Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από johnnyman: “Ενώ παιδιά η Samsung και η Huawei την έχουν? Που έδωσε 1000 ευρώ συσκευή η Huawei το Mate 20 pro χωρίς ois με κάκιστη επεξεργασία το βραδυ και φουλ παστελωμα? Σβήσιμο θορύβου με επεξεργασία και μετά όξυνση μήπως και σώσει κάτι.... Μην ανέφερω το φιάσκο με τις hulk οθόνες που μου ζητάνε και τόσα λεφτά. Το πήρε φίλος σήμερα το p30 pro γνωστής του αντικειμένου και σε 3 ώρες το έβαλε αγγελία. Που δεν τραβάει καν 4k 60fps εν έτη 2019. Χορτάσαμε πλέον από δαύτους. Έχει γεμίσει…
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από foxy4270: “αποχωρουν οι devs ο ενας μετα τον αλλο σταματησε ο sanity και ο xtreme...δυστυχως το τελος πλησιαζει ” Παράθεση από spideman3: “Πότε το ανακοίνωσε ο xtreme? ” Αν και η κάμερα του mi8 γενικά πιστεύω έχει τερματίσει έχει φτάσει είδη σε πάρα πολύ καλό επίπεδο πού ξέρεις @foxy4270 ότι επίσημα ότι ο xtreme σταμάτησε το έχει πει ο ίδιος κάπου ” ναι το ανεφερε ο ιδιος στο Telegram.ru
-
Παράθεση από shinig: “Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από shinig: “Πέρασα την xtreme 20 με το xml του johnyman λογο του οτι μου φαίνονται τα χρώματα πιο φυσικά.. αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πως κάνουμε το οπτικό ζουμ? υπάρχει κάποια ρύθμιση? ” μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό? ” καποια ρυθμιση εχεις λαθος
-
Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από chrisnik: “Μονο στις devs υπαρχει αυτη η επιλογη αλλα ακομη οχι σε gcam ” το Mi5s τραβαει σε 60 fps ...που βγηκε πριν 3 χρονια ” Σε 4K 60fps δεν τραβάει το Mi5s. Το Mi8 ναι τραβάει στην Dev. Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Σταθεροποίηση μην ζητάτε όμως σε 4Κ 60fps γιατί πάει πολύ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ξερω...για 1080 μιλαω
-
Παράθεση από papaflessas: “Παιδεία δεν νομίζω το mate 20 pro να μην έχει καλύτερη κάμερα από τα χιαομι και μιλάω από την εργοστασιακή έτσι δεν λέω gcam γιατί η gcam δίνει προβάδισμα προφανώς και είναι ο βασιλιάς της περσινής χρονιάς σε κάμερα από τον ανταγωνισμό και τόσοι reviewers το δείχνουν απλά το όσο αφορά θέμα κάμερα δεν φτάνει μόνο το κινητό η το πρόγραμμα της κάμερας παίζει ρόλο και ποιός βρίσκεται πίσω από την κάμερα επίσης εγώ πιστεύω τον ανταγωνισμό η χιαομι για να τον φτάσει θέλει το…
-
Παράθεση από z953rr: “Έπεσε στα χέρια μου ένα Mate 20 pro.. Θεέ μου ΤΙ ΚΆΜΕΡΑ... Ειδικά τη νύχτα!!! Το mix 3 αξιοπρεπεστατο δίπλα του εν αντίθεση με το mi9.. ΑΥΤΉ την κάμερα περίμενα στο mi9!! ” Συγγνωμη αλλα η καμερα του Mate ειναι επιεικως απαραδεκτη. Η Huawei δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο. Το Μι9 ριχνει φαπες απλα...