνυμαΜετά την τελευταία αναβάθμιση δεν ανάβουν τα τατσ κουμπιά. Και το τηλέφωνο σέρνεται. Μιλάω για το redmi 1s Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Link to sd
ΜήνυμαΕφάρμοσα τα όσα είπατε με το partitions αλλά η εφαρμογή δεν το βρίσκει και ούτε με ρώτησε την πρώτη φορά που να γίνεται αποθήκευση. Το τηλέφωνο είναι το redmi 1s.Το έχω ξανακάνει σε άλλα τηλέφωνα με απόλυτη επιτυχία. Σαυτο όμως γιοκ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα φώτα σας
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα το redmi 1s. Φορά την multilang 4.3jls36s. Πως βάζω την δικιά μας; Την περνάω στην μνήμη του τηλεφώνου ή της κάρτας. Και φλας μέσω recovery; Updater δεν έχει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παραλαβή από merimobile
ΜήνυμαΠεριμένω το τηλέφωνο από Κίνα. Πως φλασαρω την καινούργια ρομ? Από το recovery που θα έχει το τηλέφωνο? Θέλω να βάλω την ελληνική. Να βάλω την stable ή την άλλη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk