Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.
-
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
tjole71 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜετα απο προσπαθεια εκγαταστασης και ενω ολα μου δειχνουν οτι πηγαν καλως,κανω επανεκινιση σε recovery mode και μου εχει αφησει τις miui.
-
New look
tjole71 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαειναι πολυ cool.
-
ανακαλυψα ενα bug στο σεταρισμα απο ποια καρτα να κανει κλησης κ απο ποια ιντερνετ μετα απο επανεκινηση χανετε η ρυθμιση τις κλησης/.
-
προβλημα?
ΜήνυμαΠρωσοπικα θα σου ελεγα να βαλεις την ελληνικη rom.Μεγαλη πιθανοτητα ολων το προβληματων σου να ειναι η κινεζορομ που σου φορεσαν.Ριξε ενα διαβασμα σε αυτο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone (Δεν διαβάζεται από TapaTalk) για το πως κ τι και εδω για το περασμα Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Με γειες!
-
Οκ. Για το wifi υπαρχει καμία ιδέα τι μπορει να φταίει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ενα θεματακι που μου έχει παρουσίαση μετα την αναβάθμιση στη τελευταία ρομ είναι ότι μου χάνει συχνά το pass από το WiFi του σπιτιού και πρέπει να το περάσω απο την αρχη. Επίσης μου βγάζει στο Wi-Fi ενα tap to share ξέρει κανείς τι είναι αυτό? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΑπο εδω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
ΜήνυμαLook Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΕμενα με εριξε πολυ παντως η τελευταια μετα απο καθαρη εγκατασταση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
τι να λεμε ειστε πολυ μπροστα!
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
tjole71 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tjole71: “να κανω μια χαζη ερωτιση?Αφου παμε απο stable σε dev δεν χρειαζονται wipes η fctory defaults με την ολοκληρωση τις διαδικασιας?” Ναι, αυτό είναι σωστό και έτσι πρέπει να πηγαίνουμε απο Stable σε Developer. Στην περίπτωση του οδηγού όμως, αμέσως μετά το flash με το MiFlash, φέρνουμε τη συσκευή στην ίδια κατάσταση που έρχεται μετά απο Factory Defaults και αμέσως της περνάμε την Developer χωρίς να την χρησιμοποιήσουμε (την stable)...” ok cleared.Εχεις δι…
-
tjole71 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμανα κανω μια χαζη ερωτιση?Αφου παμε απο stable σε dev δεν χρειαζονται wipes η fctory defaults με την ολοκληρωση τις διαδικασιας?
-
tjole71 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜου δινει αυτο σαν σφαλμα οταν παταω flash. solved.Το περασα στον σκληρο και το διαβασε.
-
Παράθεση από fotodv7: “Καλησπέρα. Ήμουν κάτοχος του Red Rice εδώ και δύο χρόνια. Σήμερα παρέλαβα το Mi4 (3GB RAM, 3G). Το κινητό ήρθε με MIUI 66.44.44.00(KXDCNCB) | STABLE. Έχω μερικές ερωτήσεις πριν πειραματιστώ. 1) Επειδή αυτή η rom έχει κάποια κολλήματα (πχ δε μπορώ να ρυθμίσω τη λειτουργία του κάθε πλήκτρου) θέλω να την αλλάξω. Ποια ROM να προτιμήσω; 2) Πως γίνεται το flash εφόσον το κινητό δε δέχεται SD Card; Μπορείτε να μου παραθέσετε το ling” \ Πιστευω απο αυτα θα βγαλεις ακρη Οδηγός Αναβ…
-
REDMI NOTE 2
ΜήνυμαΣωστα ειναι και τα δυο.Απλα απο updater ειναι για ολους εμας του κανουριους ο απλουστερος τροπος.Προσωπικα απο updater εκανα και εγω την πρωτη φορα γιατι τρεμαν τα χερακια μου σαν αρχαριος.Aπλα κανε wipes για να διωξεις τυχον θεματα απο υπολειματα τις προηγουμενης rom.Καλοριζικο.
-
RE:
Μήνυμαενταξει το taptalk τα εχει πεξει.ακυρα ποστ μου βγαζει κ απανταω!!!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alkis_7: “Αν θυμάμαι καλά, MicroSIM παίρνει η συσκευή, έτσι;” Ναι micro μεχρι 32gb Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μυνήματα
ΜήνυμαΠαράθεση από fragi_124: “Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Μακάρι να φτιάξει μετά την αναβάθμιση του. Που θα βρω όμως την σωστή αναβάθμιση της rom;; Ίσως το " αυτό " που μου κοκκινησατε να είναι κάποιος σύνδεσμος αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Συγγνώμη αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά πρώτη φορά στο όλο θέμα. Θα μάθω που θα πάει;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone