Παράθεση από gkalen: “@foxy4270 Κάνε αντιγραφή πρώτα το original apk να το έχεις αν χρειαστεί. . Μετά την αλλαγή permissions rw-r--r-- .. Μετά σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής και άνοιξε τη ή κάνε επανεκκίνηση και άνοιξε τη .. ” ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ...ΤΕΛΟΣ !!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
Παράθεση από gkalen: “@foxy4270 Ναι αυτό είναι και έγινε sign .. σου έγραψα και στο π.μ. όλες τις επιλογές .. αν έχεις βάλει και εικονίδιο ας πούμε , κ.λ.π.. ” πω πω πανεξυπνο ρε φιλε...εγω προσπαθουσα να κανω το ακριβως αντιθετο !
Παράθεση από gkalen: “@foxy4270 Μετα αλλαγή το apk με root explorer , es file manager , όπως έκανες .. ” κατσε δηλαδη παλι το original θα χρησιμοποιησω αλλα με αλλαγμενο το resources.arc? αυτο ειναι το σκεπτικο?
Παράθεση από gkalen: “@foxy4270 Άνοιξε και τα δύο apk δίπλα-διπλα με 7zip και drag and drop αυτο που έφτιαξες στο original apk .. ” τα εχω διπλ διπλα ανοιχτα με 7-ζιπ. να τσιμπησω το Resources.arc απο το αλλαγμενο και να το ριξω μεσα στο original?
Παράθεση από gkalen: “@foxy4270 Ωραία , πάρε το αρχειο resources.arsc από το apk που έφτιαξες και βάλτο στο original apk , άλλαξε το και δοκίμασε με το original apk που άλλαξες .. ” κατσε δεν το καταλαβα εχω το αρχειο resources.arsc. οταν λες να το βαλω στο original.apk τι εννοεις? πως να το βαλω δηλαδη?
Παράθεση από gkalen: “@foxy4270 Δοκίμασε χωρίς sign .. Τι ακριβώς έχεις πειράξει , σε ποια διαδρομή , xml , smali κι απ' τα δύο , πρόσθεσες και .png σε drawables , τι ακριβώς ?? ” χωρις sign δε δουλευει...δεν εμφανιζει το εικονιδιο στην οθονη. Η διαδρομη ειναι αυτη MiuiCamera.apk/res/values/strings.xml
καλησπερα θελω να αλλαξω καποιες παραμετρους στην Miui camera Χρησιμοποιω το advanced tools apk. εκανα decompile, διορθωσα καποια αρχεια και μετα Recompile. Ολα καλα μεχρι εκει...οταν παω να κανω signed το αρχειο ενω εχει μεγεθος 65 Mb Μετα μου το δειχνει μεγεθος O kb. τι συμβαινει? ποιο ειναι το προβλημα? γιατι δεν μπορει να κανει sign to apk?
Παράθεση από chrisnik: “Πως ειναι σε σχεση με πριν??? Προλαβες να δοκιμασεις να δεις διαφορές?? Ελπιζω να μην την χαλασαν με την αναβαθμιση.... Κατι τετοια τα συνηθίζουν... ” Πρεπει να βελτιωθηκε λιγο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Κατι συνεχιζει να με χαλαει στα χρωματα και τωρα και πριν...
Παράθεση από chrisnik: “Κλασσικα mi flash tool κατεβασμα fastboot rom κ τικαρεις clean all. Για εμενα κατεβασε την eea rom που ειναι για Ευρώπη. ” θελει Unlocked?