Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από foxy4270: “Mi5s /μεγεθος πιξελ 1.55mm...δεν προκειται να ξαναβγει τετοιο πραγμα ...δεν υπαρχει αντιπαλος. ” Αν είχε φωτεινότερο φακό και ois ίσως να συμφωνούσα. Αλλά χωρίς αυτά, μόνο με gcam και ρυθμίσεις στο max έπαιρνες τις καλές νυχτερινές φωτογραφίες που βλέπουμε. Δηλαδή προλάβαινες να ανάψεις και κανένα τσιγάρο Εν πάση περιπτώσει, προσπαθώ να σας δώσω μια εικόνα από το που παίζει φωτογραφικά το poco με gcam. Ελπίζω το Σ/Κ να καταφέρω να κάνω κανένα συγκρ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από foxy4270: “ρε ημερησιες λεμε με Hdr ... κοντρα σε φως ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΩΤΑ!! ” Εδώ σε έχασα και εγώ ρε μεγάλε!!!! Τα κατάφερες και έχει δίκιο έχει ο άλλος.... ” ποιος αλλος εχει δικιο? ο demakhs? ...Καταρχην ο demakhs δε καταλαβαινει Ελληνικα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@foxy4270 εδώ σ' έχω, τις είχα τραβήξει πριν μου παραγγείλεις...τόσο μπροστά!! ” ρε ημερησιες λεμε με Hdr ... κοντρα σε φως ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΩΤΑ!!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs...Μια παραγγελια σου εχω. Ανεβασε μερικες ημερησιες με hdr on Με τη στοκ καμερα ...κοντρα σε φως οχι σε ηλιο. Και ανεβασε τις στο αλλο νημα οχι εδω Εδω για να τις βρεις πρεπει να φωναξεις την Νικολουλη ναπουμε...
-
Παράθεση από leonidas009: “Εχω το mi 8.εχω την κινεζική έκδοση 10.0.10 ,stable κ έχω κατεβάσει την gcam 6.1.021 .δεν μου κολλάει καθόλου απλώς μου βγάζει αυτό το μνμ . Κ επειδή δεν γνωρίζω κ πολλά απο τις ρυθμίσεις της gcam δεν ξέρω τι να κάνω.Βασικα δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει ακριβώς το μνμ αυτό κ αν επηρεάζει την απόδοση της gcam ... ” γιατι δεν κανεις αυτο που σου λεει?