Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από demakhs: “τιναφτορε αράχνια... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57931/ @foxy4270 αποσυμπίεσέ το σε έναν φάκελο που θα δημιουργήσεις χύμα στον δίσκο c: επ' ονόματι "prixel" και μπες με το miflash και διάλεξε τον από μέσα φάκελο από τον φάκελο "prixel", κάνε refresh να βρει τη συσκευή σου που την έχεις συνδεμένη σε fastboot mode και άμα στη δείχνει...σβουντούρ!! άμα δε στη δείχνει, αύριο, είναι αργά για εξηγήσεις τώρα.. ” Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από foxy4270: “Πως …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από pavlidisc: “Φρέσκια BSG για Mi8. Αλλά δεν ξέρω έχει ρυθμίσεις για high την αγανάκτησή μου μέσα. Telegram: Contact @gcammi8mi from my Mi8 ” Είναι απλή αυτή. Δεν έχει ρυθμίσεις δυστυχώς.@foxy4270 official global stable 10.0.2.0 Και το hdr+ parameters το είχα στο medium γιατι στο high και ειδικά super high αργεί πολύ πολύ για να βγάλει μια φώτο. ” Χτύπα μια με super high να δούμε τι παίζει! Λογικά αυτή θα είναι σαν maxparam. Δεν δουλεύε…
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από pavlidisc: “Φρέσκια BSG για Mi8. Αλλά δεν ξέρω έχει ρυθμίσεις για high την αγανάκτησή μου μέσα. Telegram: Contact @gcammi8mi from my Mi8 ” Είναι απλή αυτή. Δεν έχει ρυθμίσεις δυστυχώς.@foxy4270 official global stable 10.0.2.0 Και το hdr+ parameters το είχα στο medium γιατι στο high και ειδικά super high αργεί πολύ πολύ για να βγάλει μια φώτο. ” καλα δεν βλεπεις οτι στην 10 η καμερα ειναι χαλια? μιλαω για στοκ...καμια σχεση με τις βραδυνες που εβαλες απο την …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Ρε... μας τα κάναν καρούμπαλα με την καμεράρα του Mi8... και το παίρνουμε και βλέπουμε επιδόσεις Redmi Note 5!!! Εγώ φταίω άμα βρίζω; Δεν λέω ότι δεν είναι καλή... απλά δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που παρουσίαζαν! 99! 99! Ξανά λέω : 99! Οι Κινέζοι στην παπάντζα είναι πρώτοι! from my Mi8 ” κατσε ρε περιμενε...καποιος εχει ανεβασει εδω περα πολυ καλες βραδυνες με το Mi8
-
Παράθεση από pavlidisc: “Νικόλα @xostel77 δώσε εάν μπορείς τις ρυθμίσεις που εσείς σε - Ποιότητα εικόνας - Αντίθεση - Κορεσμός - Οξύτητα Υ.Γ να πω την αμαρτία μου... αυτά τα περί 9αρα, 10αρα, China, Global τα ακούω βερεσέ. from my Mi8 ” Δε τρωγεσαι με τιποτα...με το ζορι πας να βγαλεις σκαρτη την καμερα!
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “με ποιο firmware ειναι? ” Miui 10 Official Stable είπαμε...Android 8.1... ” Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “με ποιο firmware ειναι? ” Miui 10 Official Stable είπαμε...Android 8.1... ” αφου ειπαμε στη 10 ειναι χαλια η καμερα Γυρνα στην 9 για παπαδες...
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “πλακα μας κανεις? βγαλε τη ζελατινα...παρολα αυτα η φωτο ειναι απαραδεκτη ” Αύριο χωρίς ζελατίνα. Θα έρθει η Spigen και μετά. Όπως και να έχει, η ζελατίνα δεν μπορεί να έκανε τέτοια ζημιά. Άντε να επηρέασε την αντανάκλαση του φωτός. Παραπάνω κακό δεν νομίζω να έκανε. ” και γιατι δεν βγαζεις με gcam? παπαδες κανει...