Παράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται δίνω το mi5s 3/64 χρυσό για να μην κάθεται πηρα το mi 9 lite Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποσο?
Παράθεση από Sakis sakis: “Αδελφε τις ξηλωσα ολεσ έκανα επανεκκίνηση αλλά εγκατάσταση της minikon δεν κανει ” εχεισ αλλη καμερα τωρα εκτος απο τη στοκ?
Παράθεση από pados1002: “Παιδιά τη βοήθεια σάς.... Μου έπεσε το κινητό σήμερα κάτω και χωρίς να σπάσει το Gorilla glass από μέσα άρχισε να "πεθαίνει" η οθόνη... Ξεκίνησε μια ελάχιστη μπλέ γραμμή στη δεξιά γωνία και τώρα σιγά σιγά αρχίζει τρώει την οθόνη... Καταρχήν μπορώ να το σταματήσω κάπως και κατά δεύτερον από πού προτείνετε να βρω display με frame για να κάνω μεταμόσχευση? ” ετσι οπως το περιγραφεις...νομιζα οτι εξαπλωνεται καποιος ιος ρε φιλε
Παράθεση από vasilis93: “Καλημερα παιδια....εχω θεματακι με την gcam μου ενω με την στοκ οταν βγαζω βγαινω κανονικα με την gcam βγαινω σε αντιθετη φορα πως το φτιαχνω αυτο;; ” για σελφι μιλας?
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από foxy4270: “Θυγατρικη της Oppo ειναι...και φοραει τις ιδιες καμερες και αισθητηρα με Oneplus 6T ” Χωρίς ois όμως. ” ναι δεν εχει
Παράθεση από sso: “Night mode DhK1idYoQPbNnAJu7 5dbn4MZTBYKJpVcS7 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τραβηξες μερα με night mode? τι προσπαθεις να πετυχεις ?