Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από l_themis: “Στην συνέχεια επαναφέρω τα πάντα από το backup χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα...ε? ” Αν επαναφέρεις Data εφαρμογών και αρχείων συστήματος από προηγούμενη ROM, θα γίνει κόλαση.... Θα έχεις μέχρι και Boot loop ή Force Close σε όλες τις εφαρμογές... ” και ποια είναι η λύση αφου το Mi Cloud δεν δουλεύει τώρα? πως επαναφέρω το κινητό χωρίς να στήσω τα πάντα από την αρχή?
-
Σε Mi Mix 2 για να μεταβώ στην 8.11.1 από 8.9.20 κάνω τοπικό backup και στην συνέχεια FR πριν περάσω την νέα rom σωστά? Στην συνέχεια επαναφέρω τα πάντα από το backup χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα...ε?
-
Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι η ένταση των πολυμέσων είναι πάρα πολύ δυνατή ακόμα και στο ελάχιστο σε Mi Mix 2. Οφείλεται στο dolby?
-
Παράθεση από vayio: “Παράθεση από gthom: “Καλημερα παιδιά. Ήχο κλήσης μπορείς να βάλεις πλέον ή όχι ακόμη?? ” Εαν είσαι root μπορείς να αντιγράψες με file explorer τον ήχο κλήσης που θέλεις στον κατάλογο με τους ηχους κλήσης του συστηματος (system/media/audio/ringtones). ” Σε Mi Mix 2 που υπάρχει ο φάκελος system????
-
Ο ήχος κλήσης είναι πάρα πολύ χαμηλός, ίσα ίσα που ακούγεται παρότι είναι στο μέγιστο. Δοκίμασα και με mp3 αλλά και με τους προεπιλεγμένους ήχους. Έκανα και restart (γιατί κάποιες φορές στο παρελθόν κολλούσε και με Restart επανερχόταν) αλλά τίποτα. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο? Υπάρχει κάποια λύση ή να κάνω ξανά flash την rom? EDIT Πέρασα ξανά την ρομ από πάνω με clear case και το πρόβλημα διορθώθηκε
-
Στον widget του καιρου πως μπορώ να επιλέξω σαν πόλη που δείχνει τα δεδομένα την εκάστοτε τοποθεσία μου? Δεν μπορώ να το βρω στην MIUI 10 αυτά σαν επιλογή
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ψάξε στο Xda Developers για να κατεβάσεις και να κάνεις εγκατάσταση την ποιο πρόσφατη έκδοση του ADaway που είναι συμβατή με Android 8 . => AdAway v3.3 Στην επόμενη διανομή θα έχουμε προσθέσει την τελευταία έκδοση και δεν θα έχετε πρόβλημα. ” Ενώ είχα την 3.3 που μου δούλεψε σε άλλο τηλέφωνο, εδώ δεν μου δούλευε. Το αρχείο που μου έδωσες έπαιξε με την μία!!!!! Ευχαριστώ πολυ
-
Σε καθαρή εγκατάσταση σε Mi Mix 2 (format data κτλ) δείχνει να λειτουργεί άψογα και αρκετά γρήγορα. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στην ομάδα Και σε εμένα δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος (δεν έχω δει να υπάρχει κάποια λύση μέχρι τώρα). Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι το AdAway (που είναι λίγο κακό γιατί είναι φοβερό) Έκανα απεγκατάσταση και έβαλα αυτό που λειτουργούσε πριν, αλλά είναι σαν να μην μπορεί να ανοίξει κανονικά η εφαρμογή, υπάρχει κάποια λύση???
-
Καλημέρα, θέλω να περάσω για πρώτη φορά την Miui 10 (8.7.5) οπότε χρειάζομαι Format Data (θα διαγραφούν τα πάντα οπότε κρατάω backup στον υπολογιστή), στην συνέχεια Factory Reset, μετά Wipe Cache – Wipe Dalvik Cache - Wipe Data, βάζω την ROM στην συσκευή και Install, σωστά? Ρυθμίζω την συσκευή σαν νέα και κανα κάνα δυό reboot. Μετά από αυτό το σημείο μπορώ να επαναφέρω μηνύματα, ιστορικό κλήσεων και επαφές από το backup στο cloud? Στην συνέχεια μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές με τα δεδομένα του…
-
Προσπαθώ να κατεβάσω το νεο recovery twrp-3.2.1-0-chiron_raupe-20180124-0958.img για να αναβαθμίσω το Mi Mix2 από την 8.5.3 που έχω στην 8.7.5 αλλά το link δεν λειτουργεί. Είναι απαραίτητο να αναβαθμίσω το recovery για να μην έχω προβλήματα ή όχι (τώρα έχω το απλό 3.2.1.0)
-
Σε Μι ΜΙΧ 2 εχω 8.5.3 με encryption. Εαν βάλω την 8.5.24 ΧΤRV που δεν έχει encryption θα μπουτάρει κανονικά ή θα χρειαστεί να κάνω format data πάλι για να παίξει? Το ερώτημά μου είναι εαν μπορώ να βάλω την νέα ρομ, να μην έχω encryption αλλά να μην χρειαστεί να κάνω format data ξανά. Ευχαριστώ
-
Βρήκε κανείς λύση στο πρόβλημα με το viber και τις επαφές στον 2ο λογαριασμό?
-
Και εμένα σε Mi Mix 2 μου κάνει ακριβώς το ίδιο και δεν μπορώ να το δουλέψω ουσιαστικά
-
Στην προηγούμενη ρομ σε Mi MIX 2 είχαμε την δυνατότητα να έχουμε 5 εικονίδια στην γραμμή κατάστασης και ήταν αρκετά βολικό, τώρα έχουμε πάλι το κλασσικό 4. Μπορεί αυτό να αλλάξει από κάπου?
-
Περασα την 8.4.19 σε Mi MIX 2 και ολα καλά βάση του οδηγού. Απο το Mi Cloud δεν μπορεσε να μου φέρει καμία φωτογραφία αν και τις έχει αποθηκευμένες. Τι πρέπει να κάνω? Επίσης στον καιρό όταν πάω να προσθέσω κάποια πόλη, δεν μου αναγνωρίζει καμία.... Επίσης τι χρειάζεται εδώ?
-
Με το format data θα διαγραφούν και οι φωτογραφίες σε Mi MIX 2?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από l_themis: “Η ρομ είναι διαθέσιμη μόνο σε VIP γιατί δεν μπόρεσα να την βρω κάπου.... ” Δεν είναι σε αυτό το νήμα αλλά εδώ => [8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source ” Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Παράθεση από Nikos Ifantis: “Περάστηκε σε mi mix 2 και όλα διορθώθηκαν επιτέλους.μπραβο σε όλους για την δουλειά. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Ποια έβαλες την τελευταία που δώσαμε 8.4.19 με global source? ” Η ρομ είναι διαθέσιμη μόνο σε VIP γιατί δεν μπόρεσα να την βρω κάπου....
-
Επειδή διαβάζω πολύ καλά σχόλια για τις rom από global source, αξίζει να περιμένω να βγεί για το Mi Mix2 για να μην τα στήνω όλα από την αρχη 2 φορές, καθώς για να παω από την 8.2.1 στην 8.3.15 θέλει FR, σωστά. Και μετά θα θέλει πάλι FR για να βάλω από global....???
-
Σε Mi-Mix 2 με την 8.2.1, κάνω Factory Reset από το TWRP recovery και στην συνέχεια την περνάω την 8.3.15, σωστά? Από τα τοπικά backup θα μπορέσω να επαναφέρω εφαρμογές, ρυθμίσεις κτλ για να μην τα κάνω όλα από την αρχή ξανά....?