Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 102.
-
ok ευχαριστω πολυ
-
θα πεταξω χυμα το συγκεκριμενο φακελο nikel_global_images_V8.2.1.0.MBFMIDL_20170424.0000.00_6.0_global και αυτο ηταν θα γινει αναβαθμιση σε V8.2.1.0.MBFMIDL.θα εχει κανονικα ελληνικο μενου και ενημερωσεις και οποσδηποτε playstore?Ευχαριστω πολυ
-
επειδη το κινητο ειναι της γυναικας μου δεν το ξερω .οποτε θυμομουν το εκανα εγω χειροκινητα.
-
Καλησπερα εχω ενα κινητο της γυναικας μου το Note 4 pro 3GB/64GB και απο τα λιγα που καταλαβαινω πρεπει να εχει fake rom θα πρεπει για να εγκαταστησω την παρακατω global rom "nikel_global_images_V8.2.1.0.MBFMIDL_20170424.0000.00_6.0_global_4306c328e9η" η οποια εχει ελληνικο μενου και playstore οποσδηποτε και ενημερωσεις εβδομαδιαιες ή μηνιαιες και να ακολουθησω βημα βημα οτι γραφει ο οδηγος?Ευχαριστω πολυ θα περιμενω νεα σας
-
Σωστος,μονο που το pompiere ειναι ο πυροσβεστης στα ιταλικα
-
απο το pompiere
-
Η τελευταια που ελαβα ηταν στις 25/5 .οποτε λογικα θα πρεπει να περιμενω οποτε μου ερθουν νεες ενημερωσεις.ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
-
Καλημερα σας εχω ενα redmi note 3 pro και εχω τουλαχιστον 2 εβδομαδες να λαβω ενημερωσεις για την miui.Μηπως εχω καποιο θεμα .ευχαριστω πολυ θα περιμενω καποια βοηθεια.
-
Καλημερα και παλι εχω περασει μερικες μερες και τελικα δεν μου εχει ερθει ακομα αναβαθμιση ωστε να περιλαμβανει και ελληνικο μενου.Δεν ειμαι ιδιαιτερα εξεοκοιωμενος με τα αγγλικα και ολα ειναι στα Αγγλικα.Εχετε καμια ιδεα πως θα περαστει η ελληνικη γλωσσα στο μενου ή απλα θα πρεπει να περιμενω ακομα μερικες μερες?Ευχαριστω πολυ