Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 173.
-
Αν πάρω backup τις εφαρμογές μου στο mi cloud,μετα θα μπορω να τις επαναφερω αν αλλάξω και βάλω οποιαδήποτε rom? Πιο πολύ μ'ενδιαφερει για το alpha safe access! Γιατί αν δεν επανερθει όπως ηταν θα πρεπει να κάνω καινούργια αίτηση στην alpha. Βέβαια μπορω να το γυρίσω σε sms αλλά δεν μ'αρεσει αυτή η λύση! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού έχει σε όλα τα κινητα android στις ρυθμίσεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
dimi1982 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από anpho81: “Ναι στην v2b. Εγώ μόνο αυτή δοκίμασα Στην eu δε μπορώ να στείλω sms. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει; το νούμερο στο κέντρο υπηρεσίας sms είναι σωστό πάντως.” Τελικά η v2b έχει Ελληνικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σχετικα με τις ROM
ΜήνυμαΑν έχει Ελληνικα προφανώς είναι πειραγμενη απο το καταστημα και δεν παιρνει τα official update με OTA! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κι εγώ επίσης Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mpakaros: “ωραια..οσο για το antutu officer ξερεισ τπτ?” Όχι αλλά λογικά έτσι πρεπει να λεει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠια rom εχεις? Αν εχεις Ελληνικά επειδή είναι πειραγμενη απο τα eshop δεν μπορεί να περαστεί έτσι. Πρεπει να περαστεί με άλλο τροπο η εργοστασιακή και μετά θα μπορείς να κανεις update μ'αυτον τον τροπο. Αλλά καλύτερα να στα πει κάποιος πιο έμπειρος γιατί κι εγώ πρωτη φορά με Xiaomi,αν κι έχω εμπειρία απο αλλά κινεζικα με recovery και flashtool! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από songoku13: “γεια σας παιδια εγω μολις πατισω τις 3 τελειες στο update και πατισω το πακετο μ γραφει μετα απο λιγο Cant verify update” Αν η rom έχει Ελληνικά δεν πέρνει update,πέρνει μονο η Αγγλοκινεζικη εργοστασιακή,μέχρι να ξεκλειδωθει ο bootloader τουλαχιστον! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΓράψε στη μετάφραση: 要解锁设备的bootloader为了通过自定义ROM Που σημαίνει: To unlock device bootloader in order to pass a custom rom! Κλεμμένο απο άλλο συμφορουμιτη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από weara: “καλησπερα σε ολους,χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.εχω αγοαρασει το redmi note 3 και προσπαθω να κανω αιτηση στο 申请解锁小米手机 ,βαζω τα στοιχεια μου και με βαζει σε μια σελιδα που ειναι κινεζικη εξολοκληρου miui.com/unlock/apply.php οποτε δεν μπορω να κανω την αιτηση εφοσον δεν γνωριζω κινεζικα!!!αν γνωριζει καποιος ποια ειναι η λυση.ευχαριστω πολυ” Εγώ το εκανα σήμερα με την βοήθεια του google translate! Ασε πολύ γέλιο ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι εγραφα(ελπίζω να μην τους εβριζα),νομ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thodoros13: “Κοιτά τις φωτογραφίες εκεί πρέπει να είναι: 1) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8923/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8924/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8925/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8926/ :D” Αντί για "προτιμησεις" πας "συνθέτες" και στη δεύτερη επιλογή βάζεις την μπάρα στο μηδέν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Unlock Key
ΜήνυμαΜήπως πρεπει να απευθύνθεις στο forum τους? Εδώ στην αίτηση λέει αυτά: Αίτηση έχει υποβληθεί με επιτυχία, παρακαλώ να είστε ασθενής κριτική Μετά την έγκριση, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω SMS. Αν ο έλεγχος πάνω από 10 ημέρες, δεν είχε περάσει, πάμε φόρουμ - Καταγγελίες Μηνυμάτων Forum έρευνα Στο φόρουμ για να δείτε >> Ξεκλειδώστε κινδύνου 1. Ξεκλειδώστε τη συσκευή θα επιτρέψει την τροποποίηση του συστήματος των κρίσιμων στοιχείων, και, ενδεχομένως, σε κάποιο βαθμό, Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χ…
-
Τι πρεπει να κάνω για να πάρω τον κωδικό για ξεκλειδωμα του bootloader? Κάντε εναν οδηγό(στα Ελληνικα)ρε παιδιά γιατί έχουμε χαθεί με το Αγγλικό miui! Εγώ έχω πειραγμενη stable απο κινεζομαγαζο πρεπει για να αιτηθω τον κωδικο να βάλω developer? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk