Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΕστειλα screenshot από gearbest την αγορά και φώτο από κάμερα και πηρα την εξής απάντηση Dear customers, We appreciate your business. Unfortunately, your device unlock request was not been approved. However, you still can use your Spot in Mainland China. If you still want to unlock your Spot and use it outside of Mainland China, please follow the Device Unlock Guide resubmit you request. Please provide the purchase records of MI.com、JD、MI Tmall or others formal official store. Image of bar code.…
-
crow - - Yi Ants Camera
Μήνυμαοχι δεν εχει σχεση το update , δουλευε για μερες πριν το αλλαξουν παλι, τι να πω!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tzortzis7: “Φιλε crow έχεις καμία εξέλιξη ;; Εμένα πάλι δεν με αφήνει να δω, έκανε update το mihome στην τελευταία έκδοση και μου έβγαλε το γνωστό μύνημα ότι η συσκευή είναι μόνο για την Κίνα. Εσύ βλέπεις κανονικά ; ” Μεχρι και χθες το απογευμα εβλεπα κανονικα, τωρα που το τσεκαρα φαγαμε ακυρο παλι, μου βγαζει για να κανω complain το εστειλα και βλεπουμε. Και εκει που λες δεν μπορω να αγαπησω περισσοτερο την xiaomi συμβαινει αυτο ...!!!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από dmamais7: “Παράθεση από crow: “Εχεις βαλει mainland china? ” Ναι αυτο το εχει προεπιλογή ετσι κ αλλιώς στην εφαρμογή της xiaomi . Οχι μεσα στις ρύθμισης της κάμερας . Εκτός κ αν πρέπει να ρυθμίσω κ εκει κατι . Sent from my iPhone using Tapatalk ” Στην εφαρμογή το βάζεις ναι. Δεν ξέρω κάτι άλλο...
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tzortzis7: “Φίλε crow έκανα αναβάθμιση το mi home και συνεχίζει και παίζει κανονικά και σε WiFi και σε 4g....δεν τα κάνω όλα μαζί.....σκιάζομαι ....βήμα βήμα ” xaxaxa και εγω ετσι εκανα προς το παρων δουλευουν τωρα τι θα κανουν στο μελλον θα δειξει!!!!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tzortzis7: “Παράθεση από crow: “Παράθεση από tzortzis7: “Καλημέρα σε όλους , και εγώ ενώ είχα τα γνωστά προβλήματα άνοιξα εχθές το βραδυ με τι ίδιες ρυθμίσεις του φίλου crow και παίζει κανονικά και με 4g.τι κάνουμε από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις που ζητάει ? ” εγω τις εκανα τις αναβαθμισεις φιλε και ειναι ολα μια χαρα! ” Και στο mi home και στο firmware της κάμερας ή μόνο το mi home και στα 2 εκανα update και ολα μια χαρα ” =============== Ιουλ 21st 2017, 4:18pm ==============…
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tzortzis7: “Καλημέρα σε όλους , και εγώ ενώ είχα τα γνωστά προβλήματα άνοιξα εχθές το βραδυ με τι ίδιες ρυθμίσεις του φίλου crow και παίζει κανονικά και με 4g.τι κάνουμε από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις που ζητάει ? ” εγω τις εκανα τις αναβαθμισεις φιλε και ειναι ολα μια χαρα!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΜολις εκανα ολες τις αναβαθμισεις σε καμερα και λογισμικο και δουλευει κανονικα ολα κομπλε! Στην εκδοση με mac 34.
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαιδια επιβαιβεωνω και εγώ με 4.0.11 καi αρχικό firmware συνδέθηκε κανονικά στο cloud με τη μία πρόσβαση από 4g κομπλέ!!! Δεν ξέρω αν κάνω αναβάθμιση τι θα παίξει μόνο!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΕχει βάλει κανένας το fang hacks? Σκέφτομαι να το περάσω αφού δουλειά δεν γίνεται έτσι!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΕστειλα mail αλλα δεν ειχα καμια απαντηση ουτε και εγω επισης εστειλα και στην Xiaomi παλι το εξης: I saw in latest mi home app 4.1.30 is a complaint form about the xiaofang 3g connectivity issue, the camera i purchused is the one in the photos. Its a shame it doesnt fully function cause i am a xiaomi products fan so as the many costumers from europe who have purchased your products and not be able to use them properly. Hope the issue will be resolved in the future cause it used to work from wha…
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠροσπαθω απο το απογευμα να στειλω mail αλλα δε στελνει με τπτ υποψιαζομαι μηπως το κατηργησαν σα να μην υπαρχει η διευθηνση αυτη εσας πηγε κανονικα?
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΚαλα δεν βγαζουμε ακρη με την καμια!! !!!!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tsilout88: “Λοιπόν κύριοι το complain που βγάζει η καινούργια εφαρμογη, έστειλα μνμ όπως σας είχα πει με το barcode της κάμερας. Μου απάντησαν σήμερα ζητώντας μου να διαβάσω κάτι όρους γιατί δεν έχουν τεχνική υποστήριξη εκτός Κίνας, να τους στείλω screenshot της παραγγελίας μου (order confirmation) και του barcode από την κάμερα και από ότι κατάλαβα θα μου την ξεκλειδώσουν με βάση όρους ότι δεν θα έχω τεχνική υποστήριξη κλπ. Αν όντως γίνει η έχω νεότερα θα σας ενημερώσω εκ νέου. Στά…
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από tsilout88: “Λοιπόν παιδιά μπόρεσε κανείς να χρησιμοποιήσει το hack από το github? Γιατί εγώ δεν μπορώ. Πρώτον γιατί το μπλε λαμπάκι δεν σταματάει ποτέ για να βάλω την κάρτα sd, και όταν την βάζω χωρίς να σταματήσει δεν κάνει τπτ. Δεύτερον σήμερα μου έβγαλε εφαρμογή για ενημέρωση στο mihome την 4.1.30. Την έκανα με την ελπίδα να έχει φτιάξει αλλά τζιφος. Όμως βγάζει πλέον όλο το μήνυμα στα αγγλικά και σου δίνει δυνατότητα για complain και αποστολή φωτογραφίας του…
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαιδια εστειλα mail στην Xiaomi και μου απαντησαν το εξης¨ Greetings from Xiaomi! Thank you for writing us. I will be glad to assist you. I understand your concern and regret the inconvenience you have experienced. I would like to inform you that as of now, we are not selling our products in your region and also not having any service center there so would request you to please get in touch with the vendor/website from where the device was bought for further assistance. Please get in touch with …
-
crow - - Yi Ants Camera
Μήνυματο λαμπακι αναβοσβηνει στο μπλε ή ειναι σταθερο μπλε??
-
crow - - Yi Ants Camera
Μήνυμασου δουλευει και σε 3g/4g?
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΜολις ειδα και αυτο I had the same problem before. I have a camera with Mac-adress starring with 34 (the one with the plastic reset button). I got it to work using the Mi Home app version 4.0.8 (you can download it on Google if you search for Mi Home 4.0.8 apk). Install the app and then unselect "update plug-ins", set region to "Mainland China" and change language to English. DO NOT UPDATE CAMERA OR APP.When this is done you have to reset the camera to the firmware version 3.0.3.56. You can do t…
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tsilout88: “@crow ωραία ρε φίλε δηλαδή προς το παρόν κάνουμε δουλειά. Μια ερώτηση πώς το έβαλες το automation για να τραβάει όταν ανιχνεύει κίνηση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” απο camera settings έχω ανοίξει το motion detection το έχω στο high . Επίσης αυτα τα video τα αποθηκεύει αυτόματα στην sd του κινητού σε φάκελο xiaofang όπως και τα time lapse fotos κτλ