Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-66 από 66.

• Παράθεση από Lunatico: “Σε mido μετά το φλασάρισμα του zip για το cloud και εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής, δεν δουλεύει, κάνει fc. ” Να πω αυτό που είχε γράψει ο MIUI_ART Έκανες από τις ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αντίγραφο ασφαλείας Mi Cloud => Εκκαθάριση δεδομένων ? όχι της εφαρμογής Mi Cloud σε μένα δούλεψε κανονικά

• Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Έγινε Re-compile όλων των ROM που έχουν ως βάση Android 8 & 9. Σε όλες τις ROM έχει ενσωματωθεί Fix για το Mi-Cloud που βγήκε στο Xiaomi.eu από ΕΔΩ Στις Android 9 ROM ίσως χρειαστεί να κάνετε Διαγραφή Δεδομένων της εφαρμογής Mi Cloud Backup για να δουλέψει. Η ROM για το Mi Mix αναστέλλεται μέχρι να διορθωθεί το System.img. Όσοι θέλουν να κάνουν Flash από το Recovery το Mi Cloub Backup FIX, ας κατεβάσουν το ανάλογο zip (Andoroid …

• παιδιά καλησπέρα Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο και επί τη ευκαιρίας της αναμονής για ξεκλείδωμα η ποιότητα στη φωτογραφία στην china rom είναι καλύτερη ή δεν έχει διαφορά απο την global rom(αυτή έχω)?

• Αντε όλοι μαζί να τους ξυπνήσουμε!!!

• και αυτό με το προηγούμενο τηλέφωνό μου το xperia XZ2

• Παιδιά καλησπέρα.Μετά απο χρόνια στα sony απο την εποχή που μπορούσες να τα πειράξεις(με root με άλλες rom) είπα να κάνω την μεγάλη αλλαγή προς Κίνα με το mi 8.Ομολογώ οτι μετά απο περίπου 3 εβδομάδες είναι το πρώτο τηλέφωνο(έχουν περάσει απο τα χέρια μου LG,Samsung,Huawei,Nokia) που με έκανε να ξεχάσω την sony.Και ακόμα περισσότερο γιατί βλέπω μια μεγάλη κοινότητα να ασχολείτε με την βελτίωση και το πείραγμα του κινητού.Για να μην σας κουράζω θα ήθελα να ρωτήσω(μετά απο μια εβδομάδα διάβασμα) α…