Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.

• Παράθεση από koziris: “Δεν ξέρω.. πάντως δεν είναι λογικό αυτό που έχουμε εμείς.. ” Καθολου λογικο.πριν 20 μερες ειχα αλλο redmi pro ειχε καθετες μαυρες γραμμες στην οθονη το πουλησα δεν αντεχα να το βλεπω αγορασα αλλο αυτο εχει θεμα με τι καμερα τι να πω δεν με παει με τιποτα

• Παράθεση από koziris: “ναι για σένα το κατάλαβα.. για τον gkalen λέω. Που είπε ότι είναι μία χαρά. ” Μπορει του gkalen να ειναι αλλο προβλημα

• Παράθεση από koziris: “δλδ στο βίντεο που έχεις τραβήξει δεν σου ακούγετε θόρυβος ; ” Αυτο λεω ακουγεται θορυβος στο βιντεο που τραβαω και μετα το βλεπω πολυ σπαστικο λεμε

• Παράθεση από koziris: “το ξέρω.. απλά το αναφέρω ξανά γιατι ανάφεραν τα παιδιά ότι παίζει και να είναι φυσιολόγικος ο θόρυβος.. πράγμα που μου φαίνεται ότι δεν παίζει.. εκτός αν από την εταιρία βάζουν μάπα κάμερες.. ” Ε οχι και φυσιολογικο εχουνε περεσει παρα πολλες συσκευες απο τα χερια μου καμια δεν ειχε θεμα.αυτο που με τρελενει ειναι οτι οταν τραβαω βιντεο καταγραφη τα χιονια .

• Παράθεση από stamatisv: “Παιδιά, φαίνεται οτι είναι φυσιολογικό να κάνει κάποιο ήχο η κάμερα όταν κάνει focus, μην τρελένεστε όλοι:) Το θέμα είναι αν λέμε όλοι το ίδιο ή είναι διαφορετικό το θέμα. Πχ ο OP λέει για χιόνια όταν ανοίγει το app. Ο @gkalen λέει για ήχο/θόρυβο απο το ακουστικό. Όπως το βλέπω υπάρχουν 2 περιπτώσεις 1) Ο ήχος τελικά να προέρχεται λόγω focus απλά *ίσως* σε άλλο να ακούγεται παραπάνω σε άλλον λιγότερο. 2) Να συμβαίνει κάτι άλλo και να δημιουργούνται παράσιτα στο ηχείο. Μπ…

• Παράθεση από thanasisk: “Λέω δεν μπορεί. Όλοι έχουν πρόβλημα. εγώ είμαι ο τυχερός; Μετά από δοκιμές και το δικό μου κάνει θόρυβο στον χώρο των καμερών. Πρέπει να βάλεις το αυτί σου επάνω στις κάμερες για να το ακούσεις. Το οποίο όταν τραβάς βίντεο περνάει μέσα ο ήχος σαν παράσιτα. Άντε να δούμε τι θα κάνουμε. ” ακριβώς όπως τα λες είναι. μεγαλώνουν τα κρούσματα βλέπω όλο και ποιο πολύ έχουν το εχουν

• παιδια εχω την τελευταια dev οταν βγει η κανουργια και την βαλω με twrp και κανω dalvic και cache θα χασω το xposed

• Παράθεση από stamatisv: “Δεν έχω παρατηρήσει κάτι προσωπικά... Οπότε δεν ξέρω την περίπτωση. Κάποιος γράφει εκεί οτι η κάμερα μάλλον δεν έχει πολύ χώρο και ακουμπάει στο τζαμάκι αν κατάλαβα καλά. Αν είναι έτσι, μπορεί να είναι τυχαίο ανάλογά το βίδωμα κλπ. Αλλά δεν νομίζω να δικαιολογούσε τον ήχο απο το ηχείο κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και διαφορετικά θέματα... ” Το διαβασα και εγω αυτο.κοιτα και εγω στην αρχη νομιζα οτι ο ηχος εβγαινε απο το ηχειο κατω.αλλ Τελικα ακουγεται απο πισω απο της κα…

• Παράθεση από stamatisv: “Redmi Pro, noise in the phone speaker device to open the camera ... - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum seems hardware ” Ουτε αυτη εχουν βγαλει ακρη =============== Φεβ 4th 2017, 7:13pm =============== τελικα ο ηχος ακουγεται οχι απο το ηχειο αλλα πισω απο της καμερες

• Παράθεση από gkalen: “Έχω ένα RedmiPro στο σπίτι αυτή τη στιγμή με αυτό το πρόβλημα του ήχου που βγαίνει από το ακουστικό όταν ανοίγεις την κάμερα. Το τηλ.. μου το φέρανε με official china V8.1.2.0 και το έκανε και στην official. Του έβαλα κάποιες δικές μας ρομ αλλά το πρόβλημα παραμένει .. Άντε βρείτε τώρα αν είναι από ρομ ή πρόβλημα συσκευής. Τελικά βλέπω το κάνει σε πολλούς ... ” Αμα δεν μπορεσεις ουτε εσυ να το το βρεις που φτιαχνεις της rom τι κατσαμε τι βαρκα

• ασ το κοιταξουν τα παιδια που φτιαχνουν της rom

• και εγω το εχω αυτο θεμα με τι καμερα και μου ε ει σπασει τα νευρα και λυσει δεν μπορω να βρω.μου το εκανε και στη μαιμου ρομ και και στην dev 7.1.1.19

• Παράθεση από metalergr: “Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με κάποια widgets που έχω εγκαταστήσει. Συγκεκριμένα πρόκειται για clock and weather , τα οποία δεν ανανεώνονται. Δηλαδή κολλάει η ώρα μετά από λίγο και δεν συγχρονίζει με το ρολόι που βρίσκεται στην μπάρα των ειδοποιήσεων. Αγγλοκινέζικη official stable ROM 8.1.2.0. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk ” πηγαινε ρυθμισεις δικαιωματα αυτοματη εναρξη και δωσε δικαιωματα στο app του καιρου που κατεβασες και θα πεζει μπαλα η ανανεωση της ωρα…

• Παράθεση από caeser: “Μετά την εγκατάσταση του TWRP by @michael στο Redmi Pro, σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής, συμβαίνει αυτή η "κωλοτούμπα" του λογότυπου MI, που φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Το αναφέρω επειδή είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο... Υπάρχει εξήγηση ή είναι τυχαίο? Ξέρει κανείς? youtube.com/watch?v=aTiVvUzXKgE ” Και σε μενα γινεται δεν εχεις προβλημα απλα κωλοτουμπιζεται το λογοτυπο

• Παράθεση από sourlas98: “Μιλάω συγκεκριμένα για το redmi pro φίλε μου @zisistil, άρα από ότι φαίνεται δεν είναι πρόβλημα γιατί και με την rom που είχε έρθει μου το έκανε αλλά και με XTRV, και ισχύει ότι καμία φορά κολλάει και ακούγεται μόνιμα και θέλει reboot ” Προβλημα ειναι γιατι ειχα και αλλο redmi pro που το πουλησα και δεν το εκανε αυτο με τι καμερα σε αυτη ομως την συσκευη που εχω την πατησα

• καλημερα φλασαρισα εχτες την τελευταια dev ελληνικη και τρωω αυτο το σφαλμα οταν ανοιξει το κηνιτο

• Παράθεση από pit_hal: “Και σε μένα το ίδιο με την ελληνική 1.19 Μάλιστα κάποια στιγμή κόλλησε μόνιμα ο ήχος αυτός και τον άκουγα ακόμη και με την οθόνη κλειστή η όταν έκανα κάποια κλήση. Έκανα ένα reboot και σταμάτησε ο μόνιμος ήχος αλλά φυσικά υπάρχει όταν ανοίγω την κάμερα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οποτε μαλλον δεν ειναι θεμα λογισμικου

• Παράθεση από sourlas98: “Καλησπέρα στην κοινότητα, απευθύνομαι σε κατόχους Redmi Pro (omega) και θέλω να ρωτήσω όταν ανοίγετε την κάμερα είτε από το default app είτε από κάποια εφαρμογή, ακούγεται κάποιος ήχος σαν χιόνια από το ηχείο ή μόνο το δικό μου το κάνει? ? Πρέπει να είστε σε ήσυχο περιβάλλον για να παρατηρηθεί (αν το κάνουν οι συσκευές σας) XTRV 7.1.19 έχω κάνει και clean install και τα πάντα... ” ακριβως το ιδιο κανει και εμενα φιλε μου και με τι ρομ απο το κινεζομαγαζο και απο ελληνικη…

• Παράθεση από NasDriver: “με ποια ρομ είσαι φίλε μου ? ” Εχω τι μαιμου ρομ απο το μαγαζι 8.0 stable 8.0.4.0 lkcnma ειχα αλλο ενα redmi pro που το ξεκλειδωσει και σημερα περιμενω να αλλαξει ο μηνας για να με αφησει να ξεκλειδωσω και αυτο που εχω για να βαλω την ελληνικη

• εχω βαλει το textra sms και δεν μου δουλευε με τιποτα το λαμπακι για της ειδοποίησης σπαστικό πολύ για εμένα.μετα από αρκετό ψάξιμο να βρω στο play store ποια εφαρμογή notificatiltimaten δουλεύει η πολύ γνωστές καμία δεν δούλευε. Το έφτιαξα όμως με την συγκεκριμένη εφαρμογη ultimate led