Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από papaflessas: “πειραξα καποιες ακόμα ρυθμίσεις μικροαλλαγές με την βοήθεια των των σχολίων των δασκάλων @foxy4270 & @alvin1983και τους ευχαριστω πολυ για τα σχολειά τους με βοήθησαν πολύ αλλαγη στο μοντελο της πισω κάμερας απο pixel xl σε Pixel III xl με επιλογη στο config pixel 2018 ZsIR βοηθαει πολυ γιατι το μοντελο αυτο ειχε οis για να εχεις ποιο σταθερη φωτογραφια και pixel 2018 ZslR παρατηρώ οτι βοηθάει η φωτογραφια σε night mode να εχει χαμηλο iso αρα και χαμηλό θόρυβο η επόμεν…
-
Παράθεση από alvin1983: “Αλήθεια δουλεύει καλά και στο Mi 5s? Μπορεί να θέλει τα denoise να κατεβάσεις foxy για λεπτομέρεια κτλ γιατί είναι και άλλο κινητό, ξέρεις καλύτερα εσύ σ'αυτά τα πράγματα. ” ναι δουλευει πολυ καλα...δες αυτες 32086113367_0a9af09625_c.jpge2 by foxy4270, on Flickr 47027506601_47bdbe9323_c.jpgε1 by foxy4270, on Flickr
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από spideman3: “Έχει βγει η beta 17 αλλά θα πρέπει με κάποιες ρυθμίσεις να παίξεις γιατί δεν έχει καμιά σχέση με την beta 6. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μμμ. Από ρυθμίσεις δεν σκαμπάζω μια βρε φίλε.. Κάνα έτοιμο xml να το περάσουμε όπως στην beta 6 υπάρχει αλλιώς θα μείνω με αυτήν.. ” αυτο το xml που εδωσε ο @alvin...κανει παπαδες. Το εβαλα στο Mi5s με καποιες προσαρμογες και ειναι κορυφη. εγω δουλευω την 6.1 1.3d
-
Παράθεση από alvin1983: “Ανοίγεις τη Gcam (αφού τη κατεβάσεις και τη κάνεις install) πας settings και βρίσκεις το save custom settings. Γράφεις ένα όνομα ότι να'ναι και πατάς save. Μετά κατεβάζεις το αρχείο και το κάνεις copy (με έναν file explorer) στον φάκελο Gcam, configs. Ανοίγεις πάλι τη gcam και επιλέγεις τα δύο σημεία στη φωτο που δείχνω με γρήγορο διπλό κλικ. Σου ανοίγει ένα νέο μενού με το αρχείο που αποθήκευσες πριν και το άλλο που αντέγραψες. Επιλέγεις το αρχείο και πατάς restore. Και…
-
Παράθεση από aposandre: “Mix 2s πρωτα gcam νύχτα και μετά stock νύχτα... Και η stock τελικά είναι ναι πολύ καλή αλλά όχι επιπέδου gcam.... b89ddcebe775f79e1a9877940e72866f.jpgd768022c8e9dedf36d7fa4e41a54b675.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η καλυτερη καμερα στον κοσμο αυτη τη στιγμη... προσωπικα αμα αλλαζα το Mi5s...τον πατριαρχη των καμερων...Μονο σε αυτην θα πηγαινα!
-
Παράθεση από sakis112: “Τι έπαθα εγώ Είχα πέρασει twrp, ήμουν σε recovery mode, αλλά ο ΗΥ δεν έβλεπε το κινητό. Δεδομένου ότι με format data, σβήνουν όλα από το κινητό, φυσικά δεν μπορούσα να περάσω την Ρομ στο κινητό, και αν έκανα reboot system, το πιο πιθανό, θα κολλούσε (?) το κινητό. Έτσι, σύνδεσα ένα καλώδιο OTG, και από 5 φλασάκια, ένα το είδε το κινητό, οπότε πέρασα την Ρομ στο φλασάκι, και έκανα την εγκατάσταση της custom rom, και έτσι περνούσα όλες τις recovery rom (.zip), και μετά από …
-
Παράθεση από spideman3: “Σήμερα βρήκα χρόνο και έκανα ένα συγκριτικό της stock camera, settings auto με China - Global beta rom 9.1.24. aHsmzRDvQV Δική μου διαπίστωση σαφώς και η κάμερα στην china rom ένα κλικ πάνω. Αυτό που με ενόχλησε είναι στην απλή λήψη στα λουλούδια (ότι απόμεινε από τις παγωνιές και χιόνια) στην stock camera με global rom διαπίστωσα ότι υπάρχει μια θολούρα την οποία υποψιαζόμουν εδώ και 10 ημέρες. Ενώ στην china rom είναι πεντακάθαρη. ” ισχυει...η china ειναι ανωτερη ποιοτ…
-
Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από papaflessas: “1.3d με ρυθμισεις @foxy4270 IMG_20190128_182422.jpg - Google Drive bsg 6.1.0.21 IMG_20190128_182833.jpg - Google Drive δυο φωτογραφιες με night mode ιδια ωρα προσπαθησα να ειναι οσο ποιο σταθερες γινεται επισης με τις ρυθμισεις (1.3d) του foxy παρεληψα κάποιες για να λειτουργήσει στο mi 8 αυτες που βρισκονται στο fix εκτος απο αυτες που βρισκονται στο view finder processing που λειτουργούν στο mi8 κανονικα τα συμπερασμ…
-
Παράθεση από papaflessas: “1.3d με ρυθμισεις @foxy4270 IMG_20190128_182422.jpg - Google Drive bsg 6.1.0.21 IMG_20190128_182833.jpg - Google Drive δυο φωτογραφιες με night mode ιδια ωρα προσπαθησα να ειναι οσο ποιο σταθερες γινεται επισης με τις ρυθμισεις (1.3d) του foxy παρεληψα κάποιες για να λειτουργήσει στο mi 8 αυτες που βρισκονται στο fix εκτος απο αυτες που βρισκονται στο view finder processing που λειτουργούν στο mi8 κανονικα τα συμπερασματα δικα σας ” εκανες reboot μετα τις ρυθμισεις?