Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Xiaomi Mi Pad 3: Ανακοινώθηκε επίσημα με πολύ καλά χαρακτηριστικά και τιμή.
Dasop - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαουτε λόγος για gps παλι? Αμαν ρε xiaomi πότε θα πετάξω το παλιόLG μου???
-
Παράθεση από Antretng: “Μιας και ειναι 2.5D η οθονη, τι τζαμακι προτεινετε; ” XIAOMI Redmi NOTE 4 Full Coverage Tempered Glass Screen Protector Film with Clean Wipe Easy Iinstalled Από όσα δοκίμασα έχει την καλύτερη κάλυψη! Κόβει ελάχιστα από δεξιά και αριστερά της οθόνης χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα όμως! Στην αρχή θα σου φανεί λίγο περίεργο αλλά είναι οκ!
-
Παράθεση από Themis Kontzialis: “Καπου ειχα διαβασει σε αυτο το thread νομιζω ενα θεματακι που εχω και γω, οτι οταν φοραω ακουστικα και κανω κληση ο συνομιλητης ακουει παρασιτα. Με το που βγαλω τα ακουστικα ολα οκ. Εχουμε βρει καμια λυση παιδια? Νομιζω καποιος ειχε γραψει οτι εχει να κανει με της Cosmote το hd voice. Ειναι πολυ εκνευριστικο ” δυστυχως δεν είναι το hd voice... Τουλάχιστον όχι στο δικό μου! Δοκίμασα και σε 2g και σε 3g καμία διαφορά... Παρατήρησα ότι το κάνει μόνο όταν δεν έχω καλ…
-
Παράθεση από snd36: “Να σου πω την αλήθεια, άλλαξα λίγο την θήκη κι έβαλα της σιλικόνης όπως μου είπε ο @NasDriver και άλλες φορές το κάνει κι άλλες όχι..Επειδή γενικά μιλάω αρκετά στο κινητό κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι πονοκέφαλοι πάνε κι έρχονται.. Υ.Γ. Μένουμε και κοντά!! ” θηκη σιλικόνης έχω από την πρώτη μέρα, δοκίμασα και χωρίς θηκη Δοκίμασα πολλά διαφορετικά ακουστικα Τίποτα απολύτως... Παρατήρησα όμως ότι το κάνει όταν δεν έχω καλό σήμα! Σαν να ζοριζει την κεραία και να δημιουργεί το…
-
δεν τους χάλασε!!! Καλημέρα!!!
-
Και ξανά σημερα +1 από εμένα και +2 ακόμα από γυναίκα και αδερφή! Πάμε γερά!!!
-
στο RN4 όλα καλά από χθες! έστρωσε και το messenger με την σκοτεινή μπροστινή κάμερα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
-
+1 και από εμένα 161184071