Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
Μετα από flashαρισμα σε Mi9T μου βγάζει μήνυμα η συσκευή είναι κλειδωμένη. Βάζω τον κωδικο στο mi account αλλά μένει εκεί (γίνεται ενημέρωση λογαριασμού). Τι μπορεί να φταίει? Έκανα επαναφορά της προηγούμενης ρομ από το TWRP και κάνει boot loop....
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν είναι ίδια miui / Android version φτάνει το factory reset. ” Έχω την τελευταία developer 11 9.12.26 αλλά όταν κάνω εγκατάσταση με πετάει πίσω στο recovery....και δεν bootάρει. Η διαδικασία που κάνω είναι boot σε TWRP, factory reset, flash την stable, wipe cache and reboot και με φέρνει ξανά στο recovery (3.3.1-30.9.19) Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Μου αρέσει πολύ η dev αλλά δεν θέλω να κάνω συνέχεια flash λόγω φόρτου και θα ήθελα να μείνω στην stable για λίγο καιρό
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά, σε Mi9T για να περάσω την stable επάνω απο την developer πρέπει οποσδήποτε να κάνω format data? Απλό factory reset δεν αρκεί?
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από l_themis: “Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει η κάμερα? ” Δοκιμασες να καθαρίσεις και τα δεδομένα της εφαρμογής;Αλλιώς δοκιμή factory reset; ” Factory reset έκανα πριν 2 αναβαθμίσεις, δεν θεωρώ λογικό να χρειάζεται να κάνω κάθε μήνα.... Τα δεδομένα της εφαρμογής τα καθάρισα
-
Σε Mi9T εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με την κάμερα, δεν ανοίγει και μου βγάζει σφάλμα. Μπήκα στο TWRP Recovery >> Advanced >> File Manager και πηγαίνετε στον φάκελο /data/system/package_cache αλλά δεν υπάρχει φάκελος package_cache για να διαγράψω. Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει η κάμερα?
-
Παράθεση από xtolicc: “τι λάθος μπορείς να κάνεις;ένα απλό καθαρισμό cache και dev και μετά flash. ” Αυτό ακριβώς, τι λάθος μπορεί να έχουμε κάνει? Εαν μου πείτε κάτι θα το εφαρμόσω... Επανήλθα στην 9.11.21
-
Παράθεση από xtolicc: “Επισης σε mi9t pro όταν πάω να ανοίξω την κάμερα με βγάζει πως διακόπτεται η εργασία . Ενώ την gcam την ανοίγει κανονικά ” Και σε εμένα σε Mi9T δεν ανοίγει η κάμερα.... ούτε με καθαρισμό δεδομένων ούτε με επανεγκατάσταση της ρομ... Πως μπορούμε να κάνουμε την κάμερα να δουλέψει? Κάποια ιδέα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από l_themis: “Τι μπορεί να φταίει? τι να κάνω? είδα την απάντηση για διαγραφή του TWRP Recovery >> Advanced >> File Manager /data/system/package_cache αλλά δεν βρήκα καν τον φάκελο εκεί ” Είναι προφανώς κρυπτογραφημένo το partition των Data στην συσκευή σου.Για να αποφύγεις το Format Data, αν έχεις Root στην συσκευή σου μπορείς με κάποιο Root Explorer να βρεις τον ίδιο φάκελο και να τον διαγράψεις όσο είσαι στην MIUI και μετά το Reboot που θα κάνεις θα είσαι οκ.…
-
Πέρασα την 9.11.7 σε Mi9T πάνω από την 9.10.24 και δεν μπορεί να λειτουργήσει το τηλέφωνο. μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα "Η εφαρμογή Ταξίδια διακόπτεται" και δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο κινητό. Πέρασα πάλι την ρομ αλλά τίποτα. Έκανα flash ξανά την 9.10.24 αλλά μετά απο restart με βγάζει πάλι στο recovery. Τι μπορεί να φταίει? τι να κάνω? είδα την απάντηση για διαγραφή του TWRP Recovery >> Advanced >> File Manager /data/system/package_cache αλλά δεν βρήκα καν τον φάκελο εκεί
-
Παράθεση από amavroudis: “Ποιο twrp έχεις; Ανέφερες ότι είχες την developer 9.10.17. Ποια stable θέλεις να περάσεις; Αυτή εδώ; HMK20MI9T_V11.0.3.0.PFJCNXM_v11-9 Η developer είναι miui11 android10 και η stable miui11 αλλά Android 9 και είναι πρόβλημα πιθανώς με το twrp. ” Έχεις δίκιο, νόμιζα πως και η stable σε android 10....
-
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να περάσω την stable σε Mi9T? τώρα φοράω την developer 11 9.10.17 Έκανα factory reset και στην συνέχεια την πέρασα από το TWRP αλλά μετά την επανεκκίνηση με βγάζει ξανα στο recovery
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
l_themis - - Recoveries
ΜήνυμαΣε Mi9T από την 3,3,1_30-09 για να παω στην twrp_davinci_3.3.1_09-10-19_red θα σβηστούν τα πάντα ή μπορώ απλά να κάνω αναβάθμιση από το TWRP?
-
Παράθεση από amavroudis: “Έκανες αρχικά format data πριν τη πρώτη εγκατάσταση rom; Ποιο twrp προσπαθείς να βάλεις; ” Έχω την 11.9.9 developer με TWRP 3.3.1-30-09-19 Έκανα factory reset....Χρειάζεται και format data....??
-
Σε Mi9T κάνω factory reset και μετά το flash κανω clear chase και reboot αλλά με επαναφέρει στο recovery....
-
Καλησπέρα, σε Mi9T υπάρχει πρόβλημα με το bluetooth hands free. Μόλις αποσυνδεθεί μία φορά κάνει συνέχεια κλείσιμο και άνοιγμα του ΒΤ και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Η μόνη λύση είναι να κάνω απόζευξη και ξανά pair το ακουστικό και μετά δουλεύει. Μέχρι βέβαια να γίνει εκ νέου μία αποσύνδεση οπότε ξανά τα ίδια. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Είναι κάτι που μπορώ να κάνω? Όταν πέρασα αρχικά την ρομ έκανα factory reset
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από thanfun: “το μονο που δεν καταφερα να δουλεψει στο whyred ειναι το wifi calling (vowifi) ” Και σε μένα δε δούλεψε και λόγω της cosmote ξαναγύρισα στην havoc os ” Εμένα δουλεύει μια χαρά ω ρε συ πως γίνεται αυτό? Άντε τώρα βρες ποια η διαφορά μας, άντε βρες τι φταίει ” ” Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς θα βρω την ρύθμιση για το wifi calling για να το τσεκάρω και εγώ?
-
Σε Mi9T έβαλα την τελευταία έκδοση του recovery και τώρα μπορώ να μπω και να λειτουργήσει κανονικά. Δεν δουλεύει με τίποτα το bluetooth και δεν μπορεί να στείλει μηνύματα Χρειάζεται να κάνω καθαρή εγκατάσταση? (έκανα flash επάνω από την παλιά). Τα κάνω factory reset και να την περάσω ξανά ?
-
Καλημέρα, σε Mi Mix 2 έχω σαν 2η sim μία κάρτα MTN από Κύπρο και τώρα μου βγάζει μήνυμα "Εύρεση συσκευής" γίνεται ενεργοποίηση κάρτας sim και δεν μπορεί να πιάσει σήμα με τίποτα. Δοκίμασα να την βάλη στην άλλη θεση που δουλευει κανονικά αλλά όπου και να την έχω δεν παίζει. Είναι επίσης συνέχεια ενεργό το μήνυμα Υπηρεσία ενεργοποίησης xiaomi sim και δεν φεύγει. Η κάρτα σε άλλο κινητό δουλεύει κανονικά Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο?