Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Πάλι σε ελαττωματικό Mi8 έπεσα ρε γμτ... χεχε...! Εντάξει. Ίσως να το θάβω λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Αλλά... μετά το pRixel και την maxparam έχω ξενερώσει πολύ άσχημα. Το ήξερα όμως. Οπότε απλά γκρινιάζω. Εγώ δεν ανέβασα ακόμα δείγματα. Θα το κάνω σύντομα. Αλλά βλέπετε αυτά που ανεβάζει ο αραχνιάς... και βλέπετε και του xostel... ε.... δεν χρειάζεται παραπάνω σχόλια νομίζω. Εντωμεταξύ... ξεγελάει και η οθόνη ε...! Όπως την πατούσες με τα Samsung, την πατάς και εδώ. Σ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “@foxy4270 Ρε φίλε... έχει θόρυβο στις ημερήσιες... αν είναι δυνατόν! Σε εσωτερικό χώρο ξεκινά και το παστέλ. Την νύχτα... ο Picasso είναι ερασιτέχνης! Συμπέρασμα : Ελπίζω η BSG να σώσει την παρτίδα. Εάν το είχες ΕΣΥ... θα το είχες πετάξει από το μπαλκόνι. Y.Γ θα δοκιμάσω manual τώρα να δω τι ψάρια πιάνει. from my Mi8 ” χαχααχαχα... μισο λεπτο Χρηστο...να παρουμε τα δεδομενα απο την αρχη. 1.Το mi mix 2s εχει την καλυτερη καμερα στον κοσμο αυτη τη στιγμη...το χω ψαξει. 2.τ…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από foxy4270: “ποια εκδοση ειναι αυτη η 3.2? για δωσε ενα λινκ ” Εγώ το εντόπισα εδώ XDA [Mi 8]Google Camera Mod(STABLE) - Pg. 25 | Xiaomi Mi 8 post 249.Με παρέκαμψε σε ένα chanel στο telegram εδώ Telegram: Contact @gcammi8mi. Πάντως με τα λίγα που γνωρίζω Αγγλικά και στα φευγάτα που είδα τώρα υπάρχει μια αμφιβολία αν όντως ο BSG είναι πίσω από αυτά τα mod. ” ενα πεπλο μυστηριου υπαρχει...παντως η 3.2 που ανεβασες εδω ειναι κορυφη
-
Παράθεση από Antretng: “Oneplus 6 αυτοματο σε extreme συνθηκες. Για οσους γνωριζουν τραβηχτηκε στο δημοτικο παρκινγκ του μικρολιμανου προς την μεσα μερια που ειναι πολυ σκοτεινα. 44674052522_2b7814d244_z.jpgBeta 3 (android 9) by Andreas L., on Flickr ” κατεβασε στο 1/5 απο μονο του βλεπω το software ...Πολυ σημαντικο αυτο. Δειχνει οτι εμπιστευεται και το ois
-
Παράθεση από Antretng: “Oneplus 6 vs Mi Note 3. Πρωτα το op6. Υπενθυμιζω οτι το mi note 3 σε αντιστοιχο συγκριτικο ηταν καλυτερο του op5t. 42707286580_cc9bdd5a06_z.jpgIMG_20180906_203138 by Andreas L., on Flickr 41747265552_e0dfeb5be0_z.jpgIMG_20180430_020110_HHT by Andreas L., on Flickr 44521004201_6d293573fb_z.jpgIMG_20180907_014030 by Andreas L., on Flickr 39110082194_2c211b6632_z.jpgDEV_HHT by Andreas L., on Flickr 43652067495_ba127f5f2e_z.jpgIMG_20180909_034746 by Andreas L., on Flickr 4116…
-
Παράθεση από xostel77: “Μερικές βραδινές μεσα στο σπίτι και μερικες απο το μπαλκόνι. Αυτες απο το μπαλκονι ειναι πολυ σκοτεινες στην πραγματικοτητα. Στο σαλόνι ειναι λιγο περιεργο το φωτιστικό που φωτιζει κάθετα και απο την μέση του ύψους και πάνω ειναι πολυ πιο λιγο το φως.... Πρώτα mix 2s ” Νικο το συμπερασμα μου απο το συγκριτικο ειναι οτι το 2s εχει την καλυτερη καμερα στον κοσμο αυτη τη στιγμη.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “κατσε ρε, περιμενε...εσυ ποιο κινητο πηρες? ” Εγώ πήρα Μi8. Το έχω 5-6 ημέρες τώρα.Η γυναίκα μου έχει Redmi Note 5. Όταν λέω ότι το RN5 είναι το καλύτερο κινητό του πλανήτη...εννοώ βάση τιμής/απόδοσης...ελπίζω ότι καταλαβαινόμαστε και τα ευκόλως εννοούμενα παραλέιπονται. ” ανεβασε κανα δειγμα ντε
-
Παράθεση από pavlidisc: “Έχει τρομερή κάμερα το RN5. Τρομερή. Και πολύ καλό video επίσης. Δεν είναι όμως μόνο η κάμερα. Είναι το όλο πακέτο. Για μένα το καλύτερο κινητό του πλανήτη αυτήν την στιγμή. Ρίχνει στα τάρταρα την αξίαν των ναυαρχιδων. from my Mi8 ” κατσε ρε, περιμενε...εσυ ποιο κινητο πηρες?
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Oneplus 6 auto ” τρελλη καμερα! την θεωρω λιγο πιο πανω απο u11 ” Είναι όντως πολύ καλή και πιο εύστοχη από u11 (ούτε ταπ έκανα ούτε κατέβασμα ούτε δεύτερη φωτογραφία τράβηξα). Χάνει όμως σε πρόσωπα... Αλλά εκεί το σωζει η gcam. ” εχει night mode? η καπως αλλιως λεγοταν