Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αλλο ένα αυτονοητο τώρα... Μπορώ να περάσω με κανα περίεργο εργαλείο την china που πήρε το super night mode πάνω από την global developer? ” ωπα ωπα ωπα γιατι τωρα παιζεις τρελλη μπαλιτσα τι ειναι αυτο το super night mode παλι? και γιατι δεν το εχω παρει πρεφα εγω ακομη ?????
-
Παράθεση από scorpio3: “Γιάννη απίστευτες οι φώτο δεν το περίμενα από mi8.Εσωτερικά το p20 pro έχει κλασσικά το πρόβλημα με το white balance όπως και στο mate 10 pro που είχα.Eξωτερικά έχει έντονη επεξεργασία και η λεπτομέρεια πάει περίπατο... ” ασε μας ρε μεγαλε...σε καθε φωτογραφια που ανεβαζε ο Γιαννης με το Mate 10 pro εγραφες "απιστευτη φωτο, τρελλες λεπτομερειες, δεν εχει αντιπαλο τη νυχτα" ...και τωρα που σε ξεσκεπασα ηρθες εδω περα μετα απο χρονια για να κραξεις αυτα που αποθεωνες??? Χαι…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ήρθε ο ήχος!! Ήρθε ο ήχος!!! Τώρα που ξεκινάνε τα ...σκληρά!!!! ” α ρε demakhs....το καλυτερο εργαλειο πηρες! ποιος σε πιανει τωρα ναπουμε!
-
Παράθεση από alvin1983: “1η φώτο Mi 8 Gcam 6.1.0.0.13 hdr+ (μόλις βγήκε απο φούρνο) 45767752441_632d89924c_c.jpg Mi 8 Gcam 6.1.00.13 HDR+ by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 2η φώτο Mi 8 Gcam 6.1.0.0.13 Night sight 30827696557_49caafcd8b_c.jpg Mi 8 Gcam 6.1.00.13 Night sight by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE ” Η πρωτη ειναι πολυ καλη...η δευτερη δεν ειναι Night sight. Πρεπει να σου βγαλει prompt...it's dark try night mode. και δευτερον τραβαει με ταχυτητα 1/3 παντα
-
Παράθεση από Vaggelis74: “Παράθεση από foxy4270: “αμα θελεις καλη οικονομικη προταση παρε το xiaomi mi5s ...και 150 ευρω εχει και παπαδες κανει στην καμερα! ” Πάρτε το mi5s για να το χρησιμοποιήσετε μόνο μέσα σε καταψύκτη και συνδεμένο με μπαταρία αυτοκινήτου γιατί ειδικά με gcam χάνει 10% σε κάθε φωτογραφία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γι αυτο το ξαναπηρες και με ρωτουσες προχθες ποια καμερα να περασω στο mi5s? αστο μεγαλε ...εσκαψες λακο και επεσες μεσα. Για το M…
-
Παράθεση από Giwrgos_Gkre: “Μια χαρά είναι η κάμερα του Xiaomi Mi max 3 για midrange μην περιμένετε θαύματα,και την μέρα είναι πολύ καλή,θηρίο τηλέφωνο για όποιον θέλει μεγάλη οθόνη και ατέλειωτη μπαταρία, προφανώς δεν είναι για κολλημένους που θέλουν να λένε έχω την καλύτερη κάμερα. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το σχολιο σου ειναι εκτος τοπου και χρονου...εγω εγραψα οτι η καμερα εχει καψει τα παντα. Και συ απαντησες οτι εχει μεγαλη οθονη και ατελειωτη μπαταρια. Τα συμ…
-
Παράθεση από Giwrgos_Gkre: “Δύο με mi max 3 βραδινές ΑΙ ΟΝ 44823350585_6edf957c5e_c.jpg Xiaomi mi max 3 AI ON by flickr.com/photos/125325785@N08/ - Flickr2BBcode LITE 45012471024_c30d258062_c.jpg Xiaomi mi max 3 AI ON by flickr.com/photos/125325785@N08/ - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παραπλησια καμερα με το Mi8...καμμενες φωτεινες πηγες και γενικα λιγα πραματα. Η Xiaomi Μια φορα στα 3 χρονια βγαζει σοβαρη καμερα...
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Γειά σας παιδιά έχω το mi8 και όταν τραβήξω το βράδυ φωτογραφία βγαίνουν κόκκινα τα μάτια για ποιο λόγο γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο μπορεί να διορθωθεί? ” οταν βαζεις φλας εννοεις? ” Ναι ” βαλε ρυθμιση red eye reduction