Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 114.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Root κάνεις αφού βάλεις το TWRP :)” αυτο ρωταω,πως?! Με την china dev που ειχε ηδη root δεν χρειαστηκε ποτε να ρουταρω χειροκινητα.Απλα αλλαζα recovery και φλασαρα rom
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Root με πέρασμα twrp και εγκατάσταση magisk.” Aυτο ρωταω,πως κανουμε root πριν βαλουμε twrp? Εβαζα παντα china dev και απλα αλλαζα recovery απο το app του twrp.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από azuli: “για chinese dev (για το mimix 2) για να εχει ηδη root ” Δεν υπάρχουν official rom με root πλέον...ξεκλείδωμα bootloader > TWRP > root...” αληθεια?ουτε η china dev? Και πως ρουταρουμε την official? Ξεκλειδωτος ειμαι εννοειται.
-
καλημερα,θελω να κανω ενα καλο καθαρισμα περνωντας πρωτα fastboot chinese dev rom και μετα custom, αλλα βλεπω οτι πλεον δεν υπαρχουν οι επισημες σελιδες της miui που κατεβαζα παλια τις fastboot.. Ξερει κανεις που ειναι τωρα? Οπως ειπα ενδιαφερομαι για chinese dev (για το mimix 2) για να εχει ηδη root και να αλλαξω recovery με χαλαρες κινησεις..! Ξερει κανεις?
-
επιλογη gcam
ΜήνυμαΠαράθεση από mg444: “Ναι με τη τελευταία Rom από το φόρουμ είμαι παλαιότερα το ενεργοποιουσα με buildprop editor αλλά στης τελευταίες Rom δεν κάνω τίποτα (της περνάω από πάνω) δουλεύει κανονικά . Πως ανεβάζω φωτογραφία για να δεις την έκδοση που χρησιμοποιώ ακριβώς σε αυτήν που έχω δουλεύει και η αργή κίνηση ενώ σε αυτή που σου είπα πιο πάνω οχι Αυτην ακριβώς χρησιμοποιώ αλλά για λεπτομέρειες θα το δεις εσύ καλύτερα ” ωραια,ευχαριστω!
-
επιλογη gcam
ΜήνυμαΠαράθεση από mg444: “Εγω χρησιμοποιώ αυτή MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3d_TlnNeun_Urnyx05-v3.0.apk από εδώ Google Camera Port: Urnyx05 apks Αλλά δεν το πολύ έχω με τη φωτογραφία ” Δουλευει σε android 9?και το api 2 πως το ενεργοποιεις? Ευχαριστω
-
επιλογη gcam
ΜήνυμαKαλησπερα! Ποια απο τις 4 gcam που εχει εδω προτεινετε για το mimix2? HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά MGC_3.2.045_final_2.4A GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.7Beta MGC_3.2.045_FINAL_3.1 MGC_3.2.045_FINAL_3.2 H μηπως καμια αλλη νεοτερη? Με ενδιαφερει να δουλευει το night shot και το tap to focus Και αλλη μια ερωτηση,τωρα που πηραμε android 9 το camera 2api ειναι πλεον ενεργοποιημενο στο build.prop η θελει παλι να το βαζουμε χειροκινητα? Eυχαριστω!
-
Φόρτιση και αφη
Μήνυμαμου εχει συμβει σε ολα τα smartphone που εχω παρει,και με original φορτιστες και με aftermarket. Και μαλιστα οπως ειπαν κι αλλοι στον ιδιο φορτιστη αλλες φορες το εκανε και αλλες οχι
-
Παράθεση από markito: “Το mi mix2 είναι ένα μοντέλο. Το μόνο που αλλάζει είναι ο φορτιστής Αν ρωτάς για τη ρομ είναι άλλο θέμα αλλά το hardware είναι ένα ” Εννοω πως θα καταλαβω απο το κουτι αν ειναι το global με eu φορτιστη και global rom η το china με china φορτιστη και china rom (η πειραγμενη rom). Aν εχει δηλαδη ταμπελα global version στο κουτι η φαινεται η διαφορα απο καποιον κωδικο στο εξωτερικο του κουτιου.
-
Καλημερα!Μια ερωτηση: H global version εχει στο κουτι το γνωστο κοκκινο σηματακι ''global version'' η οχι? Αν οχι ξερει καποιος ποιος ειναι ο κωδικος τoυ global μοντελου και ποιος του china? Επειδη περιμενω ενα που δεν διευκρινιζεται απο το μαγαζι αν ειναι china η global (don't ask..) και θελω να δω απο που θα καταλαβω (εκτος απο τον φορτιστη και την rom που μπορει να ειναι πειραγμενη)
-
Παράθεση από NasDriver: “Ξανά από τη αρχή για κάθε νέα συσκευή...όσο για τον χρόνο που θα βγάλει, θα δείξει όταν κάνεις την διαδικασία ” και αν θυμαμαι καλα πρεπει η συσκευη να ειναι συνδεδεμενη στο pc με το Unlock tool τη στιγμη που κανω την αιτηση?Δηλαδη δεν γινεται να κανω την αιτηση για ξεκλειδωμα πριν παρω την συσκευη στα χερια μου για να γλυτωσω χρονο ε?
-
Iσως χαζη ερωτηση αλλα..here it goes Eιμαι ξεκλειδωτος με επισημο τροπο στην συσκευη που εχω τωρα (RN4) αλλα περιμενω αυτες τις μερες ενα mi mix 2 (ερχεται με nougat). Πρεπει να κανω νεα αιτηση ξεκλειδωματος για τη νεα συσκευη και να περιμενω τις 720 ωρες (η οσο θα το εχουν κανει μεχρι να ερθει) η μετραει που ειχα ξεκλειδωσει παλιοτερα?
-
Mi Drop μεταφορά αρχείων σας σε άλλες Mi συσκευές & smart assistant/Quick Card.
azuli - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματο προβλημα που εχω εγω ειναι οτι συχνα στο mi drop οταν πατας το "connect to computer" για να μεταφερεις αρχεια απο το τηλεφωνο μεσω windows explorer,αλλαζει την ftp διευθυνση που σου δινει με αποτελεσμα να μην μπορεις να δημιουργησεις shortcut μονιμο στα windows. Το χει τσεκαρει κανεις?
-
Παράθεση από giannisgr41: “καλημερα στο φορουμ.εχει βαλεις κανεις το xposed gia nougat σε miui 9? το δοκιμασα αλλα δεν μπορω να το ενεργποιησω σωστα.καποια βοήθεια? Official Xposed Framework for Android Nougat is Here - Download your Favorite Modules Now! ” περιμενουμε να βγαλει την εκδοση για Miui ο Solarwarez,to original ειναι για aosp/los roms =============== Οκτ 21st 2017, 1:29pm =============== Tελικα δεν ηρθε απο solarwarez το xposed για miui αλλα απο τον ιδιο τον rovo! Τσιμπηστε το απο δω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μπορεί να έχει κλειδωμένο Bootloader αλλά μάλλον η ROM έχει πειραχτεί και δεν μπορεί να περάσει την Patch ROM, καθώς βρίσκει αλλαγές στα System Files. Ίσως ο μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσει να κάνει το Update με το Mi-PC Suite ή το Mi-Flash. :D” Δεν ειναι πειραγμενη η rom,εχει οπως εγραψα την global stable 8.2.4.0 οχι καποια του στυλ 8.2.4.0.0 ας πουμε Δεν εχω ακουσει πειραγμενη rom να εχει τον ιδιο αριθμο version με την official. Αν κανω λαθος διορθωστε!
-
Καλημερα,εχει φιλη μου το R4 prime και εχει προβλημα με το οfficial Update. Eιναι με 8.2.4.0 global stable (κλειδωμενο bl,ολα εργοστασιακα) και ενω της ερχονται ειδοποιησεις για update σε 8.5.3.0 οταν το κατεβαζει και κανει reboot το τηλεφωνο για να το περασει,ενω αργει να μπουταρει και φαινεται να το περναει,μετα οταν μπουταρει εχει παλι την παλια εκδοση και μολις μπεις στον updater αρχιζει παλι να ξανακατεβαζει και αυτο επαναλαμβανεται συνεχεια.Δηλαδη κατεβαζει,κανει reboot να το περασει,μπουτ…