Παράθεση από tarnanas: “Παιδιά καλησπέρα αφού πέρασα την 8.10.25 μπήκα στο twrp τώρα για περάσω το καινούργιο 3.2.2.0 και δεν βλέπω τον εσωτερικό χώρο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν βλεπεις τον εσωτερικο χωρο γιατι ειναι σκοτεινα ρε φιλε...αναψε κανα φως !
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από foxy4270: “δε δουλευει το Night sight στην εκδοση 6.09 μονο στην εκδοση 6.13 και μονο για Xiaomi mi5/5s ” Το Mi5 έχω αλλά καμία από τις 2 δεν δουλεύειΚατευθείαν force close Εκτός και αν θέλει απαραίτητα pie για να δουλέψουν ” Εννοειται android 9 θελει
Παράθεση από pavlidisc: “Μοιάζει πολύ σε απλό HDR+ from my 1+6 ” ναι δε βοηθαει η σκηνη...θελει περισοοτερο σκοταδι. Παρολα αυτα ο τροπος που κατεβαζει τα highlight ειναι εντυπωσιακος!
Παράθεση από demakhs: “Λιγοι αλλά λέοντες, δεν τολμάει κανείς να την πλησιάσει την κάμερα του δίπλα στο θηρίο!!!! ” απιστευτα specs για καμερα...δεν πουλιεται αυτο το κινητο με τιποτα!!!
mi5s 1.stock auto 2.gcam 6.1 / Night Sight 43767447740_1d79ebd7f2_c.jpgstock auto by foxy4270, on Flickr 44860140844_cbfaa08e2d_c.jpgnight sight by foxy4270, on Flickr
Παράθεση από akisjes: “Σας ευχαριστώ παιδιά.Με το φλας στα τελείως σκοτάδια το mi mix 2s βγάζει τις πιο τέλειες φωτογραφίες . Εκεί που πρέπει να το βρω είναι το βράδυ όταν πέφτει λίγο φως π.χ. από λάμπες αφού μου φωτίζει όλο το πλάνο.Φυσικα για φλας ούτε λόγος , σχεδόν αχρειαστο, μόνο στο εντελώς σκοτάδι ” τι εννοεις σου φωτιζει ολο το πλανο? για ανεβασε κανα δειγμα
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από foxy4270: “Με την καμερα του Pixel 3 mi5s hdr+ ar33 by foxy4270, on Flickr ” Νομιζω με αλλες gcams ειχες καλύτερη λεπτομέρια; Βεβαια δεν ειχες ανεβάσει και πολλές σε τέτοια ταχυτήτα. Τι αίσθηση σου αφήνει Κώστα; ” ακομα βρισκεται σε νηπιακο σταδιο το port. Θελει αρκετη δουλεια. Δεν εστιαζει καλα και εχει υπερβολικο Noise reduction...αυτα τα δυο φταινε για την ελλειψη λεπτομερειας. Παντως βλεπω αρκετο potential...σε κανα μηνα πιστευω θα ειμαστε καλα.