Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Tubby Morton: “Foxy4270 ευχαριστώ. Σε σχέση με την x8a πως σου φαίνεται η 7.0 σε λήψεις μέρας και νύχτας; Ποιά θεωρείς καλύτερη ως τώρα; Εννοείται βέβαια ότι η 7.0 θα εξελιχθεί και άλλο σε προσεχείς εκδόσεις. Για παράδειγμα η 7.0 δεν έχει την επιλογή να ανεβάζεις το saruration. Όλα είναι αυτόματα. ” δεν ειναι ετοιμη ακομα η 7...αλλα διακρινω φοβερο potential. προς το παρον αυτη του Marcello ειναι μια χαρα
-
Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από foxy4270: “Astro Gcam 7.0 mix2s Τροποποίηση48822878258_5c6d987252_c.jpgqw2 by foxy4270, on Flickr ” Πολύ ωραία φωτογραφία. Έχω εγκαταστήσει για δοκιμή την 7.0 του San1ty. Για να κάνεις μία παρόμοια λήψη με τα αστέρια χρειάζεται κάποια ρύθμιση; ” focus to infinity....και το κινητο σε τριποδα. Θα βγαλει ενα μηνυμα Phone is steady...και θα ξεκινησει η ληψη. Ενα λεπτο κραταει και κατι
-
Παράθεση από Deadcpu: “Παράθεση από foxy4270: “Astrophotography with Google camera 7.0 χρονος ληψης= 1 λεπτο και 20 δευτ. Mi mix 2s 48776477928_942161acdf_c.jpgzx75 by foxy4270, on Flickr ΥΓ...τα συγχαρητηρια μου στη Google ! ” Δηλαδη η 7.0 έχει manual settings? ” οχι καμια σχεση...δεν εχει.Μονο αυτοματο
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από geoanto555: “Έλα και η δεύτερη έκδοση F1v10.2_7.0.009_cl ” Έσβησα την πρώτη έκδοση και βάζω αυτή αλλά δεν γίνεται εγκατάσταση. Tην κλωνοποίησα και εγκαταστάθηκε αλλά δεν ανοίγει. Έκανα και εκκαθάριση αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δουλευει κανονικα σε μενα
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από sso: “miui 10.3.6.0 Σταθερή... Μήπως είναι το απαραίτητο μαξιλάρι για την 11;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Socrates? καμια αλλαγη βλεπεις?η καμερα βελτιωθηκε? ” Δεν το έψαξα καθόλου.. Ακόμα...Αφού λέει για security patches μόνο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” διαβασα οτι στη τελευταια china beta h Xiaomi την απογειωσε την καμερα ...λενε οτι ειναι σχεδον ιδια με την Gcam