Παράθεση από spideman3: “Μοντέλο Nexus 6 δεν έχει μόνο 6P & 5X το άλλο το έκανα. Κάτι άλλο έχει που μπορεί να τις βελτιώσει. ” δωσε ενα λινκ με την καμερα
Παράθεση από spideman3: “@Antretng @foxy4270 Για δώστε τα φώτα σας εδώ είναι σωστά και τι μπορούμε να βελτιώσουμε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58138/ Εδώ έχουμε αυτές τις επιλογές ο BSG προτείνει 6P πίσω 5X μπροστά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58139/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58140/ Το frame είναι καλά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58141/ Ήταν στο auto το έβαλα 95% όπως το έχει όλες οι gcam forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58144…
Παράθεση από THANOSJ3: “Καλησπέρα σε όλους..καλώς σας βρήκα λοιπόν.. Κινητό: Redmi Note 4X (Snapdragon 625) Έκδοση Android: 7.0 Έκδοση MIUI: 9.5.11.0 XTVR Πλέον Unlocked,root & ενεργοποιημένο api2. Χρησιμοποιώ μέχρι τώρα CameraMX, MIUI Camera που δημοσιεύθηκε στο MIUI Forum όπου έχει manual χειρισμό για τον χρόνο έκθεσης μέχρι 1/2s και την Stock Camera με HDR+ on & HDR+ cnhanced Φυσικά δοκίμασα ήδη τις εκδόσεις που υπάρχουν στο thread στο forum MGC_5.1.018_FinalMod_v4.ap & GC_Android-6.0 _arm-ar…
Παράθεση από gvoi: “λοιποοοοοον, Τα έκανα όλα, τπτ κόκκινο ΑΛΛΑ είπα να περασω ένα backup με αρομα που είχα και να μην φλασαρω ρομ. Και το κινητο έχει μείνει στο mi σήμα αφού έκανε restore. ” φλασαρε μεσω fastboot Μια στοκ...αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια
Παράθεση από gvoi: “flashara την τελευταια pixel experience και έγινε αυτό. Έχει σχέση ή είναι κάτι άλλο? ” κανε πρωτα advanced wipe σε ολα και μετα ξαναφλασαρε ...κι αμα ανοιξει το κινητο εμενα γραψε μου!
Παράθεση από spideman3: “Να και η δική μου 74f48684cc4619772262d65a54417ec4.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχεις ιδιο module με το Mix 2s...του Παυλιδη ειναι διαφορετικο...γι αυτο βγαζει χαλια
Παράθεση από ANDREAS54: “Υπάρχει μια μικρή διαφορά στην back_aux_camera=Samsumg_s5k3m3. ” και πως γινεται τοτε το Mi8 Να εχει φολα καμερα...και το Mix 2s να κανει παπαδες???
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “υπαρχει κανα ενδεχομενο το Mi8 Να κυκλοφορει με 2 διαφορετικους σενσορες? ” Δεν έχει γίνει ποτέ σε σειρά Mi αυτό. from my Mi8 ” ωραια...το κραταμε αυτο. Επισης ειναι γεγονος οτι Mi8/Mix 2s εχουν ακριβως το ιδιο camera module...σωστα?
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από foxy4270: “2 σετ Private ” Fixed. Πως τις βλεπεις; Επαιξα αρκετα με το denoise του miniuser (μου βγαλε το λαδι μεχρι να βρω επιθυμητες ρυθμισεις μιας και δεν δουλευει πολυ σωστα στο op6) ” το Luma denoise...Ποια τιμη εχεις βαλει σε Low light?
Παράθεση από xostel77: “Mix 2s auto. Εν κινήσει με το αυτοκίνητό. 43200015740_25c33997eb_c.jpgIMG_20180930_185844 by Nikos Manousakis, on Flickr 45011500221_ca48c3349b_c.jpgIMG_20180930_185336 by Nikos Manousakis, on Flickr ” Η λεπτομερεια ειναι στα επιπεδα του Lumia 950...δεν υπαρχει!
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από mixaliscy: “Να μην το πάρω????????? Τόσο χάλια το βρίσκεις? ” Στην κάμερα ναι. Για μένα είναι χάλι μαύρο. Κατράμι. Πως το λένε. Δεν παλεύεται όσο θετικός και αν θέλεις να είσαι. Δεν βάζει γκολ ούτε σε άδειο τέρμα. Θα βγει σίγουρα καλή gcam όμως. Οπότε μην σε απασχολεί η κάμερα. Θα το βγάλου (και πάλι) άλλοι το φίδι από την τρύπα. Μαμά Xiaomi, εάν αυτό λέγατε 99 και κάμερα ναυαρχίδας, τότε πάω πάσο. Ευχαριστώ θερμά, αλλά δεν θα ξανά-πάρω. Δεν λέω άλλα. Φτάνει…
Παράθεση από spideman3: “Άσχετος είμαι μην βαράτε εδώ η στοκ κάμερα ” οχι θελει κι αλλο χρωμα...βαλε highlight 2.2/shadows 2.6 H στοκ καμερα θελει contrast...ανεβασε το 2 κλικ