Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπέρα. Η καινούργια rom για το mi 4c μου βγάζει bug στο cloud. Το πρόβλημα είναι οτι δεν ολοκληρώνεται το σετάρισμα και έτσι δεν μπορώ να μπω στο μενού του κινητού.
-
Οθόνη για Mi 4
ΜήνυμαLCD Screen and Touch Screen Assembly for Xiaomi 4 M4 Mi4 - Black Οπες λέει στην περιγραφη είναι original!Κατι τέτοιο δεν βλέπω όμως.
-
Οθόνη για Mi 4
Μήνυμαχαχαχα.. Οκ το διόρθωσα!!
-
Οθόνη για Mi 4
ΜήνυμαΗ οθόνη δουλεύει κανονικά! Αλλα σε σύγκριση με γνήσια οθόνη σε άλλο mi4 τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι αισθητά χειρότερες. Οπότε το συμπέρασμα μου είναι οτι η οθόνη είναι μαιμού.
-
Οθόνη για Mi 4
ΜήνυμαΜακαρι να σου βγει γνησια! Αν δεν είναι γνήσια σε 1-2 με μήνες θα έχεις θέμα. Απο ότι διαβαζά και στον miui.com υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις μούφα οθόνες. Εγω ακόμα περιμένω την δικιά μου.
-
Οθόνη για Mi 4
ΜήνυμαΑρχικά πείρα μια από το vifocal. H οθόνη ήρθε κατεστραμμένη και μετά από πολύ κόπο πήρα τα λεφτά μου πίσω. Απο ότι έχω διαβάσει 9 στις 10 οθόνες για το mi 4 είναι μούφα. Τώρα περιμένω να μου έρθει μια οθόνη από αυτό το site (Dragon-T|Smartphone repair parts|Tablet PC replacement parts|xiaomi parts). Αν βγεί γνήσια θα το αναφέρω στο forum. Το συγκεκριμένο site μου το πρότεινε το άτομο που βγάζει την smiui rom από το xiaomi.eu
-
Αγόρασα μια οθόνη για το mi 4 και δυο tempered glass για τα mi4,mi4i Επωνυμία της επιχείρησης: Vifocal Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): vifocal.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Tempered Glass 9H Screen Protector For Xiaomi Mi 4i Mi4i Smartphone + LCD Display + Touch Screen Glass For Xiaomi Mi4 M4 4 Smartphone Ημερομηνία αγοράς: 10/9/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 10 ημέρες με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά τ…
-
Οθόνη για Mi 4
ΜήνυμαΚαλημέρα! Θέλω να αγοράσω καινούργια οθόνη για το mi 4. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για το απο που θα την πάρω καθώς στην προηγούμενη μου απόπειρα της πάτησα.
-
Καλησπέρα παιδιά! Ειχα και εγώ την ατυχία να σπασω την οθόνη του mi4. Έτσι λοιπόν αγόρασα καινούργια οθόνη από ένα κινεζομαγαζο!Η οθόνη ήρθε σε 15 μερες. Όταν άνοιξα την συσκευασία έκπληκτος είδα ότι είχε κοπεί το καλώδιο από του digitizer. Το πιο τραγικό ήταν ότι το κομμένο καλώδιο βρισκόταν έξω από την συσκευασία. Έστειλα email απαιτώντας μια καινούργια οθόνη αλλά ή μόνη απάντηση που έχω πάρει εδώ και μια βδομάδα είναι ότι ελέγχουν το αίτημα μου. Θα ήθελα την βοήθεια έτσι ώστε να χειριστω σωστ…
-
Εγκατέστησα χθες την MIUI 7 για το Mi 4i από το γερμανικό φόρουμ. Νομίζω υπάρχει σημαντική βελτίωση στην απόδοση!Από την άλλη μεριά νομίζω ότι μπαταρία είναι λίγο χειρότερη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Περιμένω με ανυπομονησία για την ελληνική έκδοση.
-
Γεια σας!Εκανα το λαθος και διεγραψα την κινεζικη ρομ για να κανω καθαρη εγκατασταση της ελληνικης rom χωρις να κοιτάξω τον ελληνικο οδηγο για το mi4i. Ετσι εχω το recovery της xiaomi και μπορω να κανω εγκατασταση μονο fastboot rom!Το πρόβλημα είναι ότι οι servers της xiaomi είναι χαλια και προσπαθω 5 ωρες να βρω μια global rom να περασω. Υπαρχει ελληνικη fastboot να περασω η καποιο άλλο link για τις global?
-
Παιδια οι ελληνικές rom μπορούν να εγκατασταθούν στο ΜΙ-4 LTE η θα έχει πρόβλημα το κινητό?
-
Προφανως και το έχω στο full. Απλα ρωτάω αν το έχουν παρατηρήσει και άλλα άτομα η αν είναι ιδέα μου.
-
Καλησπερα!Εχω παρατηρήσει σε όλες τις εκδόσεις που έχω δοκιμάσει(4) ότι ο ήχος κατά την διάρκεια μιας κλήση από τα ακουστικά (Xiaomi Pistons 2+Apple Earpods) δεν είναι αρκετά δυνατός!Επισης ο ήχος των ακουστικών όταν ακούω μουσική είναι μια χαρά!Υπαρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω??
-
Review για ρώτησαν για την GTV-5.3.13. Γενικά μπορώ να πω οτi είναι σταθερή χωρίς κάποιο bug στο MI-4. Σε σχέση με την 5.3.10 την θεωρώ λίγο χειρότερη σε θέματα αυτονομίας και ταχύτητας. Από την άλλη πλευρά παρατηρώ καλύτερη διαχείριση μνήμης. Προσωπική άποψη-- οι 2 τελευταίες developer είναι καλύτερες απο την stable.
-
Πέρασα την rom από χθες το βράδυ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ κάλες. Δεν έχω εντοπίσει κανένα bug και τρέχει καλύτερα από την stable!Πολύ καλή δουλειά!