Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από papaflessas: “ειναι πολυ καλη λογικα εχει καλο φωτισμο το σημειο εκει γιαυτο δεν εχει και πολυ θορυβο επισης για οποιον θελει μπορει να στειριξει αυτο εδω το bug report για το Nightmode στο επίσημο forum bug report νNight mode σας ευχαριστω πολυ ” που την ειδες την καλη ? σαν να τη ζωγραφισε μικρο παιδι με νερομπογιες μοιαζει

• Παράθεση από geozn8: “Παιδιά έβαλα το απόγευμα αυτήν την κάμερα MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3c_fix_TlnNeun_xcam_5_beta5.apk με το ρυθμίσεις του γνωστού zip ολα οκ αλλα στις ρυθμίσεις της κάμερας δεν υπάρχει η καθόλου το disable pixel 3 AWB κλπ δεν μου το βγάζει κάν σαν επιλογή.. ξέρετε το γιατι ..?? ολα τα άλλα οκ. Προσπαθούμε και με τον spidy ποση ώρα αλλα τίποτα forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…1d5789e4b190fda11d259eb28 forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…1d5789e4b190fda11d259eb28 ” Προφανως στο…

• Παράθεση από chrisnik: “Ετσι βλεπω κ κρινω κ εγω! Μεχρι προτεινος την gcam την χρησιμοποιουσα μονο στην σελφι. Ειδικα το βραδυ. Βλεπω ομως τραγικη βελτιωση στην καμερα με λιγο να εχουν χαλασει το night mode που πιστευω θα το βρουν ξανα κ θα βελτιωθει κιαλλο!! ” για ανεβαστε καμια με το Night mode που ολοι λενε οτι χειροτερεψε. και τι ακριβως βελτιωσε η Xiaomi? το μοναδικο που ηθελε βελτιωση ηταν η νυχτερινη ληψη

• οι Ρωσοι λενε οτι μετα το update 10.1.2.0. η στοκ νυχτερινη ληψη χειροτερεψε.

• Παράθεση από demakhs: “Αναλυτικοτερα βρε Κάστορα...ποιο φάκελο ποια "κάμερα"? ” πανε στο Pc και μεσα στα αρχεια του κινητου φτιαξε ενα φακελο GCam μεσα στο gcam f Παράθεση από Maniataros: “Να ρωτήσω επειδή τώρα πριν λίγο μου ήρθε και εμένα η νέα stable ota , όσοι έχουν περάσει την rom έχουν δει διάφορα προς το χειρότερο όσον αφορά την μαμά κάμερα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κατσε να δω τι λενε οι Ρωσοι...

• βγαλε ενα μακρινο, εξωτερικο πλανο...δε βγαζω ακρη απ'αυτες

• Παράθεση από papaflessas: “Επίσης εκεί που έφτιαξαν οι βιβλιοθήκες για την google camera η χιαομι χάλασε το night mode ποιο πολύ θόρυβο πεθαίνεις στην μαμά κάμερα στο night mode αλλά πλέον δεν με.πειραζει αφού όλα λειτουργούν πολύ καλά σε google camera Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για ανεβασε κανα δειγμα...τι εννοεις πολυ θορυβο δε γινονται αυτα τα πραματα

• Redmi note 3 κλινικά νεκρό!

foxy4270 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από vertigo83: “@'NasDriver ,ευχαριστώ πολυ ,για την απαντηση.Δεν εχω το κουτί της συσκευης . Συγνωμη ,που ποσταρα σε λαθος κατηγορία. Ειμαι Θεσσαλονικη. Ξέχασα να αναφέρω ,οτι δεν το φορτιζα εδω και δυο χρονια ,με τον δικο του φορτιστη.Αγοραστηκε απο Αυστραλια και για να μην χρησιμοποιώ ανταπτορα ωστε να φορτιζει σε Ελληνικη πριζα ,το φορτιζα με φορτιστη samsug απο άλλο κινητο.Μπορεί κι αυτο να εφταιξε ,δεν ξερω. Ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Το πηγα σήμερα σε τεχνικο ,θα το κοιταξε…

• Παράθεση από D!scord!an: “Kαλησπέρα @foxy4270 ! Αν μου ελεγες και το γιατι. Προσωπικα ήμουν πολύ ευχαριστημένος, τίμια την νύχτα, τραβούσα ακόμα και raw με σχεδον point and shoot και σωστο WB. μια φωτο απο raw πολύ στρετσαρισμενη, ψιλοχαλια επεξεργασία με s7 edge Sunrising | While I was heading to work took Raw with my sam… | Flickr Το λοιπόν εγκατέστησα την rom που μου είπατε και με μερικές δοκιμές εδω στο γραφείο με μαμα καμία σχέση! Ωραια ανάλυση χωρις θολωματα στις ακρες του κάδρου και ωραιο…

• τα τουβλα τα χει κανει αλοιφη το Night mode...

• Παράθεση από D!scord!an: “Καλησπέρα στην παρέα. Ο κύριος λόγος που αγόρασα αυτό το κινητό είναι για το καλό hardware των καμερών που έχει. Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ικανοποιημένος. Ερχόμενος απο s7 edge με φωτογραφίες σχεδόν point and shoot είχα μάλλον υψηλες προσδοκίες για δικάμερη συσκευή. Το λογισμικό είναι χάλια και στην έκδοση που είμαι 10.1.2 η google camera δυστυχως δεν ειναι λειτουργική. Η νυχτερινή λήψη της μαμά κάμερας ενώ κοντρολάρει τα highlights όμορφα κάνει το υπόλοιπο κάδ…

• το πιο πιθανο ειναι η μπαταρια να παρεδωσε το πνευμα της. Το δευτερο ενδεχομενο ειναι να επαθε ζημια η Motherboard

• Παράθεση από demakhs: “Κ που ξέρετε πως είναι η μπαταρία κ δεν είναι η πλακέτα φόρτισης ή το... καρμπυρατέρ?? ” λογικα μπαταρια ειναι... η ζημια εγινε οταν τραβουσα φωτο υπο πολικες θερμοκρασιες.

• Παράθεση από spideman3: “Για δες εδώ youtu.be/nROHOtOzZ7w Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” επικινδυνο!

• Παράθεση από Antretng: “Πόσο κοστιζει ρε παιδια μια αλλαγη μπαταριας; Αν ειναι κάτι τοσο απλό, δεν αλλαζεις ολοκληρη συσκευη για αυτό. ” γιατι βγαινει η μπαταρια στο Mi5s?

• Magic WormHole

foxy4270 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

to mi5s παρεδωσε το πνευμα του ...πιστευω μονο ο @demakhs μπορει να βοηθησει...

• S.O.S το κινητο μου ουτε ανοιγει, ουτε φορτιζει ουτε τιποτα it's dead

• Google Camera Port: BSG apks

• Παράθεση από Gkontos10: “Αυτό φίλε cc6cae47f16f8613f627db7477021d4c.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk ” πολυ παλια ειναι η εκδοση που εχεις...βαλε καποια απο την εκδοση 6.0

• night sight mi5s 46643760372_b94ff49a70_c.jpgre24 by foxy4270, on Flickr