Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από trooperas13: “Αν νομίζεις ότι έβγαλες handheld νυχτερινή φωτογραφία με ISO 151, ναι έχω ξεμείνει. Επιπλέον με κουράζει ο τρόπος που γράφεις, δεν προάγεις τον λόγο και το "ξεμείναμε απο επιχειρήματα" πάει μαζί με το "όλα στην κυρία", που λέγαμε στο δημοτικό. Εν κατακλείδι, έχεις σούπερ κινητό με την σούπερ εφαρμογή και τις καλυτερότερες ρυθμίσεις, καλή συνέχεια. ” οτι να ναι...τι σχεση εχει η χερατη φωτογραφια με το Iso ? Μου λες? ...καλη συνεχεια
-
Παράθεση από trooperas13: “1. Παρόλο που βλέπεις ενα thumbnail όπως λες, μπόρεσες και έβγαλες συμπέρασμα όμως όπως φάνηκε στο post σου. 2. Σου ζήτησε κανένας να ανεβάσεις φωτογραφία σε "σαφως πιο δυσκολες συνθηκες φωτισμου"? Επίσης αν "δεν τίθεται θέμα σύγκρισης" γιατί την αντιπρότεινες στο post μου? 3. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το μάτι μας ειναι πολύ καλύτερο οπτικό όργανο από κάθε κάμερα οπότε ποτέ καμιά φωτογραφία δεν θα βγει όπως την βλέπουμε στην πραγματικοτητα (ποτέ μη λες ποτέ βέβαι…
-
Καταρχην η δικια μου φωτο φαινεται σε πληρη αναλυση μαζι με τα exif. Απο την δικια σου το μονο που βλεπουμε ειναι ενα thumbnail. Δευτερον η δικια μου ειναι τραβηγμενη σε σαφως πιο δυσκολες συνθηκες φωτισμου...οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Τριτον, σε καθε φωτο το ζητουμενο ειναι να βγαινει οπως την βλεπουμε στην πραγματικοτητα. Τωρα εαν εσυ θεωρεις τις καμενες πηγες φωτος σε μια φωτο ως κατι το θετικο...τοτε εδω περα σταματαει και η οποια συζητηση περι φωτογραφιας.
-
Παράθεση από rodinho3: “Και εγω πριν λιγο μετα απο σύγκριση με την beta20 και την τελευταία που αναφέρθηκε στο telegram με πανομοιότυπες ρυθμίσεις κατέληξα οτι οι διαφορές τους ειναι πολύ μικρές για να αξίζει η αλλαγή.Ας μας πει και καποιος που το εψαξε λίγο παραπάνω. ” Βαλε αυτο boxer.xml - Google Drive
-
Παράθεση από Alexis1991: “Παράθεση από foxy4270: “υπαρχουν πολυ καλυτερες απο την xtreme beta 20.Μια απο αυτες ειναι του Marcelo εχει ρυθμισεις για highlights, shadows,blackpoint, midtones, offset καθως και 25 διαφορετικα Gamma curves ” Πετάς ενα του Marcello και τέλος;;; Δώσε ένα λίνκ να παίξουμε και μεις τα παιδάκια.. ” GCam_6.1-x8a.apk