Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 251.
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Sotiris_s: “Το εκανα κ αυτό Παράθεση από Jiasios: “Μπες απο τη συσκευη σε αλλους server. Μετα σβησε την εφαρμογη και καθαρισε τα δεδομενα της, κανε reboot και εγκατεστησε την απο το playstore. Πιστευω θα φτιαξει. Επισης κοιτα αν το τηλέφωνο εχει επιλογη απενεργοποιησης εφαρμογων για εξοικονομηση πόρων. ” το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι...Έχω κάνει μέχρι κ αυτό:1) Αφαιρείς Mi Account 2) Παίρνεις bac…
-
Το εκανα κ αυτό Παράθεση από Jiasios: “Μπες απο τη συσκευη σε αλλους server. Μετα σβησε την εφαρμογη και καθαρισε τα δεδομενα της, κανε reboot και εγκατεστησε την απο το playstore. Πιστευω θα φτιαξει. Επισης κοιτα αν το τηλέφωνο εχει επιλογη απενεργοποιησης εφαρμογων για εξοικονομηση πόρων. ” το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι... Έχω κάνει μέχρι κ αυτό: 1) Αφαιρείς Mi Account 2) Παίρνεις backup ότι θες 3) Μπαίνεις 4) Wipe-> τα πάντα 5) Reb…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Sotiris_s: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Λοιπόν, έκανα απεγκατάσταση το Mi Home, καθάρισα cache, έσβησα διάφορους φακέλους που είχε φτιάξει, έκανα restart, το εγκατέστησα από Play Store (έκδοση 5.1.30) και πάλι τίποτα από ειδοποιήσεις. Ξανάκανα restart, πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνετε ειλικρινά αλλά αυτή η ασυνέχεια και αναξιοπιστία σχετικά με τις ειδοποιήσεις είναι μεγάλο θέμα. ” Εχω δοκιμάσει τα πάντα... Δεν έρχονται με τίποτα οι ειδοποιήσεις... Στης γυναίκα…
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “Λοιπόν, έκανα απεγκατάσταση το Mi Home, καθάρισα cache, έσβησα διάφορους φακέλους που είχε φτιάξει, έκανα restart, το εγκατέστησα από Play Store (έκδοση 5.1.30) και πάλι τίποτα από ειδοποιήσεις. Ξανάκανα restart, πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνετε ειλικρινά αλλά αυτή η ασυνέχεια και αναξιοπιστία σχετικά με τις ειδοποιήσεις είναι μεγάλο θέμα. ” Εχω δοκιμάσει τα πάντα... Δεν έρχονται με τίποτα οι ειδοποιήσεις... Στης γυναίκας μου το κινητό χωρις να κάνω τίποτα έρχονται... Μό…
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Sotiris_s: “γεια δυο ιδια κινητα ( mido ) στο ιδιο σπιτι με τον ιδιο κωδικο στο mihome .... στο ενα ερχονται ειδοποιήσεις στο αλλο οχι... εκανα και στα δυο απεγκατασταση εγκατασταση 10 φορες... τα ιδια το ενα εχει το αλλο οχι... το σπαστικο ειναι οτι αυτο που δε εχει , ειναι το δικό μου,..... η μονη διαφορα στα κινητα ειναι οτι το δικο μου ειναι unlocked ” Ούτε εγώ δεν έχω καταφέρει να λαμβάνω ειδοποιήσεις σε 2 συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο mi ho…
-
γεια δυο ιδια κινητα ( mido ) στο ιδιο σπιτι με τον ιδιο κωδικο στο mihome .... στο ενα ερχονται ειδοποιήσεις στο αλλο οχι... εκανα και στα δυο απεγκατασταση εγκατασταση 10 φορες... τα ιδια το ενα εχει το αλλο οχι... το σπαστικο ειναι οτι αυτο που δε εχει , ειναι το δικό μου,..... η μονη διαφορα στα κινητα ειναι οτι το δικο μου ειναι unlocked
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από proimos: “Ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου mido, ίσως στρώσει αύριο με την 8.3.29.” Κ σε μένα το ίδιο κ νόμιζα ότι κάνει διακοπές το wifi... Τελικά πέρασα παλι την 8.3.15 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα σε ολους εμενα σε mido μου κανει συχνες αποσυνδεσεις στο wifi. Το εχει παρατηρησει κανεις η δε φταιει η νεα rom???
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΜπορούν τα παιδιά από την Λάρισα να μου στειλουν ένα τηλεφωνο για να καλέσω αύριο?? Τιμη περίπου;;;
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλημέρα σέ όλους... Έσπασε σε φίλο μου οθόνη από redmi note 4x (mido) . Υπάρχει κανείς Τρίκαλα που να μπορεί να το φτιάξει;;; Ευχαριστώ..
-
-
-
Εγω έχω παρατηρήσει το εξής ενοχλητικό... Μερικές φορές εξαφανίζετε το πληκτρολόγιο... Ανεξάρτητα που βρίσκομαι... messenger viber η sms... Απλά δεν εφανιζει το πληκτρολόγιο... το εμφάνιζε κ σε προηγούμενες εκδόσεις. Έχει παρατηρηθεί?? Υπάρχει λύση???