Παράθεση από Antretng: “Τραβα την ιδια με στοκ long exposure και θα με θυμηθεις. Θα χανει βεβαια σε dynamic range αλλα εκει θα δεις πραγματικη φυσικοτητα. ” δεν εχω στοκ καμερα...καταρχην η στοκ θα καψεο ολες τις φωτεινες πηγες. Δευτερον, την ιδια σκηνη μπορω να την βγαλω και χερατη με Hdr+...κατι που δεν μπορει να κανει η στοκ
Παράθεση από spideman3: “Δυσκολεύεται να εστιάσει Ανδρέα. Έχει 2 και 4 έβαλα το δυο 30421314368_70b0219ae6_z.jpg 2018-08-27_01-42-58 by giorgos ioannidis, on Flickr ” δεν εχει βγει gcam για το 8 ακομα ...μολις βγαλουν οι Ρωσοι τα τσακαλια...θα ενημερωσω
Παράθεση από Antretng: “Αναρωτιέμαι πώς θα τα πηγαίνει το poco f1 μαζί με gcam. ” poco F1??? τι ειναι αυτο? ονομα κινητου? ...στη φορμουλα ενα πηγε το μυαλο μου
Παράθεση από Antretng: “Το πρώτο xiaomi με αξιοπρεπή λογισμικο στις νυχτερινές ” Βασικα στα 2 τελευταια μοντελα ...Mix 2s/8 ...βλεπω μεγαλη βελτιωση στο λογισμικο. Γενικα πολυ δυνατες καμερες αυτα τα δυο
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από foxy4270: “Σιγα μην εχει βγαλει 5Mix 2s Mi 8 Mi5s ” Μάλλον δεν έχεις πιάσει το mi note 3 Ενδεικτικά μια από mi note 3 stock auto 25pAX2J ” ναι ρε δεν καταλαβες το πνευμα μου...μιλαω για καμερες-σταθμους.
Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά σε σειρά κατάταξης βάση αποτελέσματος ποια θεωρείται τα καλύτερα 5 της xiaomi σε κάμερα? ” Σιγα μην εχει βγαλει 5 Mix 2s Mi 8 Mi5s
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “ειναι λιγο αφυσικο το αποτελεσμα ” Έχουν λίγο ψευτιά μέσα.... είναι η αλήθεια ... αλλά μ' αρέσουν! ” πιο πολυ με πινακα μοιαζουν...παρα με φωτο. Αλλα εχουν πολυ ευκρινεια
Παράθεση από pavlidisc: “@foxy4270 Όλες οι ημερήσιες που ανέβασες τελευταία είναι καμπάνα!!! Με την 3.2 max2 είναι; ” οχι ολες οι ημερησιες ειναι με την 5.3 ειναι λιγο αφυσικο το αποτελεσμα