Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του site για την άμεση ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα σύνδεσης της cosmote. Για λίγο νόμισα οτι έχει πρόβλημα η ρομ (mi9) αλλά η άμεση ενημέρωση με γλίτωσε απο ξαναπέρασμα ή γύρισμα στην προηγούμενη....
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από johnkeppas: “Συμβαίνει σε κάποιον ενώ μιλάει να του ενεργοποιειται από μόνη της η εφαρμογή της Google;;; Είμαι με την τελευταία official global και σε όλες τις κλήσεις μου, ακόμα και με ανοιχτή ακρόαση και το τηλ στο τραπέζι αφημενο, μες στην κλήση ενεργοποιειται η εφαρμογή της Google και ανάβει η οθόνη... Δεν ξέρω πως να το σταματησω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” επειδή έτυχε να το περάσω και εγώ αυτό μετά απο δοκιμές που έκανα αφού απενεργοποίησα το πλήκτρο Α…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαok σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαεπειδή δεν άντεξα και εγώ και την πέρασα τα πρώτα προβλήματα που βρήκα είναι οτι δεν λειτουργεί το ΑΙ κουμπί στα πλάγια(όχι οτι το χρησιμοποιούσα) και δεν μπορώ να ανοίξω όπως παλιά το google απο το κεντρικό πλήκτρο στην κύρια οθόνη.Απο εφαρμογές μέχρι στιγμής έχω πρόβλημα με την Πειραιώς που δεν μου ανοίγει και με βγάζει λάθος συνέχεια....Φυσικά twrp τέλος οπότε....όποιος τολμηρός μπορεί να δοκιμάσει...
-
Δεν ξέρω αν έχει άλλος το πρόβλημα με την κάμερα στο mi 9 να μην γυρνάει σε οριζόντια θέση και να παραμένει σε κάθετη θέση.Μετά από επανεκκίνηση διορθώνετε αλλά μετά απο λίγο επανέρχεται το πρόβλημα.Υπάρχει κάποια λύση ή έχω κάνει κάτι λάθος?
-
απο το email κατεβάζω την rom αλλά όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και τώρα δεν μου εμφανίζει κάτι...
-
Σε mi 9 εξακολουθεί το update να μην μου εμφανίζει τίποτα ενώ έρχεται κανονικά το email σαν vip μέλος
-
ok ευχαριστώ
-
Καλησπέρα Για mi 9 θα έχουμε rom?
-
επειδή είναι καινούριο και την προηγούμενη εβδομάδα το ξεκλείδωσα απ ότι θυμαμαι έβαλα την rom που μου έρχεται στο mail μου.Ισως μπέρδεψα τίποτε στην πορεία....Θα περάσω την καινούρια μέσω twrp και θα δούμε την επόμενη φορά...Ευχαριστώ πάντως
-
σε mi 9 κάνω κάτι λάθος ή δεν δουλεύει το update? Δέν μου εμφανίζει καινούρια rom...
-
σε μένα σε mi8 άντεξε 10 λεπτά στο αυτόματο και άλλα τόσα στο on.... μετά όλα άσπρα πάλι...
-
σε mi8 όλα καλά και το dark δουλεύει αλλά.... μετά απο λίγη ώρα σε όποια επιλογή και να το έχεις πηγαίνει στο off και εξαφανίζεται......
-
παιδιά όλα καλά σε mi8 αλλά με μια ερώτηση: είδα σε άλλη custom rom οτι η ενημέρωση κώδικα αφαλείας android είναι 5-2-2019. Εδώ δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα(είναι 1-1-2019) ή διαβάζω κάτι λάθος?
-
Καλή χρονιά σε όλους!!! Σε mi 8 όλα καλά
-
σε mi8 πάλι τα ίδια δεν ανοίγουν οι ρυθμίσεις....
-
Καλησπέρα παιδιά σε mi8 την πέρασε κανένας ή είμαι ο μοναδικός που έχω πρόβλημα με τα settings ?
-
σε mi8 πρόβλημα με τo settings συνέχεια force close
-
Παράθεση από pitmui68: “Παράθεση από Maniataros: “Παιδιά κάτι άσχετο ο φορτιστής του mi 8 μπορώ να το βρω κάπου γνήσιο για αγορά? Αλλά γνήσιος όμως γιατί μάλλον έχει γίνει λαλακια με αυτόν που είχε μέσα το κουτί. Δικιά μου η λαλακια βέβαια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ....και αν έχεις κουράγιο να περιμένεις απο εδώOriginal EU xiaomi mi 8 charger mi8 qc 3.0 quick fast charge pow adapter usb type C cable for mi6 mix 2 2s a1 a2 max 2 3 se mi5s-in Mobile Phone Charger…
-
Παράθεση από Maniataros: “Παιδιά κάτι άσχετο ο φορτιστής του mi 8 μπορώ να το βρω κάπου γνήσιο για αγορά? Αλλά γνήσιος όμως γιατί μάλλον έχει γίνει λαλακια με αυτόν που είχε μέσα το κουτί. Δικιά μου η λαλακια βέβαια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ....και αν έχεις κουράγιο να περιμένεις απο εδώ Original EU xiaomi mi 8 charger mi8 qc 3.0 quick fast charge pow adapter usb type C cable for mi6 mix 2 2s a1 a2 max 2 3 se mi5s-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Tel…