Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από foxy4270: “Πεφταστερια σημερα...ετοιμαστε τριποδες, φραπεδες κ τα σχετικα. ” ναι σωστά! Αν έχουμε όμως XD ” xd???? ” Τι θα έπρεπε να πω? ” τι σημαινει το xd?
Παράθεση από sso: “Παράθεση από foxy4270: “Πεφταστερια σημερα...ετοιμαστε τριποδες, φραπεδες κ τα σχετικα. ” Μπορείς να αποθανατίσεις τα αστέρια που πέφτουν; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι εννοειται
Παράθεση από sso: “Παράθεση από GUZGUN: “Έκανα ένα wipe cache και davlik και φαίνεται να έφτιαξε η μπαταρία. Θα την ξεζουμισω τώρα να δω που θα φτάσει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ γύρισα στην 10.3.3 χθες το βράδυ....Μου έκανε νουμεράκια όμως. Πήγα από twrp, έκανα wipe cache, dalvic, data, system και φλάσαρα κατα σειρά stable eu dev eu, stock stable αλλά δεν μπούταρε. έμενε κολλημένο πολύ ώρα στο logo mi... Οπότε fastboot rom 10.3.3 με το mi flash tool ” δεν χρεια…
Παράθεση από geoanto555: “Με μια πρόχειρη ματιά ειναι κατώτερη από beta20 και v.9.4a edit. Βέβαια αλλα τα μάτια τα δικά μου και άλλα κάποιου έμπειρου... ” εξαρταται τι libraries εχεις βαλει και τι ρυθμισεις
Παράθεση από GeorgeHtz: “Έχω την XTRV τόσο καιρό και όλα πάνε μια χαρά . Σήμερα μου έκανε αναβάθμιση στην 9.8.8. Και όλα καλά .Μετά από κάποιες ώρες μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 9.8.9. διαβάζω το μπλε μήνυμα και καταλαβαίνω ότι πρέπει να περάσω την 9.8.9 μέσω TWRP ; Μετά το περασμα της 9.8.9 δεν μπορώ να γυρίσω στο Android Q ; Έχω μπερδεύτει πολύ με το μήνυμα της νέας rom ( αυτό που αναγράφεται με μπλε στην αρχή αυτού του νήματος ). Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω . Λίγη βοήθεια παρακαλώ…
Παράθεση από TheoV: “καλησπέρα παιδιά μετά την αναβάθμιση σε android q (developer 8.8)σας δουλεύουν οι gcam? εμενα κολλάει στο hdr processing εφ όσον τραβήξω φωτογραφια ” ποια εκδοση?
Παράθεση από akisjes: “Με κανονική φωτεινότητα ( ημέρα ), επειδή είχα το mix 2s, είναι καλύτερο το mi 9 . για τις βραδυνές θέλει λίγο ψάξιμο με το gcam με το mix 2s να φαίνεται να κερδίζει ” κουνημενες ειναι η out of focus...μηπως τρεμουν τα χερια σου?