Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κόλημα κινητού [SOLVED]
Μήνυμαετσι οπως το βλεπω η προβλημα με wifi η προβλημα με τους servers της Google
-
Παράθεση από demakhs: “Mε μπερδεύεις με κάποιον άλλον Μήτσουλα...εγώ βάζω ότι να ναι, τραβάω όπως λάχει και άμα κάτσει!! εχτές π.χ. τράβηξα 5-6 το ίδιο κάδρο, με στοκ, με ξεστοκ, με τζικαμ, με hdr, χωρίς hdr+, με νάϊτ σάιτ, με λιμπς, χωρίς λιμπς και δεν ξέρω με ποια κάμερα και ποιες ρυθμίσεις είναι αυτή A9Rv6UgGWe88grD56, που τη βλέπω πολύ καλύτερη σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες!! ” με τζικαμ....χαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από alvin1983: “Εγω το λέω αυτό και το λέω γιατί επιλέγοντας για τη πίσω κάμερα μοντέλο Pixel ή Pixel Xl τα οποία αυτά τα 2 μοντέλα δεν είχαν Ois μήπως δε δουλεύει και σε μας? Δεν Είμαι σίγουρος, υπόθεση κάνω βάση των σκέψεών μου αυτών. ” τι λετε ρε παιδια? και τι ειναι το ois για να χαθει? κλειδια ?
-
Παράθεση από dimtz: “Παράθεση από foxy4270: “οσι εχετε στη gcam ρυθμιση για Libs...βαλτε την επιλογη ezsdman v3...ειναι η καλυτερη απ'ολες ” Καλησπερα φιλε, δωσε link για τα Libs οπως και για την καμερα που χρησιμοποιεις ” αυτην δουλευω εγω MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3d_TlnNeun.apk Libs ezdman v3 Conf file απο τον @alvin1983.. ...τα υπολοιπα ειναι σχτεικα ολα.Εξαρταται τι θελεις να φωτογραφησει;
-
Παράθεση από papaflessas: “@alvin1983 εχουμε καμια ρυθμιση για την τελευταια xtrme για να την δοκιμασω εαν εχεις καινουργιες ρυθμισεις να μας δοσεις επισης παιδεια ο @foxy4270 ξερει πολλά εμεις προσπαθουμε να μαθουμε πραγματα απο τους δασκαλους και πιστευω σιγα σιγα μαθαινω ” επισης τα Frames, min max καλυτερα να εχουν τον ιδιο αριθμο. Μια νορμαλ τιμη ειναι γυρω στο 20-24...οχι παραπανω. οσα περισοοτερα Frames κολαει...τοσο περισσοτερο noise reduction κανει...και ως αποτελεσμα τοσο περισσοτερο π…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από sakis112: “Και παρατήρησα, ότι έχει φυσαλίδες αέρα. Πώς φεύγουν ? ” επρεπε να το φροντίσεις κατά την εγκατάσταση. Τώρα δύσκολα.Το πέρασμα tempered glass είναι μια διαδικασία που θέλει μελέτη. Πριν την κάνουμε κοιτάμε κάνα βίντεο πώς γίνεται... ” ισχυει...αμα δε μπει σωστα απο την αρχη μετα δυσκολα
-
Παράθεση από stavrinho: “Μια απορία έχω ένα εκφράσω για να είμαι σίγουρος. Μέσα από την gcam αν και έχω ενεργή την επιλογή video stabilization, δεν λειτουργεί στην πράξη. Και είναι φανερό στο αποτέλεσμα. Κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις ή έτσι είναι σε όλους; Sent from my Pixel 3 using Tapatalk ” χωρις καποιο Magisk module δεν προκειται να δουλεψει