Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από geoanto555: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64166/ ” Βασικα ειχα διαβασει οτι το λογισμικο εχει προαποθηκευμένες γωνίες του φεγγαριου ώστε να συμπληρώνει το ai την χαμένη πληροφορία. Οπότε στην ουσία ουτε το p30 pro βγάζει μόνο του το φεγγάρι. Τα περιπου 130mm focal (equivalent) είναι πολυ λιγα για να καταφέρεις να πλησιάσεις φωτογραφία επιπέδου 1350mm. Πόσο μάλλον οταν μιλάμε για μολις 8mpixel. Δηλαδη πόσο να σου δώσει το ψηφιακό ζουμ σε τόσα λίγ…
Παράθεση από geoanto555: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64166/ ” προσωπικα δεν αναφερομαι σε κατι τετοιο ενα νυχτερινο τοπια βγαλε μου μαζι με φεγγαρι ...η συνολικη σκηνη να εχει αποτυπωθει οπως την βλεπει το ανθρωπινο ματι
Παράθεση από geoanto555: “Θα πρέπει να δείτε το p30 pro ” ναι καλα...εδω δε βγαινει με DSLR και χ25 Optical zoom Και θα βγει με κινητο??? ειπαμε καλα τα κινητα αλλα καπου ωπα ! υπαρχουν κ ορια
Παράθεση από demakhs: “φίλε Γκουζγκούνη, δε βγαίνουν με την καμία τέτοιες χεράτες φωτογραφίες έχοντας απλά ακουμπισμένο το κινητό κάπου...φαντάζομαι. προφανώς με τη στοκ κάμερα τραβάς ε? ” ουτε με τριποδα βγαινουν ουτε με gcam ...βασικα δε βγαινει με κινητο φεγγαρι
Παράθεση από Martin88: “υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που κρασαρει η εφαρμογη απο τοτε που περασα την MGC_6_1_021_xcam6_beta11.apk ?Εκανα απεγκατασταση περασα παλι την προηγουμενη εκδοση αλλα εξακολουθει να κρασαρει ” μου φαινεται η xcam6 ειναι για αλλα κινητα
Παράθεση από spideman3: “Mi8 gcam - stock με eu 9.8.22. San1ty 9.5 2h4zeyz 2h4zeDp 2h4ziaT 2h4K1XH TrCamera V4a 2h4yts7 2h4wFn5 2h4ziFn 2h4GrPD Stock Camera 2h4Jd39 2h4zhCa 2h4zgvA 2h4wDbb ” πως ητανε ο φωτισμος στον δρομο? σαν την στοκ η σαν του sanity?
Παράθεση από Antretng: “Redmi Note 7 gcam hdr+ enhanced (12 frames, default shutter) 48601008421_520a5bcc69_z.jpgIMG_20190727_214629 by Andreas L., on Flickr ” εδω ισως και να ηθελε στοκ απο αποψη λεπτομερειας δεν μ'αρεσει...υπεβολικο Noise reduction
Παράθεση από demakhs: “Συμφωνώ κ επαυξανω δάσκαλε...με ποσοστό 15/85, για συγκεκριμένες συνθήκες, όμως!!! ” βασικα και οι δυο χρειαζονται για να εισαι καλυμενος
Παράθεση από akisjes: “Φίλε μου σε μία κουβέντα μιλάμε για την γενική κατάσταση ενός θέματος και όχι για την ειδική.Σε κάθε περίπτωση δεν θα επεκταθω καθωτι αφενως μεν αναγνωρίζω την ειδίκευση σου στο κομμάτι της φωτογραφίας αφετέρου δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας.Την εμπειρία μου καταθέτω και μόνο.Απλα σαν επίλογο κράτα ότι με το mix 2s δεν μπήκα καν (ούτε από περιέργεια ) στην διαδικασία της gcam ενώ με το mi9 από το πρώτο 6ωρο που πήρα το κινητό στα χέρια μου.Αυτα... ” να στο θεσω αλλιως...στο 3…
Παράθεση από akisjes: “Όταν έγγραψα φίλε μου πριν 15-20 ημέρες ότι είχα πριν το κινητό και ότι στα χαμένα χάνεται χρόνο με gcam ,δεν το έλεγα τυχαία. ” δεν ισχυει αυτο που εγραψες...υπαρχουν πολλα σεναρια που η Gcam ειναι ανωτερη
μηπως την εχουμε υποτιμησει τη στοκ καμερα? λεω μηπως ? παπαδες κανεις κι απο οτι βλεπω και η βραδυνη ειναι σουπερ Νικο με ποια εκδοση εισαι και με ποια ρομ?