Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
mi5 βοηθεια
Μήνυμαδεν είναι η επίσημη GLobal γιατί έχει 5 νούμερα 7.3.4.0.0, οι επίσημες έχουν μέχρι 4 νούμερα π.χ. 7.5.6.0(miui7) ή 6.8.11(miui8)
-
Μόνο το Mifit από το Google play είναι συμβατό με το Google fit. Μέχρι 2-3 εκδόσεις πίσω δούλευε μετά δεν το έχω δοκιμάσει.
-
miui8 stable μάλλον στις 16 Αυγούστου. Δεν ξέρω αν θα δοθεί ταυτόχρονα σε όλα τα μοντέλα.
-
Και εγώ σε mi4 lte-ct με GTV 7.5.3.0 stable έχω το ίδιο πρόβλημα, μάλλον στο miui8 το διόρθωσαν τι να πω...
-
Είναι γνωστό bug (mi-4) της mm 6.0.1 (όπως και αυτό με τα 2 μικρόφωνα) ελπίζουμε στο μέλλον να διορθωθούν.
-
Mi-5 και mi pc suite!
ΜήνυμαΤο Mi Pc Suite δεν λειτουργεί με ΜΜ 6.0.1, είναι bug και μάλλον θα διορθωθεί σε επόμενη έκδοση του pc suite.
-
έσβησε κατά το flash
ΜήνυμαΠαράθεση από alpeppas: “Επίσης κάτι που ήθελα να αναφέρω και μου εκανε εντυπωση ειναι κάποιες δυσκολίες που βρήκα στην διαδικασία ξεκλειδώματος. Το ζητησα με official κι εκανα και ενα update. Μετα δοκιμασα να το συνδεσω με με mi suite αλλα μου ελεγε οτι η συσκευη μου πρεπει να κανει update. Το δοκιμασα πολλές φορές. Έπειτα πήγα στη διαδικασια ξεκλειδώματος με το utility, ειχα πάρει την άδεια, αλλα και στο pc και στο λαπτοπ μου έβγαζε σφαλμα στην αναγνώριση της συσκευής. Οποτε πηγα στο κινητο πάτ…
-
mi band 1s
ΜήνυμαΚρατάει στη μνήμη που έχει τα δεδομένα περίπου 10 ημερών, μόλις ανοίξεις το mi fit στέλνει τα δεδομένα στο account και αδειάζει η μνήμη του.
-
Xiaomi Mi4 Xiaomi M4 Mi4 2GB 4G LTE Phone Snapdragon MSM8974AC Quad Core 2.5GHz 5inch 1920*1080 FHD Screen 2GB RAM 16G Single Sim 13.0MP Android SmartPhone καλή τύχη σε όλους μας!
-
Παράθεση από Polizos: “μια ερώτηση μιας και περιμένω το βραχιολακι μου,με αυτή την εφαρμογή λειτουργεί και ή καταγραφή παλμών και ύπνου?” Ναι, κανονικά
-
Παράθεση από iliastald: “Παιδια καλησπερα και απο μενα,νεο μελος,ηθελα να ρωτησω εαν το βραχιολι πρεπει να ειναι κοντα σε κινητο για να επικοινωνει η δεν εχει σημασια,γιατι στο γυμναστηριο η στο τρεξιμο αφηνω το κινητο στο σπιτι,το βραχιολι εχει την δυνατοτητα να καταγραφει και οταν παω σπιτι μου να δω τα δεδομενα που κατεγραψε? Και αν εχει την ιδια δυνατοτητα με ειδοποιησεις κλησεων να δειχνει το ledaki οτι ειχα π.χ κληση και οταν βρεθω σπιτι μου να δω ποιος με πηρε.Σας ευχαριστω.” Το MI Band έ…