Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
Παράθεση: “ Δηλαδή αν αγοράσω CN version και είναι κατασκευασμένη μετά την 1η Νοεμβρίου 2015, θα παίζει με την μεταφρασμένη εφαρμογή του γιατρού και και θα παίρνει και τα firmware updates? Δύο CN κάμερες που δουλεύω δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα με το μεταφρασμένο app του γιατρού...” Για την CN Version αν είναι κατασκευασμένη μετά την 1η Νοεμβρίου 2015 ξεχνάς τα νεότερα Firmware. Αν περάσεις το νέο θα σου βγάλει ότι δεν λειτουργεί η κάμερα εκτός Κίνας.
-
Παράθεση από spirosmeg: “Καλημέρα παιδιά να αναφέρω και εγώ που έχω πάρει 2 κομμάτια πριν τα Χριστούγεννα δουλεύουν μια χαρά με το τελευταίο firmware που κατέβασαν κιόλας από την εφαρμογή του Ιατρού ΑΛΛΑ στον κουμπάρο μου που τις έχει πάρει πρόσφατα από έναν πωλητή του Aliexpress με την αναβάθμιση που πέρασε δεν ξανα-δούλεψαν και αναφέρει οτι δεν μπορεί η κάμερα να δουλέψει εκτός Κίνας.. Βέβαια δεν τον άφησα έτσι ξαναπέρασα το firmware που ειχαν: xiaoyi.querex.be/ και τώρα ξανα-δουλεύουν πλέον. …
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από flowin_through: “ ” Πάντως δεν πωλείται ακόμα στο online κατάστημα από ότι είδα. Sent from my m1 note using Tapatalk ” Xiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage Xiaomi Xiaoyi Smart IP Camera Two 1080P Alarm Sensor Night Vision Cloud Storage-112.79 and Free Shipping| GearBest.com
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη σε όλους μας! XIAOMI FOR EVER
-
καλή επιτυχία σε όλους !!! ευχαριστούμε !!!
-
Και από εμένα ένα like...
-
+1 ψήφος και από εμένα με Username : Flo1975