Κανεναν δεν εβαλα στο ματι...κριτικη εκανα στη φωτο σου. Οταν γραφω οτι η φωτο εχει καμμενα σημεια και συ απαντας "δεν με ενδιεφεραν τα καμμενα σημεια'" ...νομιζω δεν υπαρχει και βαση για συζητηση.
Παράθεση από Antretng: “δεν με πειραζαν τοσο τα καμμενα highlights γιατι δεν ειχαν τοσο σημασια στο καδρο μου ” δεν σε πειραζουν τα καμμενα highlights στη φωτο? Ενταξει...και μενα δεν με πειραζει η μυωπια μου τοτε.
Παράθεση από Antretng: “Να βαζα hdr+ να σωσω τι; Τις λαμπες Η gcam δεν φτανει ουτε σε λεπτομερια ουτε σε φυσικοτητα ουτε σε ταχυτητα τη στοκ του U1 ” Ρε Αντρεα? χειροτερος απο το Μαριο τον Κυπριο εχεις γινει Δεν εχει δηλαδη καμμενα σημεια η φωτο? δηλαδη τι? θα μας βγαλετε τυφλους εδω περα μεσα?
Παράθεση από pavlidisc: “@foxy4270 Πες το φιλαράκι σου τον BSG να πάρει Mi8 και να βγάλει καμία σοβαρή έκδοση για HDR+. Άντε...και έρχεται το Mi8...χωρίς HDR+ θα μείνω!!! ” χαχαχα...αυτη τη στιγμη εχει το Mi6...εκει περα πανω δουλευει θα περιμενεις...
Παράθεση από Antretng: “Χάνει σε φυσικότητα και χαλάει τους τόνους των χρωμάτων σε σκιές ” δεν ισχυει αυτο...η μαλλον ισχυει εν μερει. Στην 3.2 η σκηνη βγαινει οπως την βλεπεις...στις εκδοσεις 5 ειναι το προβλημα.
Παράθεση από Antretng: “Στα λογια μου ερχεσαι λοιπον. Για αυτο σου λεω, εφοσον εβαλες ταχυτητα που δεν εβγαινε χερατη, τραβαγες μια long exposure και ησουν αρχοντας. Μετα με λιγη επεξεργασια θα φωτιζες τις σκιες. Ειδικα αν τραβαγες raw παπαδες θα κανες. ” κι αυτη long exposure ειναι με τριποδα. Και απο τη στιγμη που βαζεις τον παραγοντα επεξεργασια μεσα...εχει χαθει το παιχνιδι.