Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από spideman3: “Ευχαριστώ για την συμβουλή. Αλλά σαν γνωρίζοντας και ποιο έμπειρος αν δεις το config Marian και τις αλλαγές στο άσχετο που έκανα δεν μειώθηκε λίγο η φωτεινότητα και ο δρόμος με τα δέντρα δεν είναι ποιο ευκρινείς στο βάθος? ” για να απαντησω σε αυτο πρεπει να εχω τις 2 φωτο μπροστα μου......οπως επισης να ξερω και τι ακριβως πειραξες στο αρχειο ” Αυτό έλλειπε να μην καταλάβαινες, δες και πες από περιέργεια ρωτάωΕδώ που πείρ…
-
Παράθεση από spideman3: “Ευχαριστώ για την συμβουλή. Αλλά σαν γνωρίζοντας και ποιο έμπειρος αν δεις το config Marian και τις αλλαγές στο άσχετο που έκανα δεν μειώθηκε λίγο η φωτεινότητα και ο δρόμος με τα δέντρα δεν είναι ποιο ευκρινείς στο βάθος? ” για να απαντησω σε αυτο πρεπει να εχω τις 2 φωτο μπροστα μου... ...οπως επισης να ξερω και τι ακριβως πειραξες στο αρχειο
-
Παράθεση από spideman3: “Xtrem xcam beta 19 πήρα το config Marian---XLib2s---P3XL---AWB που με άρεσε και του έκανα κάποιες αλλαγές, είμαι άσχετος απλά με άρεσε το αποτέλεσμα και σας το δείχνω ” config Marian...ισως το καλυτερο απ'ολα με μηδενικο θορυβο. Βασικα config files θα βαζετε μονο απο developers
-
Παράθεση από scorpio3: “πολύ κακή φωτογραφία με πάρα πολύ επεξεργασία για να φωτίσει με αποτελεσμα να βγει αφύσικη τελείως... ο κοκος κ η πρασινιλα παει σύννεφο...λάθος ρυθμίσεις εκτιμώ ” το θεωρω εντελως αστοχο το σχολιο Δεδομενων των συνθηκων φωτισμου...οι οποιες ηταν χαοτικες 1.οι λεπτομερειες ειναι ανατριχιαστικες 2.θορυβος δεν υπαρχει γιατι εχω ρυθμισει σωστα τα denoise 3.αφυσικη ηθελα να την βγαλω εγω...γι αυτο εβαλα και Night sight και Long exposure.
-
Παράθεση από billylamelo: “Παράθεση από billylamelo: “καλησπερα παιδια..μολις περασα την pixel experience rom στο κινητο μου και θελω να σας κανω μια ερωτηση..δεν μπορω να εγκαταστησω καποια αλλο αρχειο καμερας περα απο αυτο που εχει προεγκατεστημενο??εχω κατεβασει την beta18 και μολις παω να κανω εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα ''θελετε να εγκαταστησετε μια ενημερωση γι αυτη την ενσωματωμενη εφαρμογη??'' και μολις παταω εγκατασταση μου βγαζει το μηνυμα η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει..τι παιζ…
-
Παράθεση από alvin1983: “Εν συντομία να πω Luma έχει να κάνει με τη φωτεινότητα μιας φωτογραφίας. Οπότε luma denoise εχει να κάνει με την μείωση του "θορύβου" της φωτεινότητας μιας φωτογραφίας Chroma denoise έχει να κάνει με μείωση "θορύβου" στις διακυμάνσεις των χρωμάτων της φωτογραφίας. Όσο ανεβάζεις τα νούμερα μειώνεις το θόρυβο ΑΛΛΑ Αν το ανεβάζεις πολύ θα χαθεί η λεπτομέρεια απο τη φωτογραφία και θα δείχνει αυτό που λένε παστέλ τα παιδιά εδω. Σαν ελαιογραφια. Το καλύτερο είναι να βρεις τον …
-
Παράθεση από TheoV: “Παράθεση από foxy4270: “Επισης να πουμε οτι οι ρυθμισεις αυτες δεν ειναι πανακεια. Βασικα αφορουν νυχτερινα πλανα και κυριως στατικες σκηνες. Αμα θελεις να βγαλεις προσωπα σε κινηση και σε χαμηλο φωτισμο...τα πραγματα αλλαζουν αρδην. ” καλησπερα φιλε μου μιας κ εσυ γνωστης κ εμεις ακομη μαθαινουμε αντιστοιχα γ προσωπα σε κινηση κ χαμηλο φωτισμο τι θα αλλαζες - αλλαζετε ? απευθυνομαι σε ολους τους γνωστες , αν ειναι σκεφτομαι ν χω δυο gcam μια με τh gcam τ Γιαννη κ αλλη μια μ…