Παράθεση από GUZGUN: “Το correction nightsight στο αρχικό night config είναι 32 sec. Γιαυτό υπάρχει η τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Εσένα πόσο είναι? Frames έχω 7-9. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προσωπικα δεν βαζω ποτε xml. Επισης το xml δεν ειναι πανακεια. Τις ρυθμισεις τις αλλαζεις συνεχεια...αναλογα με το τι θελεις να βγαλεις
Παράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από sso: “Δεν μας τα λέει καλά η μπαταρία!!!! Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλα να παθεις !ετσι ειναι αμα μπλεκεις με Beta και κινεζικες ” Κινέζικες;;;;;; Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η xiaomi eu εχει ωσ βαση την Κινεζικη
Παράθεση από sso: “Δεν μας τα λέει καλά η μπαταρία!!!! Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλα να παθεις ! ετσι ειναι αμα μπλεκεις με Beta και κινεζικες
Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Αρα παιδια, εσεις ποια πιστευετε πως ειναι η πιο ποιοτικη φωτογραφια μεχρι στιγμης? Εχω μια παλια version της GCAM και σκευτομαι να βαλω μια απο αυτες ή να περιμενω του sanity? Ευχαριστω! ” sanity εκδοση 7.0...η πρωτη που εβγαλε η Beta.
Παράθεση από sso: “Τόσο καιρό περιμέναμε το ANDROID 10!!!...Και είχες γράψει ότι έχει απογειωθεί η κάμερα...(γιατί ήταν ποτέ προσγειωμένη;) Εγώ είχα πρόβλημα και με το adaway... ” τι σημαινει λειτουργια αμεσης ληψης? ρε βαλε το μενου στα αγγλικα...δε καταλαβαινω τιποτα !
Παράθεση από Dimitris_1386: “Μετα από αλλαγή οθόνης γνήσιας υποτίθεται δεν δουλεύει η οθόνη περιβάλλοντος.Να φανταστώ ότι δεν είναι γνήσια... ” ποια ειναι η οθονη περιβαλλοντος? πρωτη φορα ακουω τετοια πραμα
Παράθεση από celtic1453: “Καλησπέρα, Βρήκα το Μι8 8/256 στα 295. Είναι η Αγγλοκινεζικη έκδοση χωρίς GAAPS. Δε με νοιάζουν άλλες γλώσσες. Ερωτήσεις.... Αξίζει? Έχει OIS? Παίρνουν GAAPS και GCAM? AYTONOMIA? Περνάνε άλλες ΡΟΜ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk ” σε ολα ναι...295 ακριβο ειναι