Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
ναι και αυτό. Αλλά από τη στιγμή που πατούσα και δεν άνοιγε το wi fi settings δεν μπορούσα να κάνω ούτε κ αυτό κ εκεί ήταν που έφαγα φρίκη
-
Παιδιά SOS!!!!!!!!!!!!! Μόλις ξεκλείδωσα redmi note 5 και στο reboot με βγάζει στην οθόνη που λέει activate this decice ή από κάτω open wi-fi settings. το wifi settings δεν ανοίγει και στο ativate δεν μπορώ να κάνω τίποτα γτ δεν έχω συνδεδεμένο internet Edit: Το έλυσα και γράφω πως για να ξέρει αν κάποιος πάθει το ίδιο. Πήγα πρώτα στο activate και έγραψα τον κωδικό του wi-fi. Πάτησα παρατεταμένα και πήρα copy. Μετά βγήκα και πάτησα open wi fi settings(εκεί που κολλούσε και ζήτησα βοήθεια) Μετά α…
-
Παράθεση από ioannisboul: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ioannisboul: “έτσι υπέθεσα κ εγώ αλλά όλοι εδώ γράφουν για την dev Πάντως το κινητό δουλεύει μια χαρά με την 10 global προς το παρόν ” Θα γίνει ενημέρωση του οδηγού σύντομα, να βάζετε την αντίστοιχη rom.Μια ερώτηση μόνο σημαντική, ήταν china version με global rom ή china version με china rom ? ” China version με περασμένη official global rom. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα έκανε OTA ΣΤΗΝ 10 χωρίς προβλήματα. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε η…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ioannisboul: “έτσι υπέθεσα κ εγώ αλλά όλοι εδώ γράφουν για την dev Πάντως το κινητό δουλεύει μια χαρά με την 10 global προς το παρόν ” Θα γίνει ενημέρωση του οδηγού σύντομα, να βάζετε την αντίστοιχη rom. Μια ερώτηση μόνο σημαντική, ήταν china version με global rom ή china version με china rom ? ” China version με περασμένη official global rom. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα έκανε OTA ΣΤΗΝ 10 χωρίς προβλήματα. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε η συσκευή δουλεύει χωρίς πρ…
-
έτσι υπέθεσα κ εγώ αλλά όλοι εδώ γράφουν για την dev Πάντως το κινητό δουλεύει μια χαρά με την 10 global προς το παρόν
-
Παιδιά καλησπέρα από εμένα. Ερώτηση για λογαριασμό φίλου. Πήρε την cn version, έχει κάνει αναβάθμιση σε V10.0.2.0.OEAMIFH global stable και ο bootloader έχει παραμείνει ξεκλείδωτος. Μπορεί τώρα να κάνει τη διαδικασία και να περάσει την china dev? Γιατί βλέπω ότι η version είναι η 8.8.31 δηλαδή προγενέστερη. Μόνο η stable βλέπω είναι 10. Τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση? Ευχαριστώ
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Καλησπέρα σας. Καινούριος στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι αρκετά να πάρω τη συσκευή. Πατώντας εδώ MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum βλέπω ότι έχει βγει η global. Δεν ισχύει τελικά? Επίσης θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η συσκευή( δεν βρίσκω αν υπάρχει κάποιο review εδώ στο φόρουμ) και το βρίσκω στο eglobalcentral.eu στα 171€ (γράφει ότι έχει Β20 κ τα σχετικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστοι) Ευχαριστώ