Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
1on ςευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που μου αφιερωνεις και 2ον δεν εχω προβλημα να ξανακανω την διαδικασια καινα ξαναπερασω την ελληνικ ρομ τουλαχιστον τωρα δειχνει μεσω pcsuite οτι κανει αναβαθμιση για να δουμε θα την κανει η θα βγαλει κανα failed ερωτηση μεσω suite δειχνει οτι κανει αναβαθμιση αλλα βλεπω οτι στο κινητο να συνεχιζει να κανει αυτο που μου εκανε με την μπαρα να γεμιζει να μπαινει στο μενου με της γλωσσες και μετα παλι φορτωμα δεν ειναι λιγο περιεργο και οντως τωρα μου εβγαλε c…
-
1on οχι φιλε την ειχα μεσα στην sd και πατησα εγω να κανει μπηκε μεσα στο TWRP και αρχισε την εγκατασταση μου δειχνει οτι την ολοκληρωνει μπαινει στην αρχικη που διαλεγει τη γλωσσα θες να ξεκινησεις την εγκατασταση και με πεταει ξανα στο λογκο της xiaomi και ξανακανει εγκατασταση συνδεθηκα μεσω pc suite και μου βγαζει να διαλεξω την stable 8.1.0 LHOCNDG η την BETA 6.9.29 ΚΑΙ να κανω flash device
-
πρωτον εγω εκανα μ@λ@κι@ χοντρη ειμουν μεσα στο προγραμμα για το update της συσκευης και κολλησε το μυαλο και πατησα να κανει αναβαθμιση απο την κινεζικη που ειχα περασει...... και 2ον πατησα αυτην την εντολη και λεει fastboot is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file φανταζομαι οτι μπρικαρε σωστα???
-
παιδια βοηθεια πρεπει να εκανα χοντρη πατατα ειμαι στην τελευται την ελληνικη και πατησα να κανει εγκατασταση την delevoper την κινεζικη απο μ@λ@κι@ μου και τωρα μου κανει μονο φορτωμα την μπαρα απο κατω δειχνει το σημα της xiaomi και μετα ξανα φορτωνει το σηματακι και μετα παλι ξαναφορτωμα καποια στιγμη μου εβγαλε την αρχικη που διαλεγουμε την γλωσσα και μετα εκανε παλι φορτωμα μηπως εχετε καμια ιδεα.ευχαριστω
-
bobai καλησπερα σορυ που αργω αλλα λογω δουλειας καταλαβαινεις....θελω να πιστευω οτι μου λες αυτο το screenshot αλλιως μπορεις να με διαφωτησεις για τι ακριβο θες.ευχαριστω παντος
-
bobai είναι ακριβώς όπως είναι και στην φώτο ακριβώς τα ίδια.
-
Καλησπερα,Bodai εκανα αυτο που ειπες αλλα τζιφος, τπτ παλι τα ιδια αργη υπερβολικα παλι,(Shit) το δοκιμασα σεναν φιλο που εχει 24αρα και εμπαινε κανονικοτατα(Unbelievable), για να μου φυγουν τελειως η αμφιβολιες θα το δοκιμασω και σεναν φιλο μου που εχει και αυτος vdsl και αν και σε αυτον μου δουλευει οπως πρεπει! τοτε θα φταιει κατι στο router το δικο μου και πρωτον θα φωναξω τον Lorraine Warren και την Ed Warren για να παταξουν το δαιμονιο και αν δεν υπαρχει τοτε η λυση θαναι καπου εκει μεσα (…
-
Έκανα και επαναφορά και επανεκκίνηση το Ρουτερ αν και δεν το πολυπιστευα ότι έφταιγε αλλα από κάπου ξεκινάς.... Μετά από αρκετό ψάξιμο το οποίο δεν απέφερε τπτ το ουσιαστικό, σκεφτηκα να κάτεβασω ένα free vpn να δω τι θα γίνει και δια μαγείας δούλεψε!! αλλά όμως όταν το απενεργοποιω ξανά σέρνεται και αργή υπερβολικά να ανοίξουν οι σελίδες. Μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα που μπορεί να ναι το πρόβλημα!
-
Οκ παιδιά, θα περιμένω και θα δούμε πως θα πάει.
-
Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αυτό που μου πρωτηνεις δυστυχώς το πρόβλημα παρέμεινε, παντός το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έκανα την αναβάθμιση πριν την αναβάθμιση δούλευε τέλεια και σύνδεση που έχω σπίτι μου είναι vdsl δεν ξέρω αν βοηθήσει και στο προηγούμενο κινητό με το που έκανα αναβάθμιση σε marshmallow μου έκανε το ίδιο πρόβλημα!!!
-
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση (φανταστική δουλειά μπράβο σας) και όλα πήγαν καλά απλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν συνδέομαι με το wifi στο σπίτι μου αργή πάρα πολύ να μπει είτε στο browser είτε στο play store μήπως μπορείτε να μου δώσετε καμία βοήθεια για το τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ εκ τον προτέρων.