Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
δεν υπαρχει τπτ recovery να γινει install απ ευθειας από το κιν ε??
-
εχω ναι.. mi recovery 2.0.1 κατι τετοιο
-
Όπως και να εχει, ποια είναι η τελευταια εκδοση που μπορω να εγκαταστήσω μεσω updater η mi recovery να την κατεβασω από το κιν να την κανω εγκατασταση απ ευθειας??? Τωρα φοραει την παρακατω..
-
Τα ξαναεκανα όλα από την αρχη...! ΤΠΤ... τι να πω....
-
Εχω και το miflash και το MiPCSuite δε συνδέεται ουτε απλα σε αυτά... Μονίμως αυτό το σφαλμα...
-
Παιδια καλησπέρα! μου φεραν ένα Mi4 και από το πρωι σπαω τι κεφαλι μου!! Γενικα ειχα ξαναψαχτεί πιο παλια με mi2s και mi3 αλλα τωρα πραγματικα δε βγαζω ακρη με τα adb και όλα αυτά! εμενα νομιζω είναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα απ ότι δειχνετε παραπανω! δεν εχει καπου Marshall London Bootloader & τον Android Bootloader Interface.... δε μπορω να συνδεθω με τπτ.. helpppp please!!
-
Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
ΜήνυμαΛογικα θα βγει και η pro έκδοση αργότερα... (Υποθέτω με 2κ ανάλυση και dual cam.. ίσως και άλλο soc ανάλογα ποτε θα βγεί)
-
Παιδια καλησπερα! Ειμαι κατοχος mi2s πολλα χρονια! περασαν απο τα χερια μου hongmi και mi3 επισης! Ηρθε ο καιρος να αλλαξω! ποια η γνωμη σας για το honorbuy site (δεν ηξερα που να ρωτησω για τετοιο θεμα)! Εχει Europe direct σε 5 μερες λεει κι ας πληρωνεις λιγο παραπανω δε με πειραζει! Αλλα γενικα ειναι αξιοπιστο site??? Ευχαριστω...
-
Note Pro ή Mi5??
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα! Ειμαι κατοχος mi2s πολλα χρονια! περασαν απο τα χερια μου hongmi και mi3 επισης! Ηρθε ο καιρος να αλλαξω! ποια η γνωμη σας για το honorbuy site (δεν ηξερα που να ρωτησω για τετοιο θεμα)! Εχει Europe direct σε 5 μερες λεει κι ας πληρωνεις λιγο παραπανω δε με πειραζει! Αλλα γενικα ειναι αξιοπιστο site??? Ευχαριστω...
-
Διαθεσιμότητα Mi4
ΜήνυμαΩραια φιλε μου.. καλοριζικο!! Ομως εχω μια απορια. Γιατι η LTE version ειναι φθηνοτερη απο την 3G?? Δε βλεπω να υστερει σε αλλα χαρακτηριστικα, ισα ισα που ειναι και lte... παραξενο μου φαινεται... Παντα για την ασπρη 16gb +3gb ram μιλαμε! Εχεις ιδεα τι παιζει? thanks..
-
Διαθεσιμότητα Mi4
Μήνυμαπαιδια σκεφτομαι να παρω το 4αρι... ηρθε η ωρα.. Να ρωτησω το παραπανω site ειναι αξιοπιστο;; μου φαινεται περιεργο που η εκδοση 4g ειναι φθηνοτερη απο την πρωτη... Καπου ελεγε και για εκδοση 2g ram.. παιζει κατι τετοιο; εχει παρει κανεις απο κει με europe direct;; ευχαριστω..
-
LCD για Xiaomi Mi2s
ΜήνυμαΟκ τα εχω παιξει!!! 2 μερες δουλευε καλα η μουφα οθονη και ξαφνικα της ηρθε να χαλασει.. Κολλαει απιστευτα! δοκιμασα να αλλαξω rom μηπως εφταιγε αυτο αλλα ματαια, ξαναβαλα την παλια μουφα οθονη και ηταν ολα ρολοι (που λεει ο λογος, αυτη εχει θεματα με ghost touches). Οποτε παιδια μην πατε σε μουφα οθονη, καλυτερα 25euro παραπανω για την αυθεντικη ελπιζοντας οτι δε θα ξαναβγαλει κιτρινιλα!
-
LCD για Xiaomi Mi2s
ΜήνυμαΟκ παιδια ηρθε η δευτερη (imation) οθονη και φαινεται να λειτουργει καλα τςρα 2 μερες! Την εβαλα μονος μου οπως και την πρωτη,ιδια ακριβως φαινεται να ειναι!! Δεν εχει τοσο εντονο φωτισμο οσο η αυθεντικη. Ομως αν δε παρουσιασει καποιο θεμα πιστευω ειναι καλη λυση για αντικατσταση αυθεντικης μιας και 8 στα 10 mi2 εμφανιζουν την κιτρινιλα στην μαμησια οθονη.. Θα δειξει...
-
LCD για Xiaomi Mi2s
ΜήνυμαΟκ σε κανενα 20 ημερο υπολογιζω να ερθει η 2η που θα μου στειλει.. Ωστόσο πειραματιζομαι με αυτη μου εχω.. Την εβαλα και σε mi2, τα κανει παλι αλλα λιγοτερο. Καπου διαφασα οτι ισως επηρεάζεται το καλωδιο του digitizer.. Θα δω.. Ενας φιλος παρήγγειλε απο αλλου οποτε οταν ερθει κι αυτου θα τις βαλουμε να συγκρινουμε και ενημερωνω.. Κι αυτος το ιδιο θεμα, κιτρινιλα απο το πουθενα. Κι εγω, πανω στους 10 μηνες το επαθα...
-
LCD για Xiaomi Mi2s
ΜήνυμαΠηρα screen lcd + digitizer with frame απο aliexpress! Ηξερα οτι δεν ειναι η αυθεντικη αλλα να πω την αληθεια δεν ηθελα την αυθεντικη μετα απο τοσους που διαβασα οτι ειχαν το ιδιο προβλημα με εμενα (κιτρινιλες στην οθονη, ετσι επιδη του ρθε). Οποτε ελεγα καλυτερα μουφα μηπως και δε παθει το ιδιο! Τελικα ηρθε σε 20 μερες περιπου και την εβαλα πολυ ευκολα μονος μου (υπαρχει οδηγος στο youtube). Ομως απο τοτε που την εβαλα εχω θεμα με ghost touches! Εχουν και αλλοι θεματα σε διαφορες συσκευες ακομα…
-
Παιδια γιατι δε μπορω να κανω update με κανενα τροπο ξαφνικα? Ουτε με το updater κανοντας επιλογη πακετου ουτε απο to recovery.. Βγαζει σφαλμα. Εκανα τελικα μεσω OTA αλλα ειναι η κινεζικη και δε την παλευω, και δε γινετε να βαλω αλλη.. Μηπως υπαρχει προβλημα με τον updater, υπαρχει αναβαθμιση γι αυτο? (μιλαω για mi2s)