Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 369.
-
Η καινούργια έκδοση δεν έχει root? Δεν μου δίνει αυτή την επιλογή. Και κάτι άλλο. Μπορείτε να μεγαλώσετε λίγο τα εικονίδια και τις ενδείξεις για σήμα και wifi στην status bar? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα πρόβλημα που είδα στην καινούργια αναβάθμιση. Δεν έχω την επιλογή root. Πάω στην ασφάλεια και δεν έχει να τσεκάρω το root. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
tapatalk
ΜήνυμαΠου μπορώ να βρω αυτήν την έκδοση? Έχεις δίκιο γιατί αυτήν είχα στο παλιό κινητό και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.
-
Αφού έβαλα την τελευταία ρομ δεν μου βγάζει επιλογές ρουτ. Και το πλαιστορ δεν κατεβάζει. Τι παίζει?
-
tapatalk
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Ενα παράξενο και εκνευριστικό συμβαίνει στην εφαρμογή tapatalk. Κρασαρει μονο στο δικό μας forum και μονο οταν πάει στο κομμάτι των rom. Συμβαίνει σχεδόν πάντα. Μια λύση? Αναγκάζομαι και μπαίνω απο τον Chrome. Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.
-
wipe εκανα απλα θελω να εχω και τις δυο αν γινεται.Και την v5 και την v6.True dualboot.
-
περνώντας την v5 είδα οτι πρέπει να γίνει flash στο system2 και οχι στο system1.Ειναι φυσιολογικό? Και πως γίνεται να δουλεύουν και τα δύο. Απο που διαλέγω σε ποιο system θέλω να κάνω boot? Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
ποια κατά την γνώμη σας ειναι η καλύτερη v5 τελευταία για mi3w?
-
αντίγραφο απο recovery ή απο το τηλέφωνο στις ρυθμίσεις?
-
τελικα πως κανουμε downgrade στην v5 απο v6 mi3w;
-
Α!! και κάτι άλλο. Που βρίσκω παλιότερες ρομ απο v5 πχ. Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.
-
πως γυρνώ απο v6 σε v5 στο mi3 w? Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.
-
καλημέρα παλικάρια. Μια ερώτηση. Για το redmi1s λενε root με miui patch. Πως γίνεται? εναι πρόγραμμα ή κάτι άλλο? Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.
-
μια ερώτηση. στη Καινούργια αναβάθμιση η μετάφραση θα είναι πιο ολοκληρωμένη? στην search bar στις επαφές δεν μου βγάζει ελληνικά. Και κάτι άλλο. Τα θέματα πότε θα γίνουν επιτέλους international. Ολο κινέζικα βγάζει στον καιρό, στο ρολόι και στα άλλα. Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.
-
οταν παίρνω ή με περνούν τηλέφωνο δεν φαίνεται η φωτογραφία επαφής. Και δεν υπάρχει επιλογή στο να φαίνεται ή όχι. Στάλθηκε απο το MI3W με V6 miui.
-
Αποριες για Mi3 - Miui 6
Μήνυμαστην v6 γιατί τόσο Μικρά Γράμματα? δεν μπορούμε αν πειράξουμε το dpi density να τα μεγαλώσουμε? ιδικά στην status bar παραείναι μικρά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lazarosbot: “σε μενα δεν λειτουργει η εγγραφη βιντεο,με πεταει στην αρχικη, το εχετε και εσεις αυτο με την v6;” και σε μένα το ίδιο. στην εγγραφή βίντεο με πετάει έξω. και δεν έχει επιλογή ποιότητα φωτογραφίας. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αντε να πω και εγώ τα όποια bugs υπάρχουν. Δεν ανοίγει το menu απο το κουμπί menu. Δεν μου βγάζει επιλογές για τον launcher εφόσον δεν δουλεύει το μενού. Με πετάει οταν πατάω την επιλογή button στο μενού. Οπότε δεν μπορώ να προσθέσω widget η wallpapers. Και κάποιες ασυμβατότητες σε εφαρμογές που OK είναι αρχή και είναι φυσιολογικό. Κατά τα άλλα μαμάτη ρομ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ποια η διαφορά μεταξύ full και ota?
-
Το tapatalk πολύ κόλλημα βρε παιδιά γιατί? Αναγκάζομαι και ανοίγω το φόρουμ μας από τον browser. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk