Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από billakos7_gr: “GCam and config files for the Xiaomi Mi 9 ” Έβαλα έβαλα Xtreme και το xml αρχείο έτσι όπως πρέπει αλλά όταν τραβάω φωτογραφία μου κολλάει στο processing hdr+.Έχεις κάνεις αυτό το πρόβλημα ; Είμαι με την τελευταία xtrv 9.9.6 ” σε android 10 δε δουλευει η Gcam
-
Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από foxy4270: “ανεβασε καπου να τις δουμε σε πληρη αναλυση. Με πρωτη ματια η εκθεση θελει κατεβασμα αρκετα... ” Δεν έχω λογαριασμό στο Flickr, θα σκεφτώ κάτι. Ναί, η ανάλυση είναι χάλια για να ανέβουν στην σελίδα. Αν πατήσεις πάντως πάνω στην κάθε φωτογραφία για να ανοίξει φαίνεται καλύτερα. Η έκθεση που ρυθμίζεται στο μενού της κάμερας; ” ναι εχει ρυθμιοση exposure compensation
-
Παράθεση από Bill Papas: “Έχουμε ξεφύγει μάλλον λίγο...μια χαρά βγάζει και η stock... Και είναι και πολύ πιο εύχρηστη από τις διαφημιζομενες gcam... μόλις φτιάξουν τις gcam για να μπορεί ο μέσος χρήστης να τις ρυθμισει...τα ξαναλέμε... ” Μια χαρα χαλια βγαζει η στοκ . Το επιχειρημα πιο ευχρηστη δε στεκει...υπαρχει ετοιμο σετ ρυθμισεων...xml
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από alvin1983: “@GUZGUN άλλαξε αυτά τα δύο γιατί θα τραβάει φωτογραφίες σήμερα και θα τελειώνει αύριο με 1 δευτερόλεπτο που έχει. Το κάτω βάλτο 1/3 και αν ζοριζεσαι ακόμη βάλτο 1/6 Και το πάνω στο off. Γιατί έτσι σε χαμηλό φωτισμό θες τρίποδο γιατί και χωρίς night sight θα καπνίζεις τσιγάρο μέχρι να βγάλει. ” To autoexposure του night config εμένα το έχει στο 1/2 και το correction nightsight το άλλαξα αρχικά στο 1sec και θα δοκιμάσω το βράδυ. Στάλθηκε από το Mi MIX…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από GUZGUN: “Ή δεν κάνω κάτι σωστά? ” Δεν κάνεις κάτι σωστό... ” Τι να πω. Την έβγαλα, την ξαναέβαλα παταω για να βγει το restore τίποτα. Όση την έχετε βάλει την Mi8 12+ έχετε καταφέρει να βάλετε το boxer.xml με restore? Έχω mix 2s δεν νομίζω να παίζει ρόλο βέβαια.Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλο xml δουλευει? ” Δεν μου βγάζει καν επιλογή για να επιλέξω xml όπως πχ …
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από GUZGUN: “Ή δεν κάνω κάτι σωστά? ” Δεν κάνεις κάτι σωστό... ” Τι να πω. Την έβγαλα, την ξαναέβαλα παταω για να βγει το restore τίποτα. Όση την έχετε βάλει την Mi8 12+ έχετε καταφέρει να βάλετε το boxer.xml με restore? Έχω mix 2s δεν νομίζω να παίζει ρόλο βέβαια. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλο xml δουλευει?