Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-84 από 84.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aney1720: “Αν είναι αυτή η απάντηση σας αγαπητέ , να λέτε ότι είναι δικό μου λάθος τότε ευχαριστώ πολύ για όλα αλλά θα ήθελα να μη με βοηθήσετε άλλο . Θα βαδίσω μόνος μου το δρόμο του ταλαίπωρου αγοραστή έτσι και αλλιώς . Ευχαριστώ και πάλι για όλα .” Αυτό που εννοούσε ο φίλος, είναι αν πείραξες τίποτα στη συσκευή. Αν προσπάθησες να περάσεις άλλη ROM, η οποία πιθανώς να μην περάστηκε σωστά. Διότι είναι λίγο κουλό έτσι στα ξαφνικά να κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις το κινητό. Στάλθηκε α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “οταν το γυρισα στο ΕΥΡΟ για να τσεκαρω τιμη το εχει €351.31” Εγώ δεν το γύρισα σε ευρώ. Έκανα μεταφορά χρημάτων από την πιστωτική μου στο δεύτερο PayPal account μου απευθείας σε δολάρια. Εντάξει μπορεί να με χρέωσε κάτι παραπάνω... Θα δω όταν θα μου έρθει το statement της τράπεζας. Στάλθηκε από το R8106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: mi note pro
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “διαβασα αρκετες σελιδες και ζαλιστικα λιγο χεχε!! Σημερα ειδα προσφορα στο minideal.com το mi note pro στα €335.06 και η αληθεια ειναι οτι ψηνομαι πολυ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ! Η τιμη του πλεον ειναι VFM και μιας και το mi5 αργει πολυ λεω να κανω την μεταβαση απο το mi3 μου . Το μονο που μου μενει ειναι λιγο παρακίνηση για να το παραγγειλω ! χαχαχα” Δεν είναι μόνο το minideal, και το Vickmall το έχει στα 369.99$, δηλαδή περίπου 338 ευρώ. Εγώ το παρήγγειλα μόλις εχτές, και σή…