Βλεπω μια μια οι κάμερες σταματάνε να δουλεύουν μετά από αναβαθμίσεις... Έχω μια xiaofang και μια mi 360 που πλέον δε δουλεύουν... Κ δεν υπάρχει κ καμία επίσημη ανακοίνωση...
Παιδια μια ερώτηση. Στο mido της γυναικας μου εχω αφήσει την miui 8,5 σταθερή κ σήμερα είδα ότι έχει έρθει miui v 9.0.3.0 σταθερή... Να την κάνω την αναβάθμιση;;;
Ετσι ξεκίνησε κ σε μένα κ όταν προσπαθώ να την συνδέσω ουτε μιλάει ούτε κάνει κάτι άλλο... Κ έχει μείνει στο μπλε λαμπάκι σταθερό κ από καμία φορά συνδέεται αλλά για λίγα δευτερόλεπτα... Άλλοι στο φόρουμ έχουν πρόβλημα με κάμερες;;;;
Εχεις κάνει κάτι με την xiaofang κ σου δουλεύει;;;; Είσαι στη τελευταία έκδοση του mihome;;; Έμενα κάποια στιγμή δούλεψε κ μετά από μερικές μέρες σταμάτησε... Έτσι στο άσχετο...
Καλησπερα σε όλους Μήπως γνωρίζει κάποιος πως γίνεται factory reset στη camera mijia 720p 360° ???? Μετά το τελευταίο update δε συνδέεται πια... Λέτε να έγινε κ αυτή xiaofang;;;
Θα ρωτησω εγω παλι.... εγω ειμαι εδω ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41193/ θα μπορεσω αυριο να περασω την 9 ??? η μηπως να περιμενω καλυτερα την διανομή της νέας MIUI 9 ROM (XTRV & ΑΡΟΜΑ ROM) από εδω ??? =============== Αυγ 10th 2017, 3:46pm =============== Συγνωμη εβαλλα λαθος φωτογραφια... τωρα ειναι η σωστη..
καλησπερα κ παλι μια ερωτηση... αξιζει να παω σε ''χiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.4.'' η να μεινω σε '' xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V8_XTRV_arΩma_7.7.20 '' ??????????
Οχι δε το δοκίμασα ακομη.... μετά πολλά χρόνια σε ios μαθαίνω τώρα το xiaomi... Έχω ήδη βάλει την παρακάτω ρομ και επειδή πειραματίζομαι πολύ φοβάμαι μην τα κάνω μαντάρα .... Οπότε να γνωρίζω δύο πράγματα... Γίνεται να βάλω μια έκδοση πάλι για να ειναι το κινητό καθαρο????forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40763/ (Hidden Content) 1 με