Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 251.
-
συγνωμη αλλα δε βρισκω τα βηματα που πρεπει να γινουν απο το κινητο στο σημειο αυτο...
-
λοιπον εχω κανει το Εγκαθιστάς το TWRP για το κινητό σου με τον 2ο τρόπο του οδηγού => TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI κ ου εχει βγαλει στο κινητο μια κιτρινη μαυρη οθονη με το team win recovery project τι κανω εδω??????
-
ευχαριστω πολυ .... θα το κανω .... η αίτηση αργει λιγο αποτι διαβασα =============== Ιουλ 26th 2017, 12:25pm =============== για Windows x32 υπαρχει κατι??????
-
το κοιταξα χθες βραδυ τον Bootloader και μετα απο πολυ κοπο.... ειδα οτι ειναι ηδη ξεκλειδωμενος... =============== Ιουλ 26th 2017, 12:14pm =============== η πρεπει να ακολουθησω την Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader????
-
ευχαριστω για την αμεση απαντηση μολις χθες παρελαβα το κινητο κ ηθελα να βαλω την ελληνικη ρομ .... μηπως την εχει ηδη???
-
καλημερα επειδη ειμαι νεος στη xiaomi και δεν ειμαι σιγουρος ποια ειναι η σωστη fastboot rom που πρεπει να κατεβασω αν μπορει καποιος να βοηθησει... Εχω redmi note 4x MIUI global 8.2 σταθερη 8.2.5.0 3 ram 32 rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40584/
-
Παράθεση από psybill: “@RASTAVIPER είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία και δεν λέω ότι φταις εσύ γι΄ αυτό. είπα εγώ ότι έγραψες για αισθητήρα πουθενά? γι΄αυτό λέω ότι επιβεβαιώνεται εμμέσως. Εσύ υποθέτω δεν έχεις άλλο εξοπλισμό εκτός από την κάμερα, εγώ έχω αισθητήρες κτλ αλλά έχω απλή κάμερα και όχι 360, και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε στη θεωρία, αφού δεν υπάρχει κάποιος εδώ που να τα έχει και τα δύο και να μας το επιβεβαιώσει. Υπόσχομαι πάντως ΑΝ την πάρω κάποια στιγμή σύντομα,…
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από auteur: “Ναι πλέον δουλεύουν κανονικά αν και για κάποιο λόγο δεν δείχνουν την θερμοκρασία στην παρακάτω οθόνη Αν μπεις στο μενού του θερμόμετρου τα δείχνει κανονικά. 135322afa322023a2532b21195a6aea9.jpg4e7fe4a2b23158ea046b7a113ff90d15.jpg ” πως κ εχει pressure σε σενα??? εχεισ κα ποιον αλλο αισθητηρα???
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Τι λέτε τώρα βρε παιδιά; Η κίνηση ανιχνεύεται από όπου κοιτάει η κάμερα. Δεν γίνεται αλλού να κοιτάει η κάμερα και άλλα να αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας. Sent from my m1 note using Tapatalk” Μήπως το motion tracking που έχει κάνει το εξής... ανιχνεύει κάποια κίνηση , έναν άνθρωπο πχ, και μετά γυρίζει και τον ακολουθεί . Δηλαδή πρέπει να τον δει πρώτα κ μετά τον ακολουθεί....... Sent from my iPhone using Tapatalk