Παράθεση από shinig: “Πάντως εδω και καιρό που παρακολουθώ το νήμα αυτο εχω κατάληξει η και η στοκ με βολεύει μια χαρά! Ειδικότερα στις διακοπές που ειμαι τωρα (Σκόπελο) και εχει παντού έντονα χρώματα δάσους νερού και τοπίου στο μάτι μου ειναι μπόμπα! Κατ αλλα και εγω μια Xtreme 20 θα επέλεγα είτε με του josef ειτε με του Johnny man! ” την ημερα η στο ειναι πολυ καλη...βραδυ δεν κανει
Παράθεση από Antonis83: “Ποιες οι διάφορες του Marcelo από την beta 20 xtrme? ” απειρες...πολλες ρυθμισεις αμα τις πετυχεις σωστα...το αποτελεσμα θα ειναι εκπληκτικο. Του xtreme Οπως και οι περισσοτερες σε βραδυνες φωτο οπου υπαρχουν φωτεινες πηγες...καινε τα παντα
Παράθεση από Tubby Morton: “Η ενασχόληση με εγκαταστάσεις - δοκιμές gcam είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι. Το έκανα όπως προείπα σε άλλο σχόλιο περίπου δύο μήνες. Κάθε τρεις μέρες κατέβαζα και άλλη, και άλλη. Έμπαινα μάλιστα σε ξένες ομάδες του Facebook με αποκλειστικά χρήστες των gcam όπου ο κάθε κακομοίρης έλεγε και έδειχνε με φωτογραφίες το μακρύ και το κοντό του. Οι διαφορές είναι ελάχιστες μεταξύ τους στις φωτογραφίες μέρας ενώ στις νυχτερινές η διαφορά της beta20 με όλες τις υπόλοιπες είναι χα…
Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από sso: “Εγώ είμαι με την... F1v9.4_6.2.030 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχεις κανει τίποτα παράξενες ρυθμίσεις; ” H χειροτερη συμβατοτητα με google camerami8mix 2s pocophone f1 ” Κανε καμια πρόταση... ” telegram εχεις?
Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από sso: “Εγώ είμαι με την... F1v9.4_6.2.030 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχεις κανει τίποτα παράξενες ρυθμίσεις; ” H χειροτερη συμβατοτητα με google camera mi8 mix 2s pocophone f1
Παράθεση από spideman3: “Μια ερώτηση την beta 20 σας την κάνει εγκατάσταση? Εμένα όχι δοκίμασα με global, xtrv, eu, China beta χωρίς αποτέλεσμα. Sent from my MI 8 using Tapatalk ” oi xcam5.beta Μεχρι και την 20 που ειναι η τελευταια δουλευουν ολες. οι xcam6.beta δε δουλευει καμια
Παράθεση από Antonis83: “Σαν ποιότητα και λεπτομέρεια είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Θα δοκιμάσω το antibanding στα 50hz και την ποιότητα jpeg από 98% που ήταν σε 100%. Η ανάλυση της πίσω κάμερας είναι 16:9 με 8,3 Megapixel. Ποσό έχεις την ανάλυση της πίσω και της μπροστά κάμερας; Στην πίσω πλευρά έχει Pixel 3 XL και μπροστά Nexus 5X. ” to antibanding δεν εχει καμια σχεση με φωτο...μονο με βιντεο
Παράθεση από demakhs: “Τώρα είναι που θα ... πετάμε!! Δάσκαλε, έβαλα, σε μέρα, το polaroid δίπλα διπλα με το mi 9t pro...δεν φτουραει! ” τιποτα δεν καταλαβα...το κειμενο σου περιεχει ασαφειες !
Παράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “ποια εκδοση ειναι αυτη 9.9.3? βγηκε καινουρια? ” Ρομ εννοεί (μάλλον) ” τελικα η 9.9.3 ειναι το miui 11 !!! την εδωσε κατα λαθος H xiaomi ...τωρα την κλειδωσε μηπως την τσιμπησε κανεις???
Παράθεση από spideman3: “Γιατί δεν γουστάρω τραχανούλη. Για βγάλε εσύ σημερινές με την 9.9.3 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποια εκδοση ειναι αυτη 9.9.3? βγηκε καινουρια?
Παράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “miui 11 ερχεται 5 Σεπτεμβρη !!! ” Ισχύει αυτό Κώστα; Να το περιμένω ή να πάω σε eu; ” ναι ειναι πολυ πιθανο...αν οχι στις 5 ...πολυ συντομα καλυτερα να περιμενεις
Παράθεση από flxas: “Α ρε xiaomi για μια ακόμα φορά απογοητεύεις... Στην τελευταία beta προσθεσες το wideline l1 για το rn7 και εδώ και ένα χρόνο στο mi8 τίποτα. Το έδωσες στο poco , δεν είπαμε τίποτα. Αλλά τώρα ξέρω γω. Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα... Για να μην πω χειρότερα ” τι ειναι το wideline?