Παράθεση από varitimos84: “Μολις παρατήρησα το εξής... Πέρασα την εντολη persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 Έπαψε να λειτουργεί η σάρωση.. μου έβγαλε σφάλμα σύνδεσης με την κάμερα.. Τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτη την ασυμβατότητα? ” λαθος ειναι η εντολη persist.camera.HAL3.enabled=1
Παράθεση από Antonis83: “Σε χάσαμε δηλαδή; Η γνώση και γνώμη σου ήταν πολύτιμη. Σε ποια εταιρία και μοντέλο πέρασες εάν επιτρέπεται; PS. Επίσης αρκετά μου άρεσε και μια πιο παλιά του BSG η V2e+ μαζί με τα modded libs ιδιαίτερα XLib V2XS. ” realme 3 pro
Gcam 7.2 Urnyx απιστευτα πραγματα απο την συγκεκριμμενη εκδοση ...Highlights and shadows σε μια ισσοροπια του τρομου ! 49430341393_a6dac86607_c.jpgqa91 by foxy4270, on Flickr
Παράθεση από Antonis83: “Δεν δοκίμασα ποτέ πιο πολύ από - 1.0. Έγινε θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Εσύ προτείνεις την Miniflex (v3.2 σημερινή) του marco με τα πολλά έτοιμα xml? Ποια xml προτείνεις για βράδυ και ποια για ημέρα; ” δεν ξερω φιλε...δεν εχω Xiaomi πλεον
Παράθεση από simpleuser: “Παράθεση από spideman3: “Για γρήγορη λήψη σαν πρώτη επιλογή αυτή: marco: 6.1_GCam_MJL_v3.1_Miniflex.apk Με την εγκατάσταση της δημιουργεί ένα φάκελο gcam με έτοιμα αρχεία xml (έτοιμες ρυθμίσεις). ” Επειδή παρακολουθώ το νήμα καιρό, διαπίστωσα οτι πολλές φορές "θεοποιείτε" κάποιες Gcam που είναι αδιάφορες ή τελείως χάλια. Στην προκειμένη περίπτωση η συγκεκριμένη που την χρησιμοποίησα και γω είναι οτι χειρότερο έχω δει σε άποψη φωτογραφίας. Με όποια ρύθμιση .xml και αν χρ…
Παράθεση από thanostonia: “Παράθεση από foxy4270: “θα μας σπασεις το λαιμο ρε φιλε ” Χίλια συγνώμη φίλε μου, πρώτη φορά ανεβάζω εδώ φώτο. Ποια η γνώμη σου? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ανεβασε την στο flickr για να μπορουμε να την δουμε
Παράθεση από sso: “Μερικές και από το Νυμφαίο (mix 2s) XQgkEeQWhus7WiLj9 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρωτομαγια ειχα παει κι ειχα ξεπαγιασει !!