Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 369.
-
Το video στην 3.18 κολλάει και με πετάει έξω. Πως παρακαμτω τον player που έχει και να παίζει με άλλον player? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήχος
ΜήνυμαΌταν πήρα το τηλέφωνο ήρθε με multilang από merimobile και ο ήχος ήταν πολύ δυνατός σε όλα τα επίπεδα. Από τον καιρό που έβαλα την δικιά μας την rom χαμήλωσε αρκετά. Υπάρχει τρόπος να τον αυξήσουμε? Δεν το ακούω όταν Χτυπάει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν μπορεί Κάποιος Να σκαλιξει τον ήχο στην rom που περνάμε? Να γίνει custom δηλαδή. Πιο script είναι, αν είναι να το αλλάξουμε.
-
Πρόβλημα με το touch στην v12. Κάνει ότι θέλει μόνο του. Μέχρι και κουμπιά πατάει μόνο του. Μετά το update. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
MI3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ
ΜήνυμαΤο ίδιο πρόβλημα είχα με την kk v10 αλλά με την v11 kk διορθώθηκε. α Λ Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Free ram
ΜήνυμαΧώρια που η μπαταρία του που είναι πάλι η ίδια πάει δύο μέρες χαλαρά. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Free ram
ΜήνυμαΜια ερώτηση. Προχθές στης αδερφής μου το Huawei honor 3x που έχει 2gb ram και αυτό, είχε ελεύθερη 1,2, σε εμάς στο mi3 γιατί με το ζόρι 700mb; Τόσο πολύ ram θέλει το miui; Οι εφαρμογές περίπου οι ίδιες. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Μια παρατήρηση. Δεν δουλεύει το video. Μόλις το πατάω αυτό κλείνει. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Πρόβλημα με 3G
ΜήνυμαΜια χαζή ερώτηση. Τσεκαρισες μετα εκεί που λέει ονόματα το Vf mobile Internet; Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Απ: Πρόβλημα με 3G
Μήνυμαra5ebeva.jpgnepynu4a.jpgη ρυθμίσεις απο το δικό μου Vodafone. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Βαριεμαι το φλασαρισμα απο την αρχή. Πως αλλιως θα ξανά γυρίσω στην jb. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Δηλαδή να βάλουμε άφοβα την kk v11 αντη την jb; Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Το πρόβλημα που είχαμε στην προηγούμενη kk που δεν μας άκουγε ο α άλλος όταν παίρναμε τηλέφωνο διορθώθηκε; Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Πρόβλημα με 3G
ΜήνυμαΑν πάρεις τηλέφωνο στην Vodafone θα σου πουν τις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Καλή η kk. Το πρόβλημα με το τηλέφωνο που δεν μας άκουγε ο άλλος λύθηκε? Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΑπό το miflash εκεί που λέει browser για να βρεις το αρχείο που φλασαρεις, αν πατήσεις λίγο πιο κάτω λέει advanced. Εκεί διαλέγεις εσύ αυτό που θα φλασαρεις και όχι αυτόματα. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Προηγείται η σταθερότητα και μετά η μετάφραση. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Μια παρατήρηση. Καταναλώνει πολύ ram η v10 mihome και ρυθμίσεις τρώνε 400mb άσε τα άλλα. Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Πρόβλημα
ΜήνυμαΈκανα εγκατάσταση τους drivers και το miflash γιατί φλασαρα το τηλέφωνο. Το παράξενο είναι ότι ενώ βλέπω το τηλέφωνο δεν μου μεταφέρει τα αρχεία από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI 3W μου