Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 369.

• Πολλά προβλήματα. Δεν συνδέεται το USB, δεν συνδέονται τα θέματα, ακούγεται ο ήχος πολύ χαμηλά και από το ακουστικό και από το ηχείο. Στάλθηκε από το MI 3W μου

• Πρόβλημα

pasxalis - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Α και κάτι άλλο. Δεν δουλεύει πάντα το USB. Ενώ Μπαίνω κανονικά στο τηλέφωνο τα βλέπω όλα αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Στάλθηκε από το MI 3W μου

• Πρόβλημα

Μήνυμα

Έβαλα την ελληνική v10 jb και έχω κάποια προβλήματα. Μειώθηκε η ένταση και δεν δουλεύουν τα θέματα. Θα υπάρχει κάποια βελτίωση? Στάλθηκε από το MI 3W μου

• Απ: Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από skoulikios13: “συγγνωμη για τα greeklish. ξεχνιεμαι. εγω ας πουμε που παρηγγειλα με ems στις 13/5 ελεγε 6-8 εργασιμες. απο τις 22 μαιου στο στατους λεει μεχρι σημερα handover to airline. και σημερα πηρα στα ελτα και απο οτι κοιταξαν, μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα το κινητο δεν εχει φυγει ακομα απο το εξωτερικο...” Έτσι γίνεται συνήθως, όσπου ξαφνικά παραλαμβάνεις και 1 μέρα μετά το Tracking αναφέρει πως μόλις έφτασε στην Ελλάδα.... Παράθεση από periklis1…

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Και μένα με αυτή την rom ήρθε αλλά έβαλα την ελληνική. Τώρα συγγνώμη που θα το πω, πάει χειρότερα. Στην αρχή την kk και μετά την. Jb. Τώρα είμαι με Jb σχετικά καλά αλλά μειώθηκε ο ήχος. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Παιδιά μόλις παρέλαβα απο ems μέσω ΕΛΤΑ. Μετά απο 20 μέρες ακριβως. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά, 3 μέρες από Σιγκαπούρη και κόλλησε το στο κολοτελωνείο 5 μέρες τώρα. Ελλαδαρα μου!!! Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απογοήτευση. 4 μέρες κρατημένο στο αεροδρόμιο και έπεται συνέχεια. Μου σπάσανε τα νεύρα. Άλλη Φορά free.Τζάμπα τα λεφτά για Ems. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα όλα τα Fc που υπήρχαν όπως στο mail σταμάτησαν; Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ: Antutu score από τα xiaomi

pasxalis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Zioa: “Καλά θα ήταν να ανεβάσουμε στιγμιότυπο από το Antutu , μια και οι περισσότεροι έχουμε τρέξει το Antutu για να δούλε τι score πιάνουμε Xiaomi mi3w xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.3_cancro_4.4.27 Screenshot_2014-06-01-23-50-12.png Xiaomi mi3w xiaomi-miui-hellas_GTV-3.10-4.4_cancro_4.6.6 2014-06-07232954.png” mi άρα με 4.3 πάει Καλύτερα. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέρω γω. Για ποιο σταθερή έτσι μου είπαν. Η kk λένε ότι ακόμη έχει κάποια Κολλήματα. Τώρα βέβαια δεν είμαι εγώ ο ειδικός και γιαυτό ρωτάω. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δηλαδή. Αν μου έρθει με kk και θέλω να βάλω την jb την ελληνική v10 που είναι πιο σταθερή από την kk το κάνω μέσω updater ή με τον τρίτο τρόπο που αναφέρατε; Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αεροδρόμιο

Μήνυμα

Η παραγγελία έγινε 21.Έφυγε 25 και τώρα είναι 3 μέρες στο αεροδρόμιο από της 3 Μαΐου. Δεν ξέρω, αλλά για ems έξτρα χρέωση αργεί πολύ. Τα ελληνικά τελωνεία λένε φταίνε. Απογοήτευση!!!! Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Power Bank

Μήνυμα

Εγώ με ems που παράγγειλα πέρασαν 15 μέρες αλλά τίποτα. Τζάμπα τα λεφτά. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αεροδρόμιο

Μήνυμα

Παράγγειλα το mi3 από merimobile με ems και εδώ και 4 μέρες είναι αεροδρόμιο. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μου έσπασαν τα νεύρα. Το τελωνείο το κρατάει; Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το Πήρα.

Μήνυμα

Factory Defults. πως κάνουμε; Μέσα από τον updater ; Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το Πήρα.

Μήνυμα

Πήρα. Το mi3 από. Merimobiles Τώρα. τη. Κάνω; Θέλω κάτι σταθερω να βάλω την 3.8 4.3 ή την 3.8 4.4. Την δικιά μας εννοείτε την ελληνική. Την φλασαρω μέσω updater του τηλεφώνου; Θα μου σβήσει τα κινέζικα trash ;Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ψάχνομαι μην κάνω καμιά βλακεια. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η 3.8 4.3 δεν είναι jb?Η να βάλω την 3.5.Περιμένω. Από. Merimobes αυτές. Τις μέρες και θέλω. σταθερή έκδοση. Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να βαλουμε την jb για πιο σταθερη;Η kk ειναι OK σε ολα;

• Τελικα πια να βαλουμε.Την kk η jb.Ειναι σταθερη η kk;